Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 18 August, 05:18

Sydsvenskan - 13 aug 19 kl. 20:14

Cyklist påkörd av bil – allvarligt skadadEn cyklist har blivit påkörd av en bil i Grimstorp utanför Nässjö, skriver polisen på sin hemsida. Cyklisten uppges vara allvarligt skadad. Polisen har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Cykeln och bilen har.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Grimstorp, Nässjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cyklist, påkördav , bil, allvarligt, skadad
Corren - 13 sep 11 kl. 10:41

Cyklist körde in i bil

En cyklist kolliderade med en bil på Rydsvägen på tisdagsförmiddagen..

Västerbottens Folkblad - 08 nov 13 kl. 11:21

Cyklist i krock med bil

En cyklist krockade med en bil på Sörböle i Skellefteå på fredagsmorgonen. Olyckan inträffade vid halvniotiden och enligt polisen var den kvinnliga cyklisten kontaktbar efter olyckan..

Expressen - 25 okt 16 kl. 07:47

Cyklist påkörd av bil – allvarligt skadad

En cyklist har blivit påkörd av en bil på en väg utanför Forshaga, skriver NWT. – Cyklisten verkar vara allvarligt skadad, säger räddningschefen i beredskap. Vägen är avstängd med stora trafikstörningar som följd..

GöteborgsPosten - 13 aug 19 kl. 20:14

Cyklist påkörd av bil – allvarligt skadad

En cyklist har blivit påkörd av en bil i Grimstorp utanför Nässjö, skriver polisen på sin hemsida. Cyklisten uppges vara allvarligt skadad..

GT - 28 sep 16 kl. 11:58

Cyklist påkörd – är allvarligt skadad

En cyklist blev påkörd av en bil under onsdagsförmiddagen. Cyklisten är allvarligt skadad. – Tillståndet är allvarligt men stabilt, uppger Sahlgrenska sjukhusets presstjänst.

Expressen - 08 maj 16 kl. 18:09

Cyklist påkörd – skadades allvarligt

En cyklist har blivit påkörd av en bil i Malmö. Personen uppges ha skadats allvarligt. – Cyklisten är förd med ambulans till sjukhus, säger Jimmy Modin, informatör på polisens ledningscentral..

UNT - 13 aug 19 kl. 20:14

Cyklist påkörd av bil – allvarligt skadad

En cyklist har blivit påkörd av en bil i Grimstorp utanför Nässjö, skriver polisen på sin hemsida..

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 19 kl. 20:14

Cyklist påkörd av bil – allvarligt skadad

En cyklist har blivit påkörd av en bil i Grimstorp utanför Nässjö..

Expressen - 27 aug 14 kl. 10:02

Pojke påkörd av bil – allvarligt skadad

En pojke i tioårsåldern cyklist har fått föras till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bil i Skåne. Enligt polisen uppges pojken vara allvarligt skadad. – Men exakt hur det har gått till är i nuläget oklart, säger Kim Hild, informatör vid Skånepolisen..

Västerbottens Folkblad - 10 jun 11 kl. 08:05

Cyklist i krock med bil

ROBERTSFORS En cyklist  och en bil har kolliderat i Övre Åkulla, Robertsfors. ROBERTSFORS En cyklist och en bil har kolliderat i Övre Åkulla, Robertsfors. Olyckan inträffade strax efter halv åtta, skadorna är just nu okända.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

KD utreder koppling till Kina

Kristdemokraterna (KD) kommer att utreda kontakter som en kommunpolitiker har haft med den kinesiska påverkansorganisationen Enhetsfronten, rapporterar Sveriges Radio Ekot. – Vi ska samla in så mycket fakta vi kan kring det här och efter det avgöra om m.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ny teori i jakt på utomjordingar

Forskare har upptäckt att speciella ljusskiftningar kan vara ett tecken på liv i rymden. På jorden finns koraller som avger ett ljus, som skydd mot skadliga UV-strålar. Enligt en rapport som publicerats i tidskriften Monthly notices of the royal astrono.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Singelolycka utanför Trelleborg

En olycka har inträffat på Mellanköpingevägen utanför Trelleborg..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Larm: Smitta glöms bort – dödar fler än ebola

Närmare 2 800 personer har dött i mässlingen i Kongo-Kinshasa i år, vilket är fler än vad som har dött i landets uppmärksammade ebolaepidemi, som totalt krävt runt 1 900 liv. Hjälporganisationen Läkare utan gränser menar att mässlingen glömts bort, vilk.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Arbetare på Shell fick välja mellan att lyssna på Trump eller jobba utan lön

Donald Trump besökte ett raffinaderi tillhörande oljekoncernen Shell på tisdagen..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Decimerat Torn tappade poäng i slutminuterna

Nära poäng trots tidig utvisning..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Drönarattack mot saudiskt oljefält

Huthirebellerna i Jemen utförde en drönarattack mot ett oljefält i Saudiarabien på lördagen. En naturgasanläggning på Shaybah-fältet, som tillhör statliga energibolaget Saudi Aramco, fattade eld. Enligt rebellerna, som beskriver anfallet som omfattande,.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Stjärnor avslöjar Vintergatans rätta jag

Med hjälp av ljusintensiva stjärnor har forskare skapat tredimensionella kartor över Vintergatan. Kartorna avslöjar att vi lever i en – bokstavligt talat – förvriden värld. Mörka kvällar, långt från stadens ljus, går det att se att många stjärnor ligger.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Salvinis fartygsstopp utreds av åklagare

Italiens inrikesminister Matteo Salvini utreds för att bland annat ha missbrukat sitt ämbete när han försökt hindra räddningsfartyget Open Arms, med 134 migranter ombord, från att anlöpa italiensk hamn. En husrannsakan har genomförts på kontoret för lan.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Historisk fuskskandal blir tv-drama

Historien om Charles Ingram, som 2001 fuskade sig till miljonen i brittiska "Vem vill bli miljonär?", ska skildras i en ny dramaserie, rapporterar The Guardian. Serien har fått titeln "Quiz".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.