SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 24 August, 23:36

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 21:41

Fti bemöter klagomålen på miljöstationenFörpacknings- och tidningsinsamlingen (Fti) tömmer containrarna oftare nu, men att miljöstationer missköts är ett problem de nästintill står handfallna inför..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fti, bemöter, klagomålen, miljöstationen
YA - 29 mar 14 kl. 06:30

Desperat jakt på ny plats i Borrby

Foto: Moa Dahlin
Den 15 april stänger återvinningsstationen i Borrby. Byborna hänvisas till Hammenhög eller Skillinge med sina sopor. Nu vädjar kommunen till byborna om hjälp att hitta en annan placering.

SmålandsPosten - 18 jul 13 kl. 06:03

Nej till bygglov för återvinningsstation

Det blev inget permanent bygglov för en återvinningsstation i området Svensgård vid vattentornet. Däremot beslutade Myndighetsnämnden om ett nytt tidsbegränsat bygglov. På platsen finns redan en återvinningsstation med tidsbegränsat bygglov, som upphör den 30 juli.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Brand: Växjöbor vittnar om brand på grekiska ön Samos

Växjöborna Åsa Tunlid och Martin Tunlid hade precis åkt i en hyrbil i byn Pythagorion på den grekiska ön Samos när de upptäckte en tjock brandrök vid bergen. – Ju närmare vi kom kände vi allt mer röklukt, men det blåste inte mot vårt håll, säger Åsa Tunlid. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Musikläraren Tim Lööv vann P4 nästa

Den småländske musikläraren Tim Lööv vann riksfinalen i P4 nästa. Nu ska hans låt "All I need is you" spelas regelbundet på radiokanalen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ringostarr Treb ostoppbar i Sundsvall

Ringostarr Treb gick inte att stoppa i Sundsvall open trot på Bergsåker. Nioåringen ledde loppet från start till mål och hyllades av sin tränare Jerry Riordan..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Stavfiasko för Bengtsson i Paris

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Oavgjort för Real Madrid mot Valladolid

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Rusning till Australiens hjärta inför förbud

Som en hägrande jättejuvel reser sig Uluru, även känd som Ayers Rock, ur det platta ökenlandskapet. Men utsikten uppifrån Australiens nationalklenod, världens största klippa, kan förbli en hägring för den som inte skyndar sig – i slutet av oktober förbjuds turistklättring för alltid..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Förlust för svenske talangen mot Juventus

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Skogsbrand på grekisk ö – svenskar evakueras

Ett område på den grekiska ön Samos evakueras sedan en skogsbrand brutit ut i närheten av byn Pythagorion, uppger flera medier. Resebyrån Apollo har evakuerat svenskar från tre hotell i området..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

"Black panther 2" har fått premiärdatum

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Tim Lööv kammade hem förstaplatsen i P4 Nästa

Snart kommer du att få höra Kronobergsskillen Tim Löövs låt ”All I need is you” dunka regelbundet i radion. Han vann nämligen med sitt bidrag ”All I need is you” i P4 Nästa riksfinal i Linköping..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.