Barometern > Nyheter

Saturday, 24 August, 12:09

Barometern - 13 aug 19 kl. 19:00

Digitala torghandeln har vuxit lavinartatI juni drogs riktlinjer för hur försäljningen ska gå till. Då hade Reko-ringen 100 följare – nu har man närmare 1700. Under tisdagskvällen hölls den första utlämningen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Reko

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Digitala, torghandelnhar , vuxit, lavinartat
DN - 08 feb 13 kl. 07:37

Läsarna strömmar till digitala Dagens Nyheter

Dagens Nyheter växer så det knakar ? digitalt. Sedan i våras har antalet digitala prenumeranter vuxit från 1?

YLE - 05 nov 16 kl. 08:00

Alf Rehn: De digitala nativa är digitala idioter

Det fanns en tid då IT-problemen i hemmet löstes av familjens tonåring, som hade lärt sig om datorer i den hårda skolan, när Commodore 64 och Sinclair Spectrum var det som gällde. Det här var datorer som krävde att man satte sig in i hur de funkade. Inget "klicka här" på den tiden.

YLE - 05 nov 16 kl. 08:00

Alf Rehn: Digitala infödingar är digitala idioter

Det fanns en tid då IT-problemen i hemmet löstes av familjens tonåring, som hade lärt sig om datorer i den hårda skolan, när Commodore 64 och Sinclair Spectrum var det som gällde. Det här var datorer som krävde att man satte sig in i hur de funkade. Inget "klicka här" på den tiden.

Dagensanalys.se - 02 jun 16 kl. 13:15

6 viktiga digitala trender du måste ha koll på under 2016

Det går inte att leva på gamla meriter längre. Det är dags att sätta den digitala marknadsföringsstrategin för resten av 2016 och det snabbt.  Här kommer våra viktigaste spaningar för hur du skall lyckas under resten av året.

Dagensanalys.se - 29 nov 16 kl. 13:45

Ta hem den digitala affären och förbättra era resultat

Hej Simon, kul att få en pratstund med dig om digital marknadsföring och analys som är det hetaste området just nu. Vad ser ni för trender på marknaden just nu? Digital marknadsföring fortsätter växa med tvåsiffriga tal och står för 40 procent av reklam- och medieinvesteringarna i Sverige 2016 och digital kommer för hälften 2017 enligt prognos från IRM.

Dagensanalys.se - 10 maj 17 kl. 13:05

5000 digitala marknadsförare i London: Adobe Summit 2017

Adobe Summit är som en rock’n roll konsert för digitala marknadsförare där alla introduceras i snabb fart med musik i hög volym med coola presentationer, varvat med samtal med stora etablerade företag som berättar om hur de använder det digitala för att skapa en bättre kundupplevelse. Man kastar fram cheferna från Adobe som rockstjärnor de berättar om den digitala revolutionen och lyfter fram alla som jobbar med digital marknadsföring som hjältar som är delaktiga i att transformera marknaden med digitala verktyg kombinerat med data och analys. ”Temat för årets Adobe Summit- Make Experience Business” Digitala transformationen sker här och nu allt finns tillgängligt med direkt access och nya produkter och tjänster växer fram i rekordfart tack vare den digitala rev

Kristianstadsbladet - 16 jan 14 kl. 08:00

Hård kritik mot hanteringen av torghandeln

Foto: Annica Jönsson
Nu stämmer även kommunens ledande politiker in i kritiken mot hanteringen av torghandeln på Lilla Torg. Toppolitikerna anser att handelsuppehållet borde ha kunnat undvikas.
– Bilden av Kristianstad som torghandelsstad har naggats, säger oppositionsrådet Heléne Fritzon (S).

YA - 15 maj 14 kl. 15:53

"Ta hänsyn till torghandeln"

Foto: Robert Jönson
Skurups kommun umgås sedan en tid tillbaka med långt framskridna planer på att göra om gågatan framför kommunhuset och torget ett stenkast därifrån. Burhan Ali Mohammed, torghandlare i Skurup sedan ett decennium tillbaka, vill att kommunen tar hänsyn till torghandeln när det nya torget byggs.
– Mina kunder frågar hela tiden efter ett större sortiment här, men jag har ju inte plats, säger han, och menar att när projekteringen av omvandlingen äger rum så måste man ta hänsyn till torghandeln.

Alingsås tidning - 16 okt 18 kl. 05:30

Torghandeln under lupp

Torghandlarnas flytt från Stora till Lilla Torget har inneburit minskad kommers. En ny kommunal utredning föreslår en återgång till Stora Torget som marknadsplats ”om särskilt behov uppstår”.
För två år sedan fattades det ett beslut i kommunen att flytta torghandeln, som hålls på onsdagar och lördagar, från Stora till Lilla Torget.

Dagensanalys.se - 27 apr 16 kl. 08:15

7 digitala innovatörer som har trasat sönder gamla affärsmodeller

Disruptive Business har varit modeordet under ett par års tid, vad är då begreppet. Det är när en ny aktör kommer in på en marknad med oligopol där ett antal konkurrenter följer varandras fotspår. Helt plötsligt kommer en helt ny aktör in – i många fall en digital innovatör – och trasar sönder alla gamla affärsmodeller.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Premiärvisning på Sagabiografen

Poul-Erik Nielsen är en stor filmfantast. Nu har han även varit med och producerat en film. På fredagen hade Svart Cirkel premiär på Sagabiografen..

Barometern - 45 minuter sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

Barometern - 1 timme sedan

Stanna kvar där man alltid bott och få fast jobb? Eller prova konstskolan?

Stanna kvar där man alltid bott och få fast jobb? Eller prova konstskolan? Jonna Fries har läst Linda Åkerströms nya bok om vägval och kärlek..

Barometern - 1 timme sedan

Fin debut om knölig högstadietid

Ina Lagerwall debuterar med ungdomsromanen ”Vi går varvet”. Boken bygger på egna minnen av den ganska livsknöliga högstadietiden. Eva Wahlström har läst..

Barometern - 1 timme sedan

Insektspojke räddar tomatplanta i trevlig bilderbok om samarbete

Ibland känns det som att växter befinner sig på fel plats. Men istället för att utrota dem kan det finnas en poäng med att låta dem vara..

Barometern - 1 timme sedan

Bertil Vallien fångar blicken - ställer ut på Vida

Händerna svarta av sot, redskapen på armslängds avstånd, ett bra akvarellpapper. Varje sommar tecknar Bertil Vallien. Utmanar sin skicklighet i sökandet efter det spontana uttrycket..

Barometern - 1 timme sedan

Hot och hat på agendan inom fotbollen

Henrik Larsson, Jimmy Durmaz och Sebastian Samuelsson – alla är de idrottsstjärnor och alla har de fått utstå hat och verbala påhopp i sociala medier. Stöd från föreningarna och att ha frågan på agendan är viktiga åtgärder mot hatet, enligt ordföranden för Svensk elitfotboll..

Barometern - 1 timme sedan

Rysk provskjutning från atomubåtar

Barometern - 1 timme sedan

Taylor Swift hyllas för nya albumet

Barometern - 1 timme sedan

T-bana stängs för att stoppa demonstranter

Fyra tunnelbanestationer stängdes i Hongkong under lördagen för att sätta käppar i hjulet för en planerad protestmarsch – men tusentals tågade ändå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.