Sydöstran > Nyheter

Monday, 19 August, 16:49

Sydöstran - 13 aug 19 kl. 20:24

Fortsatt stort minus i kommunens budgetKommunens ekonomi har inte blivit sämre över sommaren. Men den har inte heller blivit bättre. Det framgick tydligt i samband med kommunstyrelsens extrainsatta sammanträde under tisdagen..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt stort, minusi , kommunens, budget
Uppsalanyheter.se - 02 jun 17 kl. 02:48

Nu kan du se vad kommunens budget går till

Uppsala kommun har tagit fram en ny digital lösning för att förklara kommunens budgetprocess och månad för månad visa hur pengarna används och om kommunen når sina mål. Syftet är att öka kommuninvånarnas insyn och förbättra den lokala demokratin.Uppsala kommun har tagit fram en ny digital lösning för att förklara kommunens budgetprocess och månad för månad visa hur pengarna används och om kommunen når sina mål.

Nerikes Allehanda - 26 apr 17 kl. 12:50

Stora underskott i socialtjänst kan betyda 10 miljoner minus mot budget

Kommunens budget för 2017 har ett planerat överskott på 15,0 miljoner kronor. Den budgeten riskerar redan nu att spricka, då verksamheterna varnar för ytterligare 10 miljoner kronor i kostnader..

Vimmerby Tidning - 29 sep 15 kl. 06:05

Ska kommunens budget omprövas?

Harald Hjalmarsson undrar om kommunens budget måste omprövas. Den frågan ställer han till Mats Hugosson, efter det att de generella statsbidragen ser ut att vara obetydliga i den statliga budgeten..

Nerikes Allehanda - 30 sep 16 kl. 10:53

11:30: Kommunens budget presenteras

Idag avslöjar kommunledning med C, KD och S hur de tänker fördela örebroarnas skattepengar nästa år. Det är dags att presentera kommunens budget för 2017. NA rapporterar direkt..

Kristianstadsbladet - 26 mar 18 kl. 19:00

Insändare: ”Badhusstriden handlar om fem promille av kommunens budget”

Det är lätt att tro, av det uppskruvade tonläget, att kommunens budget står och faller med hur det nya badhuset slutligen utformas… så är det inte..

Barometern - 25 feb 16 kl. 11:42

Stort minus var i själva verket ett miljonplus

Ett stort minus för socialnämnden under årets första månad gör nu att nämnden funderar på att ändra sina redovisningsformer..

Skånskan - 08 feb 19 kl. 05:00

Stort minus för skolan – gick back 16 miljoner

HÖRBY Det blir röda siffror för barn- och utbildningsnämnden i bokslutet för 2018. Verksamheten gick back med 16 miljoner kronor.
– Volymökningarna blev större än beräknat, samtidigt som insatserna för barn i behov av särskilt stöd har ökat, säger utbildningschefen Tomas Ringberg.

Sydöstran - 24 maj 18 kl. 06:00

AV-nämnden mot stort minus

Fler personer behöver olika former av stöd och vård. Det ger avtryck i AV-nämndens budget. I nuläget pekar prognosen på ett minus på 18 miljoner kronor..

YA - 28 jun 19 kl. 05:00

Fortsatt stort minus för sjukvården

Sjukvården i Skåne beräknas gå med 770 miljoner kronor minus under 2019. Det är 807 miljoner sämre än budget och beror bland annat på dyrare utomlänsvård, nätläkare och vårdvalen..

Kristianstadsbladet - 28 jun 19 kl. 05:00

Fortsatt stort minus för sjukvården

Sjukvården i Skåne beräknas gå med 770 miljoner kronor minus under 2019. Det är 807 miljoner sämre än budget och beror bland annat på dyrare utomlänsvård, nätläkare och vårdvalen..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Just nu: Bilist har kört upp i stenmur

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kritiserade branschråd ska göras om

Sydöstran - 15 minuter sedan

Därför luktar det extra illa i Karlshamn

Något ligger i luften... och det luktar inte gott. Men en lösning är på gång..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Hon sörjde sin bror – började måla

Under måndagen var det vernissage för ”Mellan himmel och jord” i Blekingesjukhusets personalrestaurang i Karlskrona, en utställning av Louise Hävre..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Flera fall av misshandel anmäls efter knivbråk på Kungsmarken

En man knivhöggs allvarligt i samband med ett storbråk på Kungsmarken förra söndagen. En 21-årig man är häktad för försök till mord. Flera anmälningar om misshandel har nu också upprättats med anledning av jättebråket..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Bombgrupp larmad till polishuset

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.