Expressen > Nyheter

Friday, 23 August, 12:50

Expressen - 13 aug 19 kl. 18:20

”Varje medlem är fri att göra egna tolkningar”SSU:s kongress blev stormig efter avslöjandet att Philip Botström lät SSU Värmland betala dyra fakturor för hans egen personvalskampanj.Nu uttalar sig SSU Värmlands ordförande Alexander Paulsson för första gången om Botströms kostnader.– Det var höga summor, säger han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SSU, Philip Botström, SSU Värmland, SSU Värmlands, Alexander Paulsson, Botströms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varje medlemär , friatt , göra, egna, tolkningar
Kristianstadsbladet - 04 nov 11 kl. 13:55

Dylan i fri tolkning av Dylan

Foto: Scanpix
Han har liknats vid en trollkarl som inte längre kan trolla. Det är hur som helst något magiskt över?
Dylan har alltid förhållit sig fri till sina egna låtar och live är det ofta bara texten som avslöjar vilken låt som spelas.

Trelleborgs Allehanda - 04 nov 11 kl. 13:57

Dylan i fri tolkning av Dylan

Foto: Scanpix
Han har liknats vid en trollkarl som inte längre kan trolla. Det är hur som helst något magiskt över?
Dylan har alltid förhållit sig fri till sina egna låtar och live är det ofta bara texten som avslöjar vilken låt som spelas.

BT - 10 okt 12 kl. 17:37

Medlem i Pussy Riot släpps

En av medlemmarna i ryska Pussy Riot försätts på fri fot efter kontroversiell domstolsprocess. Men fängelsestraffet för de andra två slås fast, och försvaret vill nu överklaga till europeisk nivå. De tre bandmedlemmarna dömdes till tvååriga fängelsestraff för huliganism, efter en Putinkritisk aktion i Frälsarkatedralen i Moskva i februari.

Skånskan - 29 mar 17 kl. 05:00

Nazistanklagad lärare pekar ut egna elever

Kävlinge Den Kävlingelärare som nyligen pekades ut som nazistsympatisör ifrågasätter i den främlingsfientliga podden ”Ingrid och Conrad” åldern på två av sina egna elever, båda nyanlända flyktingar.
Hon säger sig också hålla ett extra öga på dem när de rör sig bland flickorna på skolan. ERWP.

Skånskan - 20 nov 15 kl. 14:00

Elever släppte konsten fri utanför Konsthallen

MALMÖ Elever från fem skolor deltog på torsdagen i en annorlunda vernissage utanför Malmö konsthall.
Cirka 170 elever i årskurserna två till och med sex deltar i projektet ”Konsten är fri.”Och med start 19 november fram till 6 december ställs nu deras konstverk ut.

SmålandsPosten - 04 nov 14 kl. 06:39

Varje medlem ska ha rätt betalt

Inom Södra gäller principen om lika pris för lika prestation vid alla inköp av virke från våra medlemmar. Det är en fort­farande självklar utgångspunkt att varje medlem ska få rätt betalt, oavsett skogliga kunskaper eller storlek på fastigheten. Svarar Södras medlemschef Magnus Berg på insändaren Därför lämnar jag Svenska kyrkan och Södra av Sune Håkansson den 24 oktober.

Skånskan - 05 nov 15 kl. 16:52

Musik med fri sikt åt alla håll

Kultur och Nöje I ett år har Miriam Aïda med musikerna Mats Andersson, Ola Bothzén och Finn Björnulfson jobbat med nya plattan Quatro Janelas. Nu är det dags att presentera den för publiken vid några releasespelningar.
– Det blir svängigt med en dos mystik, solsken och glädje.

Skånskan - 31 jul 16 kl. 11:00

”Tjuvarna stal en medlem av vår familj”

HÖÖR/ROVELYCKAN Det råder sorg på Ingela och Bengt Gustafssons gård i Rovelyckan utanför Höör. Fårtackan Bärta, som de betraktade som en medlem av familjen, stals av boskapstjuvar förra torsdagskvällen.Ingela Gustafsson är tagen efter stölden, och har tappat något av den tilltro hon alltid känt till andra.

YLE - 08 apr 14 kl. 23:00

Barbro Fri får nyländska kulturfondens pris

Ekenäsbon Barbro Fri får Nylands svenska kulturfonds pris i år. I motiveringen står det att Barbro Fri på ett framgångsrikt sätt infört mångkulturella inslag i daghem, skolor och vårdanstalter. För Barbro Fri kom utnämningen som en total överraskning.

Skånskan - 04 maj 19 kl. 01:30

S gör me­dias fri­het till en fråga för EU

Socialdemokraterna har hit­tills pratat om EU-valet som en kamp mot hö­ger­na­tio­na­lister och ex­tre­mister Utan någ­ra egna po­li­tiska mål. Men när val­platt­formen pre­sen­terades i går kom det lite mer kött på benen. Inte minst kon­kre­ti­serades vad för­svaret av de­mo­kra­tin egent­li­gen in­ne­bär för S.

Politikerbloggen - 11 jan 13 kl. 10:22

Fri invandring är ett naturligt ställningstagande


DEBATT. Oavsett vilken inriktning på Centerpartiets politik som partistämman i mars kommer att förespråka så är det vitalt att resultatet blir ett tydligt idéprogram som det går att bygga en tydlig politik utav. Vi menar att det inte är möjligt om vi inte står för fri invandring och en radikal federalism.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Monsterfisk i Skagerrak blev nytt fiskerekord

Mitt i natten fick han napp – 430 meter under båten. Efter en timmes kamp i Skagerrak fick Mattias Jonsson upp den stora håkäringen till ytan och nu har föreningen Sportfiskarna godkänt fisken som ett nytt sportfiskerekord..

Expressen - 30 minuter sedan

Plastflaskor mer klimatsmart än glas

Plast är inte alltid det sämsta alternativet.När du handlar på Systembolaget är vin och öl i glasflaskor faktiskt sämre för klimatet..

Expressen - 45 minuter sedan

Misstänkta för försatta på fri fot efter språngdåd

De två män som anhölls misstänkta för inblandning i sprängdådet mot Skatteverket i Köpenhamn har släppts på fri fot.– Det fanns inte längre skäl till frihetsberövande, säger åklagare Kristina Lindhoff Carleson till Sydsvenskan..

Expressen - 45 minuter sedan

Experten om bränderna i Amazonas: ”väldigt skrämmande”

De aggressiva bränder som just nu skövlar stora skogspartier i Amazonas regnskog sätter stor oro i klimatexperter världen över.Brändernas effekter når långt bortom Amazonas gränser.– Det är utan tvekan en av de värsta naturkatastrofer som världen har sett, säger Øyvind Eggen, generalsekreterare för norska Regnskogsfondet.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Anställd på skola ska ha attackerats av elev

En anställd på en skola ska på fredagsförmiddagen ha attackerats av en yngre person.– Den yngre personen benämns som elev, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen i region Syd.En tonåring är nu misstänkt för rån alternativ grov stöld..

Expressen - 1 timme sedan

Tre släpps efter mordet på krögaren vid Ica i Danderyd

Med flera skott sköts en krögare ner utanför Ica i Danderyd.De tre misstänkta mördarna släpps nu på fri fot..

Expressen - 1 timme sedan

Nu åtalas Joakim och Jonnas förföljare

Joakim och Jonna Lundell har flera gånger påtalat trakasserierna från personen som, enligt paret, förföljt dem i flera år. Nu väcks åtal om olaga förföljelse mot den unge mannen.”Ingen ska behöva uppleva denna mardrömssituation som mina klienter levt med under en längre tid”, skriver advokaten Elisabeth Massi Fritz till Expressen..

Expressen - 1 timme sedan

Svea hovrätt förlänger straffet mot Barbara Jarl

Barbara Jarl, 55, dömdes i Norrtälje tingsrätt till 16 års fängelse för mord.Det efter att hon förgiftat sin sambo med cyanid innan hon stal hand värdesaker.Nu har strafflängden förlängts i Svea hovrätt till 18 år..

Expressen - 2 timmar sedan

Bil och lastbil i krock – ambulans larmad

En bil och en lastbil ska ha krockat i Malmö.Polis och räddningstjänst har larmats till platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Greta Gris säljs till USA för 40 miljarder kronor

Greta Gris flyttar till USA.Den amerikanska leksaksjätten Hasbro har köpt bolaget bakom den tecknade figuren som älskas av förskolebarn över hela världen.Prislappen: 40 miljarder kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.