DN > Nyheter

Friday, 23 August, 14:07

DN - 13 aug 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 53 av 57Det var därför dom en dag kom hem till er och du såg och hörde din mamma och pappa och bror och syster skjutas ihjäl. När dom lämnade er lägenhet med din pappas dator och du låg i garderoben bar dom med sig svaret. Det var i alla fall vad dom trodde. Skeninformation. Din pappa hade sett till att vägbeskrivningen som fanns där var falsk – han skickade dom efter sin död till ett spökgömställe..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jamåhonleva, avsnitt53 av 57
DN - 23 jun 19 kl. 07:00

Jamåhonleva, avsnitt 1 av 57

JAG ÄR FEM ÅR. Nästan exakt.  Jag vet det.

DN - 23 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 2 av 57

För nu var han det. Rädd. Eftersom det här var det enda.

DN - 24 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 3 av 57

TRE VÅNINGAR NER. Svalare. Mörkare.

DN - 25 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 4 av 57

En bunker. Det var nog så källarvåningen i fastigheten på Östermalm bäst kunde beskrivas. Han hade under åren som ansvarig för polismyndighetens obefintliga vittnesskyddsprogram låtit bygga ett förs­ta safe house med amerikansk standard, som också blivit det enda när tilldelade utvecklingspengar frysts och styrts till annan verksamhet..

DN - 26 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 5 av 57

– Jag går för dagen. Allt OK? sade Hoffmann.

DN - 27 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 6 av 57

Hoffmann såg hur plastfiguren med röd hatt och blå ben hoppade ifrån de andra som låg där på köksbordet, hur den gjorde kullerbyttor och emellanåt mumlade något, och han insåg att hans son hade rätt. Han fattade inte.  – Mister Potato Head.

DN - 28 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 7 av 57

Rasmus tryckte sig en aning utåt. Så han kunde se rakt in i sin pappas ögon.  – Du är arg.

DN - 29 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 8 av 57

En vadderad förpackning, en sådan som gick att köpa på posten. Samma typsnitt från samma skrivmaskin som på det som legat i familjens brevlåda. Utan frimärke, utan avsändare:  Till Piet Koslow Hoffmann Du hittade hit också.

DN - 30 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 9 av 57

Nu. Det var dags precis nu. Eftersom det ringde från hans ena innerficka.

DN - 01 jul 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 10 av 57

Han visste hur det såg ut. Att våld med skjutvapen de ­senaste åren eskalerat i svenska storstäder. Att fem gånger så många skottskadades och fyra gånger så många sköts ihjäl i det här landet jämfört med alla de andra nordiska länderna, tillsammans.

DN - 02 jul 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 11 av 57

Han såg ut genom köksfönstret, över det fridfulla och ­sovande villaområdet. Verkligheten som stämde – till skillnad från den som inte stämde: En organisation med tillgång till ett vapen som inte ­existerade, med mål att ta över delar av den illegala vapenhanteringen, och som valt ut en före detta kriminell och före detta infiltratör som hette Piet Hoffmann för att verkställa det..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Flygrädsla får SEB att sänka Norwegian

Flygrädsla bland passagerare får nu SEB att sänka sin aktierekommendation för flygbolaget Norwegian..

DN - 1 timme sedan

Bokrecension: Alba Mogensen skriver om vad som händer efter smärtan

Hon den roliga heter Joan, är nitton och blir påkörd av en bil. Dör nästan. Alba Mogensen debuterar med en roman om smärta och om att vara ung..

DN - 1 timme sedan

Bokrecension: Len skildring av en kvinnas väg till litteraturen

Isländska författaren Auður Ava Ólafsdóttir fick Nordiska rådets pris för sin förra roman. Nu kommer ”Fröken Island” på svenska, en berättelse om den unga Heklas stapplande steg….

DN - 1 timme sedan

Bokrecension: Louise Glück gräver i smärtan

Med kirurgisk koncentration gräver Louise Glück i barndomens och vuxenhetens smärtor. Rebecka Kärde blir andlös..

DN - 2 timmar sedan

Så stort är Greta Thunbergs inflytande i Tyskland

BERLIN. Närmare en fjärdedel av tyska väljare uppger att Greta Thunberg och Fridays for Future-rörelsen har påverkat deras inställning till klimatet, visar en färsk….

DN - 2 timmar sedan

Ikea investerar 14 miljarder i Kina

Ikea gör under nästa år sin största satsning hittills i Kina. Möbeljätten investerar cirka 14 miljarder i digitalisering och fyra nya varuhus och ska anställa 3.000 personer..

DN - 3 timmar sedan

M-ledningen vill att slöjförbud i skolan utreds

Frågan om slöjförbud i skolan splittrar Moderaterna inför partiets stämma i höst.  Nu har partistyrelsen satt ned foten – de står bakom en statlig utredning om förbud i förskola….

DN - 3 timmar sedan

Håkan Hellström gör ytterligare konsert på Ullevi

På fredagens förmiddag släpptes biljetterna till Håkan Hellströms spelning på Ullevi. Trycket förväntades vara stort – och nu utlyses ytterligare en konsert..

DN - 4 timmar sedan

Spädbarn med nappflaska fick ta plats hos talmannen

Här matar talmannen spädbarnet med nappflaska i det nyzeeländska parlamentet.  Händelsen har fått andra länder att ifrågasätta sina egna regler i den lagstiftande församlingen..

DN - 4 timmar sedan

Misstänkt farligt föremål i Linköping

En gata i Linköping har spärrats av sedan ett misstänkt farligt föremål hittats utomhus på platsen, skriver polisen på sin hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.