Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 August, 07:19

Expressen - 13 aug 19 kl. 19:03

19-åriga kvinnan om sitt möte med blodiga offret19-åringen skulle just ta en dusch när hon plötsligt hörde en duns från ovanvåningen.Sekunder senare stod en främmande man i hennes hem, naken och täckt av blod.Mannen förklarade att han var jagad – och tack vare 19-åringen kunde han få hjälp. – Jag var inte rädd för honom, det är det sjukaste, säger hon..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 19-åriga, kvinnanom , sitt, mötemed , blodiga, offret
SmålandsPosten - 18 jun 13 kl. 11:15

80-åriga kvinnan återfunnen

Den äldre kvinna som polisen i Växjö under tisdagsförmiddagen inledde ett räddningstjänsteftersök efter har nu återfunnits. Hon försvann från sitt hem på Teleborg på måndagskvällen. Den 80-åriga kvinnan försvann från sitt hem i Teleborg vid 20-tiden igår kväll.

GT - 11 aug 19 kl. 06:00

Beskedet som fick 72-åriga kvinnan att döda sin make

Beskedet som fick den 72-åriga kvinnan att ta det slutgiltiga beslutet att döda sin make och försöka ta sitt eget liv kom bara några timmar innan dådet.Och tragedin föregicks av ytterligare ett självmordsförsök bara en knapp månad tidigare.– Det var ju ett oerhört rop på hjälp, säger kvinnans advokat Tommy Nilsson..

SmålandsPosten - 18 jun 13 kl. 14:06

80-åriga kvinnan återfunnen vid medvetande

Den 80-åriga kvinnan som försvann i måndagskväll har hittats söder om Teleborg, i ett skogsområde. Den 80-åriga kvinnan som försvann i måndagskväll har hittats söder om Teleborg, i ett skogsområde. När hon återfanns var hon vid medvetande och skjutsades till sjukhuset i Växjö.

Expressen - 26 sep 13 kl. 13:36

Nekades äldrevård - då tog kvinnan sitt liv

STENUNGSUND. Den 84-åriga kvinnan från Stenungsund kämpade för att få komma in på ett äldreboende med sin man. När hon fick nej hoppade hon från balkongen och tog sitt liv framför ögonen på kommunens personal.

GT - 26 sep 13 kl. 13:36

Nekades äldreboende - då tog kvinnan sitt liv

STENUNGSUND. Den 84-åriga kvinnan från Stenungsund kämpade för att få komma in på ett äldreboende med sin man. När hon fick nej hoppade hon från balkongen och tog sitt liv framför ögonen på kommunens personal.

Expressen - 12 jan 14 kl. 09:25

25-åriga kvinnan om friande våldtäktsdom

LUND. När den 25-åriga kvinnan lyckades ta sig ut från lägenheten tidigt på morgonen var hon chockad, rödslagen, halvklädd och gråtande. De personer som mötte henne på gatan, insåg att hon varit med om något förfärligt, vilket de berättade när våldtäktsmålet togs upp i Lunds tingrätt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

21-åriga kvinnan som mördades upplevde att hon var förföljd

Den 21-åriga kvinnan som mördades när hon var ute på en löptur ska ha haft en efterhängsen beundrare. Det säger en person med insyn i polisens utredning, skriver Aftonbladet. – Hon upplevde att hon var förföljd av en man under en period.

GT - 14 apr 15 kl. 11:43

Den 93-åriga kvinnan kastade ut bedragarna

De fräcka bedragarna hade ställt in siktet på den 93-åriga kvinnan i Alingsås – men de hade valt ut helt fel offer. Kvinnan genomskådade snabbt bluffen – och det slutade med att de två männen flydde lägenheten. – Jag ilsknade till, det är klart man gör det i ett sådant läge, berättar kvinnan..

Expressen - 24 maj 13 kl. 14:50

Den 86-åriga kvinnan överfölls i trädgården

Den 86-åriga kvinnan överfölls i sin egen trädgård och tvingades in i bostaden där hon bakbands och rånades brutalt. Sedan satt kvinnan fastbunden i ett halvt dygn innan hon slutligen hittades av en orolig väninna. - Det handlar om mycket kraftigt övervåld där utgången kunde slutat mycket illa, säger det inre polisbefälet Stephan Söderholm vid polisen i Lund..

GT - 03 okt 13 kl. 15:58

Åklagaren vill häkta den 72-åriga kvinnan

På onsdagen hämtades en 72-årig kvinna in för förhör misstänkt för mord. Kammaråklagare Maria Sterup kommer begära den 72-åriga kvinnan häktad. ?

DN - 19 nov 14 kl. 11:32

Åklagaren: 25-åriga kvinnan förberedde mordet noggrant


Den 25-åriga kvinnan tog med sig hammare, kniv, sprutor med sömnmedel och en flaska vodka. Sedan ska hon ha lurpassat på sin kärleksrival tills hon fick sin chans. Det hävdar åklagaren i åtalet mot kvinnan..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

SSU-toppens nära vän släppte igenom kritiserad kampanjen

Revisorn som släppte igenom Philip Botströms riksdagskampanj är nära vän med SSU-ordföranden, skriver Aftonbladet. Den SSU-anknutne revisorn ska ha anmärkt på att medlemmarna spenderade pengar på förtäring vid sociala tillställningar.Trots det släppte revisorn utan kritik igenom kampanjen för en kvarts miljon kronor, något som Expressen tidigare har avslöjat..

Expressen - 15 minuter sedan

Allra plockar ned skylten - företaget sålt i det tysta

All verksamhet i det skandalomsusade Allra har upphört. Pensionsbolagets dotterföretag som sålde tandvårdsförsäkringar har avyttrats.Det gick helt enkelt inte längre att kränga försäkringar under Allras varumärke.

Expressen - 15 minuter sedan

Räddades från balkong i kraftig lägenhetsbrand

Det har brunnit kraftigt i ett flerfamiljshus i centrala Karlskrona på onsdagsmorgonen.Räddningstjänsten var på plats med flera stationer – och lyckades rädda en man från balkongen till den brinnande lägenheten..

Expressen - 15 minuter sedan

Jag vägrar känna skam över att producera kött

Vi kommer alltid att fortsätta äta kött i Sverige. Kött är bra mat som väldigt få människor är allergiska mot.Bönderna gör sitt bästa på alla plan för att värna djur och klimat men ändå tvingas vi stå vid skampålen.

Expressen - 30 minuter sedan

Olösta Emelie Meng-mordet kopplas till dataskandalen

En stor dataskandal har skakat Danmark under den senaste tiden.Det stora felet kan vara orsaken till att ingen ännu har blivit gripen för det uppmärksammade mordet på 17-åriga Emelie Meng.– Det kan ha enorma konsekvenser för utredningen att användningen av teledata kan vara felaktig, säger försvarsadvokat Mai Brit Storm Thygesen till DR..

Expressen - 1 timme sedan

Par åtalas för att ha låst in sina små barn

Ett par i Söderhamns kommun åtalas för olaga frihetsberövande efter det att polisen hittat parets två små barn instängda i olika rum i en lägenhet, skriver helahälsingland.se..

Expressen - 1 timme sedan

Rånarna kidnappade Isak, 29 – tryckte pistol mot hans nacke

Isak Niklasson skulle bara gå till bilen för att hämta en tröja, men ställdes öga mot öga med två maskerade och beväpnade rånare.En pistol trycktes mot hans bakhuvud.– De sa att de hoppades att jag skulle göra motstånd så de fick en anledning att skjuta mig.

Expressen - 5 timmar sedan

Trump ställer in resan till Danmark

USA:s president Donald Trump skjuter upp sitt möte med Danmarks premiärminister Mette Fredriksen, det skriver han på Twitter.Förklaringen är enligt Trump att Fredriksen sagt sig inte vara intresserad av av att diskutera ett amerikanskt köp av Grönland..

Expressen - 7 timmar sedan

Stort bråk i Malmö – två personer gripna

Under tisdagskvällen bröt ett stort bråk ut på Möllevången i Malmö.En del av deltagarna är beväpnade med kniv.Polisen kunde gripa två av personerna, som är misstänkta för grov misshandel..

Expressen - 8 timmar sedan

Brand i flerfamiljshus: ”Synliga lågor”

Det brinner i ett flerfamiljshus i Trollhättan.Räddningstjänsten har anlänt till platsen för att släcka branden.– Det ska röra sig om synliga lågor från byggnaden, säger Linda Berquist, teamledare på SOS Alarm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.