GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 22 August, 02:25

GöteborgsPosten - 13 aug 19 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast - Eds FF U jagar nya poäng mot FrändeforsI kväll är det dags för match för Frändefors som tar emot Eds FF U hemma på Frendevi IP i division 4 Dalsland/Bohuslän norra i fotboll. Eds FF U bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Åsebro-Brålanda U, 1–0. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
FF, Frändefors, Eds FF, Frendevi IP, DalslandBohuslän, Åsebro-Brålanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter trendbrottet, senast, EdsFF U , jagarnya , poäng, mot Frändefors
GöteborgsPosten - 02 sep 18 kl. 05:00

Efter trendbrottet senast - Eds FF 2 jagar nya poäng mot Bengtsfors 2

I kväll är det dags för match för Eds FF 2 som tar emot Bengtsfors 2 hemma på Bergslätt IP i division 6 Dalsland. Eds FF 2 som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 1–1 när man mötte Kroppefjäll. Bengtsfors 2 blev utan poäng i mötet med Håfreström 2 senast..

GöteborgsPosten - 02 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Styrsö jagar nya poäng mot Mossen

I kväll möts Mossen och Styrsö på Mossens IP i division 5 Göteborg B. Styrsö bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Näset, 2-1. Mossen vann senast mot Kungsladugård med 1-0..

GöteborgsPosten - 05 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Grebbestad jagar nya poäng mot Ängelholm

I dag är det dags för match för Grebbestad som tar emot Ängelholm hemma på Siljevi i division 1 södra. Grebbestad bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev lika mot Lunds BK, 2-2. Ängelholm vann senast mot Åtvidaberg med 2-1..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Öckerö jagar nya poäng mot Tvååker

I dag möter Öckerö Tvååker på bortaplan på Övrevi i division 2 västra Götaland. Öckerö som spelar på bortaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 12–1 mot Kindaholm. Tvååker blev utan poäng i mötet med Göteborg FF senast..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Brommapojkarna jagar nya poäng mot GIF Sundsvall

På lördagen är det dags för match för GIF Sundsvall som tar emot Brommapojkarna hemma på NP3 Arena i Allsvenskan. Brommapojkarna bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Djurgården, 1-0. GIF Sundsvall blev utan poäng i mötet med Hammarby senast..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Torslanda jagar nya poäng mot Karlstad BK

I dag är det dags för match för Torslanda som tar emot Karlstad BK hemma på Torslandavallen i division 2 norra Götaland. Torslanda bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Vänersborg FK, 2–1. Karlstad BK vann senast mot Nordvärmland med 3–0..

GöteborgsPosten - 11 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Lerum jagar nya poäng mot Kozara

I dag är det dags för match för Lerum som tar emot Kozara hemma på Aspevallen i division 3 nordvästra Götaland. Lerum bröt sin dystra svit på tre matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Älvsborg, 2–0. Kozara blev utan poäng i mötet med Landvetter senast..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 22:10

Efter trendbrottet senast - Pushers jagar nya poäng mot AIF Göteborg

I kväll möter Pushers AIF Göteborg på hemmaplan på Gröna Vallen i division 6 Göteborg C. Pushers bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Proletären, 3–2. AIF Göteborg bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Proletären, 1–0..

GöteborgsPosten - 17 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Holmalund jagar nya poäng mot IFK Skövde

I kväll möts IFK Skövde och Holmalund på Södermalms IP i division 3 mellersta Götaland. Holmalund som spelar på bortaplan hade en tung svit på fyra förluster i rad, men senast blev det 3–1 mot Haga. IFK Skövde blev utan poäng i mötet med Lidköpings FK senast..

GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 22:11

Efter trendbrottet senast - Warta jagar nya poäng mot Kungsladugård

I dag möter Warta Kungsladugård på bortaplan på Apelsinplan i division 5 Göteborg B. Warta som spelar på bortaplan hade en tung svit på fem förluster i rad, men senast blev det 4–3 mot Mossen. Kungsladugård vann senast mot Styrsö med 2–1..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Skjuts för amerikansk bostadsförsäljning

En stark arbetsmarknad och gynnsamt ränteläge bidrog till att lyfta amerikansk bostadsförsäljning i juli. En ökning med 2,5 procent betydde en beräknad årstakt på 5,42 miljoner enheter enligt statistik från National Association of Realtors (NAR). Detta toppade ekonomernas förväntningar vilket i sin tur låg på 5,39 miljoner, enligt Reuters prognos..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Higab klarar inte uppdraget som stadsutvecklare

Nu måste kommunstyrelsen skapa förutsättningar för att se över bolagets framtid, skriver flera representanter från Demokraterna..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Stena Bulk i möte med Irans utrikesminister

Stena Bulks vd har haft ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif under hans Sverigebesök med anledning av den beslagtagna oljetankern Stena Impero. Om det kommer att ta processen framåt är dock oklart..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Danske golfstjärnan nekar till brott

Thorbjørn Olesen nekar till de anklagelser som riktats mot honom..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Utan mer pengar står förskolekrisen för dörren

Göteborg riskerar stå inför en förskolekris av aldrig tidigare skådat slag, skriver Mimmi von Troil, vd för branschorganisationen FSO..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Nytt pris ska uppmärksamma litteraturkritiker

Författarförbundet instiftar ett nytt kritikerpris under namnet Madeleine Gustafsson-priset..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Avtal för att lösa konflikt Rwanda-Uganda

De spända relationerna mellan Uganda och Rwanda ska mjukas upp. De båda ländernas presidenter, Yoweri Museveni och Paul Kagame, har undertecknat en överenskommelse i Angola för att lugna ner läget och lösa tvistefrågorna..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Skivrecension: Attentat "Punkhjärta"

Mats Jönsson har trycket kvar i rösten men punkbandet Attentat känns väl inte helt relevant 2019..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Salvinis "kupp" ser ut att misslyckas – detta händer i Italien nu

GP:s Jan Höglund om hur Salvini riskerar att hamna i periferin..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Skärpta regler för migrantfamiljer i USA

President Donald Trumps regering inför nya regler som slopar taket för hur länge migrantfamiljer med barn kan hållas i förvar medan rättsväsendet tar ställning till deras asylansökan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.