Expressen > Nyheter

Sunday, 18 August, 23:45

Expressen - 13 aug 19 kl. 19:00

Jonas, 28, ingrep – efter mannens våld mot kvinnanJonas Lundgren, 28, agerade reflexmässigt när han såg hur den okände mannen blev våldsam mot en kvinna.Då vände mannen sig om – och slog Jonas i ansiktet.– Det krävs en långsiktig attitydförändring bland män för att de ska ge fan i att slå, säger Jonas. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lundgren, Jonas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jonas28 , ingrepefter , mannens, våldmot , kvinnan
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jonas gav tiggaren ett jobb: "Det är en hemsk grej egentligen"

MALMÖ. För någon dag sedan gick Jonas Earendel förbi en tiggare. Han hade inga pengar att ge den drygt 45-åriga mannen som satt på gatan men erbjöd honom en cigarett.

BT - 04 sep 13 kl. 16:55

Man slog kvinna som ingrep i bråk

En Bollebygdsbo i 45-årsåldern har dömts till villkorlig dom med samhällstjänst. Det efter att ha misshandlat en kvinna som ingrep i ett bråk mellan honom och hans sambo. Han döms även att betala skadestånd med 8200 kronor till den misshandlade kvinnan som tidigare bodde granne med paret.

Kristianstadsbladet - 06 mar 18 kl. 21:00

Ingrep mot jonglerande ungdomar – fick bilen sönderslagen

Mannen ingrep mot några ungdomar som jonglerade med matvaror i en butik. En av ungdomarna hämnades med att slå sönder mannens bil..

Skånskan - 30 jul 18 kl. 06:44

Vittnen ingrep mot inbrottstjuv

Vid 01.30-tiden under natten mot måndag ertappades två inbrottstjuvar på Vångavägen av två vittnen när de var i full färd med att bryta upp ett garage.De två vittnena ingrep mot en av de misstänkta, en 40-årig man, och höll fast honom.

Expressen - 02 jul 17 kl. 19:11

Säpo ingrep mot högerextremist under Jonas Sjöstedts presskonferens

Bechir Rabani - som står bakom hatkampanjen mot journalister som granskar högerextremism - avvisades av Säpovakter från Vänsterledaren Jonas Sjöstedts presskonferens.Säpo bekräftar ingripandet:– Jag kan bekräfta att det skedde en incident. Det rörde sig om en person som ville komma nära en av våra skyddspersoner.

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 12 kl. 16:12

Ingrep mot misshandel ? fick utstå hot

En kvinna i 35-årsåldern kom cyklande i Norrestad på torsdagen vid lunchtid då hon plötsligt fick syn på hur en man slog en kvinna så illa att hon trillade omkull. Enligt polisanmälan uppfattade kvinnan det som om de två hon såg var ett par. Den 35-åriga kvinnan cyklade bort till paret för att se närmare hur det stod till, men då vände sig mannens ilska mot henne i stället..

Expressen - 06 mar 16 kl. 10:08

Granne ingrep vid lägenhetsbrand

En äldre man fick föras till sjukhus med rökskador efter brand i en lägenhet i Oskarshamn. Mannens granne ska ha känt röklukt och lyckats ta sig in i lägenheten och släcka branden. – Vi vet inte hur skadeläget är.

GT - 25 jul 14 kl. 12:08

Bröstbild raderades – mannens bild gick fri

KARLSTAD. Magdalena Dahlgren, 29, lade upp nästan två identiska bilder på sig själv och sin pojkvän Jonas på Facebook. Båda njuter i värmen och solar topless.

Expressen - 03 jun 15 kl. 17:48

Jonas, 30, dödade sin familj – vill överklaga

Jonas Runnemark, 30, som dömts för att ha mördat sin fru och sin lilla dotter i Dalby stenbrott, vill överklaga domen. – Han är inte nöjd med domen. Han tycker fortfarande att det är fel resonerat, säger mannens advokat Per Schånberg..

Nyheter 24 - 16 jan 12 kl. 07:33

Tvåbarnspappa ingrep vid bråk ? fick skallen spräckt


Den 34-årige småbarnspappan fick skallen spräckt med två hjärnblödningar som följd när han försökte avstyra en misshandel. Det var i september 2011 som 34-åringen såg hur en ung man blev grovt misshandlad av tre andra unga män på Swedenborgsgatan på Södermalm i Stockholm. Eftersom ingen annan på platsen ingrep sprang han själv fram till männen för att avstyra bråket.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Donald Trump bekräftar: Överväger köp av Grönland

President Donald Trump bekräftar nu uppgifterna om att han har övervägt ett köp av Grönland från Danmark, rapporterar amerikanska medier.– Det hade varit strategiskt intressant. Vi kommer att prata med dem om det, säger Trump, enligt CBS..

Expressen - 30 minuter sedan

Skottlossning i centrala Göteborg – polis jagar gärningsmän

En skottlossning har ägt rum i närheten av Kungstorget i centrala Göteborg.Enligt polisen har en gärningsman avlossat ett vapen upp i luften.– Det har varit ett bråk mellan några killar.

Expressen - 45 minuter sedan

Hjälpte Akilov – nu vill hon försvara terrormisstänkt

Madeleine Käärik var juridiskt biträde åt massmördaren och terroristen Rakhmat Akilov när han sökte asyl i Sverige. Nu vill hon hjälpa den terrormisstänkte mannen i Östersund som ”privat försvarare” och ta över advokat Linda Arnqvists jobb.  – För att han begärde att få mig.

Expressen - 1 timme sedan

Kommunen: Kolonilotter ska omvandlas till bostäder

Göteborgs stad vill omvandla kolonilotter i kommunen till bostäder.Enligt en utredning som man genomfört bidrar omvandlingen till att minska bostadsbristen, skriver SVT Nyheter Väst. .

Expressen - 1 timme sedan

Efter förbudet – Anette tvingas rida på 90-vägen

I måndags sattes det upp skyltar om att det är förbjudet att rida på grustäckta cykel- och gångvägar i Ljungby.För hästägare i trakten innebär det att de måste rida på motorvägar och landsvägar med hastigheter som 90 kilometer i timmen.– Det är tung trafik som man måste möta, som lastbilar i hög fart.

Expressen - 2 timmar sedan

Våldsbrott på Stora Essingen – stort pådrag

En stor insats med flertalet polisbilar och ambulanser pågår på Stora Essingen i Stockholm. – Det handlar om våld, säger Patrik Svensson, teamledare på SOS Alarm. .

Expressen - 2 timmar sedan

Ungdomsgängen sprider oro i idylliska sommarstaden

HALMSTAD.• Idylliska Halmstad har ett ”utsatt område” utanför stan, enligt polisen.• Men i sommar har gängen hängt vid turisternas uteserveringar mitt i stan.

Expressen - 3 timmar sedan

Hopptornet sågades ner – återinvigs efter protester

2017 sågades hopptornet i Laholm ner – men efter protester valde kommunen att bygga upp det igen.När tornet återinvigdes under söndagen fick 13-årige Elias Persson göra premiärhoppet.– Folket sa ifrån och politikerna fick backa, säger Jonas Ozolins, initiativtagare till Facebookgruppen ”Hopptorn i Glānninge Sjö”..

Expressen - 3 timmar sedan

Nya eldinfernot på Gran Canaria: 4000 evakueras

Turistparadiset Gran Canaria har härjats av våldsamma skogsbränder under sommaren – och precis när faran blåsts över så har eldinfernot tagit fart på nytt. 4 000 invånare och turister ska nu ha evakuerats från branden.Regeringen har utfärdat klass 1-nödläge.

Expressen - 3 timmar sedan

Bjuder in till storseans – på gymnasieskola

Det självutnämnda mediet Terry Evans, känd från bland annat tv-programmet ”Det okända”, arrangerar i höst en så kallad storseans i Elof Lindälvs gymnasiums aula i Kungsbacka.Men det sker inte utan kritik.– Det ger ju en legitimitet att det skulle vara något seriöst, det tycker jag är fel när det är lurendrejerier helt enkelt, säger Jan Sjöö, ordförande för Humanisterna i Västsverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.