YA > Nyheter

Sunday, 18 August, 03:15

YA - 13 aug 19 kl. 18:07

Golf: Stora framgångar Österlens GK:s ungdomarÖsterlens GK har satsat stort på att lyfta sin juniorverksamhet och nu börjar klubben kunna skörda vad man sått. Nyligen har stora framgångar nått på såväl pojk- som flicksidan..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Österlens GK, GK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GolfStora , framgångar, Österlens, GK:s, ungdomar
SR - 24 apr 18 kl. 17:34

Helgens framgångar sätter siktet för Jenny Haglund

I söndags tog Jenny Haglund sin allra första seger på Europatouren i golf när hon vann Lalla Meryem Cup i Marocko efter särspel. Svensk damgolf visar just nu upp en enorm bredd och ett rejält uppsving där Jenny Haglunds Europatourseger är en i raden av framgångar..

SmålandsPosten - 14 jul 14 kl. 21:13

Få lokala framgångar i SM

Andra dagen av Boule–SM avslutades i går kväll med finaler i Öppen Mixed Trippel och Veteranklasserna. Under dagen korades även flera juniormästare men de lokala framgångarna var sällsynta. En hel vecka spelas det boule i Växjö.

Regeringen - 03 maj 16 kl. 08:52

Statssekreterare Hans Dahlgren om framgångar och utmaningar i EU 2016

Klimatavtalet i Paris var en av EU:s största framgångar förra året och migrationskrisen och Storbritanniens omröstning om medlemskapet är de största utmaningarna under 2016. Det säger Hans Dahlgren, statssekreterare för utrikes- och EU-frågor hos statsminister Stefan Löfven, inför sin medverkan i seminariet ”EU-samarbetet 2016: Framgångar och utmaningar” på Europadagen den 9 maj..

Regeringen - 03 maj 16 kl. 08:52

Statssekreterare Hans Dahlgren om framgångar och utmaningar i EU

Klimatavtalet i Paris var en av EU:s största framgångar förra året och migrationskrisen och Storbritanniens omröstning om medlemskapet är de största utmaningarna under 2016. Det säger Hans Dahlgren, statssekreterare för utrikes- och EU-frågor hos statsminister Stefan Löfven, inför sin medverkan i seminariet ”EU-samarbetet 2016: Framgångar och utmaningar” på Europadagen den 9 maj..

Kristianstadsbladet - 26 jan 14 kl. 16:52

Inga framgångar i Syriensamtal


Samtalen mellan regimen och oppositionen i Syrien verkade inte nå några framgångar under helgen.Efter att ha suttit tillsammans på söndagsförmiddagen, började parterna på eftermiddagen förbereda sig var för sig inför den kommande veckans samtal, då de svåraste frågorna om landets politiska styre ska diskuteras.Regimen hade ännu inte reagerat på oppositionens krav om att tusentals politiska fångar ska släppas och humanitär hjälp få föras in i staden Homs, enligt en företrädare för oppositionen.

BT - 26 jan 14 kl. 16:53

Inga framgångar i Syriensamtal

Samtalen mellan regimen och oppositionen i Syrien verkade inte nå några framgångar under helgen. Efter att ha suttit tillsammans på söndagsförmiddagen, började parterna på eftermiddagen förbereda sig var för sig inför den kommande veckans samtal, då de svåraste frågorna om landets politiska styre ska diskuteras.Regimen hade ännu inte reagerat på oppositionens krav om att tusentals politiska fångar ska släppas och humanitär hjälp få föras in i staden Homs, enligt en företrädare för oppositionen.

BT - 24 sep 14 kl. 08:44

SD:s framgångar är ett uttryck för politikerförakt

Replik. Svar till Ingemar Håkansson, BT 22/9.
Du konstaterar att det skulle vara en sanning att en stor del av svenska folket inte vill ha ett mångkulturellt samhälle.

DN - 09 jun 17 kl. 17:51

Michael Winiarski: Ett år av framgångar för outsiders

Brexit, Donald Trump, högerpopulistiska vågor i Europa, seger för Emmanuel Macron  – och nu en stor framgång för ett Labour som ligger längre ut på vänsterkanten än på mycket länge. Det har varit tolv månader av framgångar för outsiders..

DalaDemokraten - 07 nov 17 kl. 07:00

Hon matchar Leksands kulturlag – med legendariska storheter – mot nya nationella framgångar

Hon har varit och är något av en lagledare för det kulturlag som under närmare en kvinnoålder utkämpat ett dagligt lokalderby – om publikt intresse, kommunala bidrag, sponsorbidrag och nationella framgångar – med ishockeyn i Leksand. Kersti Jobs Björklöf har på historisk grund byggt ett framtidslag, formulerat en framgångstaktik och medverkat till bygget av en multikulturarena i form av Leksands kulturhus..

Sydöstran - 09 jul 18 kl. 16:42

Stora framgångar för Blekingespelarna

Det blev stora framgångar för Blekingespelarna när BTK Enig arrangerade Enigspelen i bordtennis i Borgholm. Det blev hela tio klassvinster och mest framgångsrik var Kyrkhults Roger Andersson som tog hem fyra klasser..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Flera gripna vid protester i USA

YA - 1 timme sedan

Ung man stickskadad i buken

YA - 3 timmar sedan

Knivman gipen efter polisjakt

YA - 3 timmar sedan

Griskadaver nergrävda trots förbud

Ett okänt antal griskadaver har grävts ner vid en gård utanför Hammenhög. Något som är strängt förbjudet enligt lag..

YA - 3 timmar sedan

Läkare kritiserad för utskrivning

En nu pensionerad läkare på Österlen kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg, IVO, för att ha skrivit ut mer narkotiska läkemedel till två av sina patienter än de hade ordinerats..

YA - 3 timmar sedan

Köpte cykel: yngling åtalas för häleri

Först stals cykeln från cykelparkeringen vid Sjöbos busstation. Sedan köpte en yngling i Tomelilla cykeln, nu åtalas ynglingen för häleri..

YA - 3 timmar sedan

Vittne såg maskerade män på uppfart

Tidigare i veckan upptäckte ett vittne hur två okända män krokade på en husvagn på en bil på en uppfart. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.