SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 25 August, 02:35

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 20:47

Kuwaitiska familjen Kuwaitiska familjen sadlar om i ÄlmhultNu har kaféet Muff börjat med guidade cykelturer. Den kuwaitiska familjen …Malallah/Buhadi tackar inte nej till det. De har nu fått uppleva Älmhults natur på cykel..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Kuwaitiska, Älmhult, Muff, ;malallahbuhadi, Älmhults

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kuwaitiska, familjen, Kuwaitiska, familjen, sadlarom i , Älmhult
BT - 15 okt 14 kl. 22:35

Efter brutala mordförsöket på nyårsafton - familjen avvisas

På nyårsaftonen sköts 12-åringen med flera skott och knivhöggs i halsen. Nu kommer beskedet att han och familjen inte får stanna i Sverige. – Familjen är helt bestört, säger en av dem som hjälpt flyktingarna efter det traumatiska våldsdådet.

Expressen - 16 apr 15 kl. 21:30

Familjen Kardashian kallade till krismöte

Familjen Kardashian kallade till krismöte. Nu försöker Kourtney Kardashian mäkla fred i familjen – och mellan Kris Jenner och Bruce Jenner. – Hon försöker desperat att rädda familjen, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.

Skånskan - 20 dec 16 kl. 13:06

Familjen Larsson har vackraste julträdgården

Hög Renar, tomtar, snögubbar och så klart belysning i massor.
Familjen Larssons tomt i Hög saknar inte mycket när det kommer till julrelaterad belysning. På måndagen utsågs den till kommunens snyggast julpyntade trädgård.

NT - 25 nov 11 kl. 11:15

Kuwaitiska fångar hungerstrejkar

Omkring 20 kuwaitiska oppositionsaktivister, som greps när de stormade parlamentet i en protest mot korruption i förra veckan, har inlett en hungerstrejk i protest mot förtryck, misshandel och olagligt kvarhållande..

YLE - 29 apr 17 kl. 08:11

Familjen som inte reser charter

Flyget från bakgården och en vecka på en playa med all inclusive. Det är inget för fyrbarnsfamiljen Kytömäki i Vasa. De reser med flyg, tåg och båt.

Trelleborgs Allehanda - 28 jun 14 kl. 07:30

Barn i kläm när familjen vräks

De vill inget annat än att bo tillsammans, men när familjen vräks på tisdag förblir deras 12-åriga barn familjehemsplacerad.
Det är fredag eftermiddag, det är varmt och solen skiner. Många i området låter ytterdörrarna stå öppna och grannarna minglar med varandra.

Uppsalanyheter.se - 10 dec 14 kl. 14:03

Ola Salo och Familjen besökte buren

Strax efter klockan 09:00 i morse växte skaran av publik utanför Musikhjälpens glasbur på Stora Torget, på gång i studion var Ola Salo och Familjen - utanför studion stod Susanne Söderlund som kommit för att se Familjen.Strax efter klockan 09:00 i morse växte skaran av publik utanför Musikhjälpens glasbur på Stora Torget, på gång i studion var Ola Salo och Familjen - utanför studion stod Susanne Söderlund som kommit för att se Familjen.   Ola Salo och Familjen gick in i studion på onsdagsförmiddagen, utanför studion hade många ungdomar samlats och fick höra "Vi var dom", "Göra Slut med Gud" och "Bli med mig" precis framför studions fönster hittade vi en av Familjens största supportrar, Susanne Söderlund som hade en skylt med sig och blommor i håret.

YLE - 27 aug 16 kl. 15:34

Äran, jublet och tystnaden i boken om familjen Eremenko

En berättelse om ambition, mod och gemenskap men också uppoffringar och tävlan utlovas när familjen Eremenkos liv nu lyfts fram i bokformat. I oktober utkommer Mårten Westös bok "Eremenko - berättelsen om en fotbollsfamilj" på Schildts & Söderströms förlag. Den handlar om Alexei Senior och Nelia Eremenko och deras osedvanligt framgångsrika fotbollsfamilj.

Kristianstadsbladet - 24 jul 13 kl. 09:00

Familjen kom "hem" till ett främmande land

Foto: Malin Palm
Per Persson från Ballingslöv lät vännerna och en iransk revolution styra hans Land Rover genom öknens dammiga hjulspår. I Pakistan träffade han Shamim och en familj bildades. 30 år senare flyttade de ?

Kristianstadsbladet - 24 jan 14 kl. 08:45

Väntan på åtal har knäckt familjen

Foto: Annica Jönsson
Brott mot barn ska utredas skyndsamt enligt svensk lag. Inom tre månader ska åtal vara väckt. Familjen Johansson i Kristianstad har väntat i 17 månader på att våldtäkten av 14-åriga Elin ska få ett rättsligt efterspel.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Man åtalas för grov barnvåldtäkt

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Fler nya bränder i Amazonas

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Historisk dansk segervittring i LPGA

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Misstänks för sexbrott med falukorv

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Golfåskådare skadade av blixten i Atlanta

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Polisen ryter till om falska gunglarm

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Israeliskt flygangrepp i Syrien

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Kina: Amerikanska strafftullar är mobbning

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Brand: Växjöbor vittnar om brand på grekiska ön Samos

Växjöborna Åsa Tunlid och Martin Tunlid hade precis åkt i en hyrbil i byn Pythagorion på den grekiska ön Samos när de upptäckte en tjock brandrök vid bergen. – Ju närmare vi kom kände vi allt mer röklukt, men det blåste inte mot vårt håll, säger Åsa Tunlid. .

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Musikläraren Tim Lööv vann P4 nästa

Den småländske musikläraren Tim Lööv vann riksfinalen i P4 nästa. Nu ska hans låt "All I need is you" spelas regelbundet på radiokanalen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.