SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 19 August, 22:38

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 20:50

Anonym privat finansiär löser akuta VTS-krisenEn privat finansiär, som vill vara anonym, går in och löser Växjö TS akuta ekonomiska kris. Och Växjö TS ordförande Rickard Löf avgår..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
VTS, Växjö TS, Rickard Löf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anonym, privat, finansiär, löser, akuta, VTS-krisen
YLE - 20 feb 13 kl. 11:25

Hbl: Rykten blåser liv i Guggenheimdebatt

I Helsingforsfullmäktige ryktas det om en ny finansiär som är villig att skjuta till pengar för ett Guggenheimmuseum i Helsingfors. Museiplanerna var på tapeten i våras men föll sedan i skymundan. Hufvudstadsbladet skriver i dag om ryktena kring en privat finansiär som ska ha visat intresse för projektet.

IDG - 22 okt 14 kl. 15:15

Här är tjänsterna som gör dig anonym


Det är ibland fullt legitimt att vara anonym på nätet. TechWorld ser vad anonymiseringstjänsterna går för..

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 06:47

Så här ser det inte ut i Tivoliparken...

Foto: Privat

Så här ser det ut vid Saxamöllan söder om Degeberga efter att Kristianstads kommun har varit i ”parken” och arbetat, för de benämner detta som park och inte ser Tivoliparken ut på detta vis.Detta har blivit ett omtalat ämne bland grannarna. De har själva fått ta bort lite grenar för att komma fram då de stigar som används inte har visats någon hänsyn.

Nyteknik - 28 feb 18 kl. 12:23

Privat surf inte så inkognito som du tror

Hur privat är privat surfing egentligen? Tobias Pulls, lektor i datavetenskap, reder ut hur möjligheterna ser ut. Kan man vara helt anonym på internet?.

YLE - 02 jan 14 kl. 15:16

Anonym rekrytering i Esbo lyckades

Visst hittade Esbo stad en lämplig kandidat till tjänsten som distriktschef för bibliotekstjänster, trots att elva arbetssökande förblev anonyma ända fram till anställningsintervjun. Utifrån en motion i fullmäktige, testade Esbo stad anonym rekrytering under hösten 2013. Mera fokus på den sökandes meriter och kvalifikationer.

YLE - 12 nov 15 kl. 05:42

Läkarna måste välja offentligt eller privat

I framtiden kommer det sannolikt att bli omöjligt för läkare att jobba samtidigt både i den offentliga vården och med privatmottagning. Vårdreformen kommer att tvinga läkarna att välja sida tror riksdagsledamot Peter Östman (KD). - Jag anser att det borde vara en klar rågång.

Cornucopia - 26 dec 18 kl. 16:09

Lågkonjunkturen - ska man vara offentligt eller privat anställd?

Nu när lågkonjunkturen rusar mot oss snabbare än det går att bilda en regering kan det vara intressant att fråga sig om man när tillväxten uteblir och ladorna blir tomma ska vara privat eller offentligt anställd. Ska man dra en slutsats utifrån datat är den att privat anställda är beroende av konjunkturen med eftersläpning medan offentligt anställda är beroende av politiska beslut.
BNP-tillväxt och förändringen antal anställda per sektor statlig-kommunal-privat 2006 - 2018P11.

YLE - 30 sep 13 kl. 08:38

Samlingspartiet får stöd av byggbolag - ser inga problem med jäv

Samlingspartiets Helsingforsdistrikt erhåller årligen ett stöd på mellan 5 000 och 15 000 euro från byggbolaget Hartela. Bolaget har stött partidistriktet sedan 2004 och var i fjol den näststörsta finansiären efter den närstående stiftelsen Kansallissäätiö. Trots det jävar sig inte samlingspartisterna i Helsingfors då de fattar beslut som gynnar Hartela.

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 06:30

Vårdcentraler i privat regi är populärast

Foto: TT
Privata vårdcentraler i Skåne håller generellt högre kvalitet än de offentligt drivna, enligt patienterna själva. Den analysen har Vårdföretagarna gjort av SKL:s nationella patientenkät som fokuserar på primärvården.
Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, gjorde under hösten 2013 sin årliga undersökning då 138 000 patienter i Sverige besvarade en patientenkät om primärvården.

YLE - 30 sep 13 kl. 05:18

Samlingspartiet får stöd av byggbolag - ser inga jävsproblem

Samlingspartiets Helsingforsdistrikt erhåller årligen ett stöd på mellan 5 000 och 15 000 euro från byggbolaget Hartela. Bolaget har stött partidistriktet sedan 2004 och var i fjol den näststörsta finansiären efter den närstående stiftelsen Kansallissäätiö. Trots det jävar sig inte samlingspartisterna i Helsingfors då de fattar beslut som gynnar Hartela.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

HBO släpper "Westworld"-spel i VR

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Ny idrottsplats – då vill klubben expandera

I framtiden kan Älmekulla ersättas av Vena Idrottsplats. Elmhults sport club vill att det inte bara ska satsas på fotboll. Ordentliga löparbanor, omklädningsrum och en snökanon är några saker de frågar efter..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Hoppfulla investerare lyfte Wall Street

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Estlands president går hårt åt finansminister

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Minst tio soldater dödade i Burkina Faso

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Man död efter skottlossning i Stocksund

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Elin Karlsson tillbaka mot serieledaren

Lagkaptenen Elin Karlsson har missat två av Växjö DFFs senaste matcher och spelade bara första halvlek mot Djurgården men är nu redo för spel igen mot Rosengård. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nätverk av kinesiska trollkonton avslöjade

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ymer vidare till andra kvalomgången i US Open

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Drömstart bakom Djurgårdens seger

Djurgården fick 3–0 i hemmamötet med AFC Eskilstuna. Och är därmed tillbaka i toppen av den allsvenska tabellen. Nästa steg i jakten på SM-guldet: ett bortamöte med tabelltvåan Malmö FF på söndag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.