Sydöstran > Nyheter

Friday, 23 August, 15:20

Sydöstran - 13 aug 19 kl. 18:00

En mötesplats för välmåendeEtt år har gått sedan Marie Folkesson Madisson expanderade sin hälsoverksamhet till den nya lokalen i Tallbacken. Nu ska ett-årsdagen firas tillsammans med allmänheten och andra inspirerande kvinnor inom hälsa..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Marie Folkesson Madisson, Tallbacken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En mötesplatsför , välmående
Skånskan - 11 okt 16 kl. 09:00

Språkkafé flyttar och blir mötesplats

SKURUP Språkkaféet blev ett informationskafé som nu ska bli en mötesplats.
Restaurang Rutger i kommunhuset ser ut att bli den nya träffpunkten när verksamheten ska förändras och få mer plats.Mellan 40 och ibland så många som 150 personer har varje vecka besökt det som ursprungligen startades som ett språkkafé för nyanlända kommuninvånare på Skurups bibliotek.

Barometern - 06 aug 13 kl. 07:25

Ny ordförande vill skapa mötesplats

En ny restaurang som en mötesplats mitt i byn och ett nytt fritids.
Ännu finns inte inga konkreta planer, men funderingar finns och i Långasjö brukar funderingar bli verklighet. För ett antal år sedan brann den gamla restaurangen ner.

Världen Idag - 23 feb 18 kl. 16:00

Mötesplats för ensamstående firade 10-årsjubileum

Singoalla som är en mötesplats för ensamstående gravida, mammor, pappor och deras barn i Jönköping firade på onsdagen sitt tioårsjubileum med stort "After Work". Det bjöds på mat, mingel och föreläsning av Tomas Sjödin..

Barometern - 27 aug 13 kl. 07:37

Långasjö satsar på ny mötesplats

Om det går som Långasjöborna vill blir det en nybyggd restaurang/mötesplats vid Långasjön under 2015. Som vi tidigare berättat har det länge efterfrågats ett matställe i Långasjö. Klintakrogen, som var belägen nära sågverket Södra Timber Långasjö och brann ner strax före jul 2005, saknas av många, och det är inte bara en restaurang som har efterfrågats, utan en generell mötesplats i centrala Långasjö.

Skånskan - 13 feb 19 kl. 15:00

Mötesplats firar tio år

ystad Röda korsets mötesplats Kupan i Ystad firar tio år.
– Det blev ett lyft för verksamheten när vi flyttade till Sektersgatan och öppnade en secondhand-butik där, säger ordförande Anneli Wigforss Percy.15 pensionärer arbetar som volontärer efter ett bestämt schema på secondhand-butiken.

SmålandsPosten - 11 maj 14 kl. 11:22

Växjö Pride???en viktig mötesplats

Prideveckan i Växjö går mot sitt slut mot och för många är veckans höjdpunkt en parad genom Växjö. Växjö Pride har varit en viktig mötesplats för alla vi som tror på människan och som tror att öppenhet och acceptans gör allas våra liv bättre. Som Socialdemokrater är vi övertygade om att Sveriges framgångar bygger på ett samhälle som ser styrkor i olikheter.

SmålandsPosten - 11 maj 14 kl. 11:22

Växjö Pride ? en viktig mötesplats

Prideveckan i Växjö går mot sitt slut mot och för många är veckans höjdpunkt en parad genom Växjö. Växjö Pride har varit en viktig mötesplats för alla vi som tror på människan och som tror att öppenhet och acceptans gör allas våra liv bättre. Som Socialdemokrater är vi övertygade om att Sveriges framgångar bygger på ett samhälle som ser styrkor i olikheter.

ÖstersundsPosten - 06 okt 14 kl. 21:17

Sagobild: Stad som modern mötesplats för upplysta

Kort summerat argumenterar hon för att staden är en modern upplyst mötesplats där innovationer skapas. I textens inledning skriver hon det rakt ut "Alla framstående civilisationer och alla mänsklig utveckling har skapats i staden". I färgstark kontrast till staden målar hon upp en bild av landsbygden som en inskränkt, homofobisk och rasistisk plats.

Skånskan - 16 feb 16 kl. 06:00

Så ska Bantorget bli en bättre mötesplats

Lund Mer plats för uteserveringar, gångtrafikanter och cyklister, och mindre för bilarna.Det är en del av förslagen i gestaltningsprogrammet för Bantorget som nu är klart för godkännande av tekniska nämnden.
Sammanlagt kommer 12,8 miljoner kronor att satsas på förnyelsen av torget där den nuvarande grundstrukturen är utgångspunkt.

Skånskan - 06 apr 16 kl. 21:00

Nya biblioteket flexibel mötesplats

YSTAD Stadsbiblioteket har blivit en flexibel mötesplats som kan anpassas efter besökarnas behov. Det är resultatet av renoveringen.
– Det vill vi fira med ett hejdundrande kalas i helgen, säger bibliotekschef Lena Malmquist.

SmålandsPosten - 25 aug 14 kl. 08:46

En flyktig upplevelse med bestående intryck

I gräset ligger ett regnbågsfärgat radband, en svagt lysande Pride-slinga i det omgivande mörkret. Varje ljuspunkt ser ut som en större glasklump och det är frestande att röra vid dem. Men när jag gör det får jag en chock och ryggar tillbaka.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

FN: Nödläge efter översvämningar i Sudan

Sydöstran - 30 minuter sedan

Stjärnan Kuznetsov stängs av i fyra år

Sydöstran - 30 minuter sedan

Intern kritik mot BEO: "Lärare blir osäkra"

Sydöstran - 15 minuter sedan

Straffskärpning för sprängning i Landskrona

Sydöstran - 15 minuter sedan

Fastighetsägare ville måla huset vitt - dålig idé tyckte byggnadsnämnden

Fastighetsägare ute i Rosenkällan fick avslag när bygglov söktes för att få måla kedjehuset vitt. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Klart: Stort lager byggs i hamnområdet

Malmöföretaget Belor Svenska AB, som är verksamt inom partihandel med kemiska produkter, ska uppföra en 144 meter lång lagerbyggnad vid Trendeborgsvägen..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Universitet utrymt efter hot

Sydöstran - 30 minuter sedan

Kina hämnas med tullar på amerikanska varor

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.