BT > Nyheter

Friday, 23 August, 05:28

BT - 13 aug 19 kl. 21:57

”Väldigt många som tittar när man kommer körandes”Veteranträffarna på Stora torget har arrangerats sedan 1992. – Vi kommer att köra på nästa år också. Det är fantastiskt vad många timmar det ligger i bilarna här, säger Niklas Johansson, ordförande i Sjuhärads motorhistoriker. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Stora, Niklas Johansson, Sjuhärads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väldigtmånga som , tittarnär man kommer , körandes
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SD-politker fångades på bild – bärandes nazi-armbindel

Bilderna som sajten tagit del av visar Strandqvist med armbindel städandes och drickandes öl.Förnekar bildernaTrots bildbevis nekar hon till att ha burit den nazistiska armbindeln. – Det här känns väldigt knepigt, för det har jag inte gjort, det skulle inte falla mig in.

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 17 kl. 10:00

Ishockeyklubben ser ljust på framtiden – trots ordförandes avgång

Vice ordföranden: "Det känns väldigt positivt i föreningen.".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Securitas anklagas för djurplågeri – lämnade hund i varm bilHundar i varma bilar

KARLSTAD. 42-årige Fredrik Malm var under den tidiga måndagskvällen på väg hem när han hörde en hund skälla inifrån en bil tillhörandes väktarbolaget Securitas.Stod i solen
Vid en närmare koll insåg han att bilen stod i solen och att fönstren bara var minimalt öppnade.

Skånskan - 06 jan 19 kl. 07:00

Nya Zeeland – en vandrares våta dröm

Resor Höga berg, djupa dalar, forsande vattenfall och kvittrande fåglar. Nya Zeeland är en vandrares våta dröm, om man är beredd att bli blöt om fötterna.Nya Zeelands dramatiska och varierande landskap är som gjort för att utforskas till fots.

SmålandsPosten - 04 jun 13 kl. 07:47

Språket är förutsättningen för delaktighet i samhället

Vid ett besök i ett främmande land har de flesta av oss känt frustrationen att ej förstå eller behärska språket. Den som inte har språket, inte finner ord eller dess betydelse tystnar. Genom orden och språket kan vi utrycka våra tankar, våra åsikter, önskningar och drömmar.

YA - 24 maj 14 kl. 06:30

Brösarp förvandlades till matens mecka

Foto: Moa Dahlin
Matfestivalen kunde inte ha fått en bättre start. Med strålande solsken, ett eget festivalöl och en ström av nyfikna besökare fanns det inte mycket som kunde dämpa stämningen. Initiativtagare Anders Cederberg var kanske gladast av alla.

Sydsvenskan - 24 maj 15 kl. 22:57

Don Drapers sista leende

I sjunde avsnittet av den sjunde säsongen av ”Mad Men” dansar den nyss avlidne grundaren Bert Cooper in på kulörta strumpfötter från saligheten och sjunger för Don Draper att ”the best things in life are free”. Don, den borne försäljaren, drabbas påtagligt av synen: han sjunker ihop på ett bord och stirrar olyckligt ut i den tomma kontorsluften medan kollegorna firar nya triumfer på våningen ovanför. I nästa avsnitt – det första i den avslutande sviten – avrundas programmet med att Peggy Lee sjunger sin klassiska ”Is that all there is”, en gravt lakonisk sång om livets besvikelser och hur det enda möjliga motmedlet stavas sprit, dans och död.

Cornucopia - 13 aug 18 kl. 13:50

Välfärden måste ner till u-landsnivå - släpper ut 2 ton CO2 per svensk

Det svenska välfärdssamhället och den höga nivån av offentlig service är ohållbar. Denna genererar 2 ton CO2. Inte bara hushållen i Sverige måste sänka sig till u-landsnivå, utan välfärd och offentlig service måste också ner på u-landsnivå för att göra Sverige klimatsmart.

Skånskan - 14 nov 18 kl. 18:30

”Avskedandet beror på en felrekrytering”

SKANÖR-FALSTERBO Nu svarar kyrkorådets ordförande Lars Lindmark på kritiken mot församlingen och pekar på att orsaken till avskedandet av kyrkoherden är en felrekrytering.– Vår grundinställning är att det har gjorts en felrekrytering och att vi har grund för beslutet om avskedande. För övrigt kan jag inte kommentera de pågående förhandlingarna mellan arbetsgivarorganisationen och akademikerförbundet av samma grund som för kyrkoherden och hans ombud, skriver kyrkorådets ordförande Lars Lindmark i Vår kyrka i ett mejl till Skånskan.

BT - 08 nov 12 kl. 19:41

Mannen som hade flickan anhållen för människorov

Den man som hittades tillsammans med flickan har anhållits misstänkt för människorov, uppger flera medier. En 24-årig man har anhållits misstänkt för människorov, bekräftar polisen på sin sajt. I och med att mannen misstänks för brott har han rätt att få hjälp av en försvarsadvokat.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Avgiftsvarning för etiska fonder

BT - 10 minuter sedan

Uppåt på Asiens börser

BT - 10 minuter sedan

Demonstrant: Det är nu eller aldrig för Hongkong

Paraplyrörelsen var för fredlig – därför uppnådde man för lite. Att ta till våld kan vara det enda sättet att visa Peking att Hongkongborna inte ger sig, enligt Peter, 22, som står i protesternas frontlinje. I helgen planeras ytterligare demonstrationer..

BT - 30 minuter sedan

Personaluthyrare drar i bromsen

BT - 30 minuter sedan

Robot 98 levereras till Halmstad

Försvarets två luftvärnsbataljoner får en rejäl teknisk uppgradering när robot 98 nu ersätter det 40 år gamla systemet robot 70. "En taktisk revolution", enligt Försvarsmakten, som tar emot robot 98 på Luftvärnsregementet i Halmstad på fredagen..

BT - 1 timme sedan

”Debatten” göder högerextremismen

En förklaring till att det högerextremistiska våldet ökar är att internet och sociala medier har gjort det lättare att ostört sprida vidriga idéer till många fler..

BT - 1 timme sedan

Glädje ger lust att lära i skolan

Glädje har en positiv inverkan på lärandet, skriver Marita Cronqvist, forskare vid Högskolan i Borås..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.