Skånskan > Nyheter

Saturday, 24 August, 19:37

Skånskan - 13 aug 19 kl. 18:00

Ägarbyte för stuga i HöörHöör Fastigheten på Bokeslund 103 i Höör har fått en ny ägare. José Jesse Tobias Dos Santos, 31, har fått fastigheten som gåva av Anne Lisbeth Yvonne Lövgren. Överföringen blev klar i juli 2019. Det 38 kvadratmeter stora huset är byggt 1965. Datum: 2019-07-12
Typ: Småhusenhet, bebyggd
Överlåtelse: Gåva
Pris: 0 kr
Taxeringsvärde: 430 000 kr
Adress: Bokeslund 103, Höör
Kommun: Höör
Beteckning: Holma 1:60.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Höör, Fastigheten, Bokeslund, Jesse Tobias Dos Santos, Anne Lisbeth Yvonne Lövgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ägarbyteför , stugai , Höör
YLE - 23 aug 16 kl. 17:50

Skogscentralen: Dra inte ut på ägarbyte

Många drar ut länge på ägarbyte av skog, och då hinner den nya skogsägaren också bli gammal. Nu efterlyser både skogsorganisationerna och staten yngre ägare. I dag ägs skogen i Finland till fyra femtedelar av privatpersoner.

YLE - 24 sep 13 kl. 07:40

HS: Elop har mycket att vinna på ägarbyte

Mobiltelefontillverkaren Nokia gick ut med felaktig information om den avgående vd:n Stephen Elops anställningsavtal, avslöjar Helsingin Sanomat. Avtalet gjorde det lönsamt för Elop att lämna Nokia inom ramen för ett ägarbyte. Ett ägarbyte i samband med att Elop slutar vid Nokia innebär nämligen att Elop får en aktiebaserad belöning, som nu beräknas vara värd 14,6 miljoner euro.

YLE - 25 jun 17 kl. 08:18

Stuga i Åboland fortfarande en bra investering - men inte lika bra som för 30 år sedan

Svenska Yle har kartlagt stugfastigheternas köpesummor i Svenskfinland. I Åboland ser Kimitoön ut att toppa statistiken, medan stugor i Åbo verkar vara rejält billigare än dito i skärgården. Ser man bakom statistiken är skillnaderna mellan kommunerna inte så stor som det verkar vid första anblick.

YLE - 26 jun 17 kl. 05:17

"Man får inte ut barnen till en stuga utan el"

Österbottningarna vill ha el i sin sommarstuga och den ska stå på en strandtomt. Och nu börjar priserna stiga en aning. Det säger mäklare Lars-Johan Backman i Vasa.

Nya Wermlands Tidningen - 24 jul 13 kl. 12:40

Ägarbyte, flytt och förnyelse för Kopieringscenter

Kopieringscenter har funnits i Karlskoga i nitton år och har allt sedan dess bistått företag, föreningar och privatpersoner med att kopiera upp allt från ritningar till föreningstidningar, bilder och studentskyltar. I mars skedde ett ägarbyte samtidigt som man flyttade in i nya lokaler på Bregårdsgatan, ovanför busstationen i Karlskoga..

YLE - 15 aug 13 kl. 09:22

Slottsknektens stuga fyller 120 år

För 120 år sedan hade Raseborgs slott restaurerats färdigt och i samma veva öppnade också Slottsknektens stuga sina dörrar för första gången. Då hette den Turisthyddan och var en av de första turistanläggningar i Finland. Raseborgs slott restaurerades mellan åren 1890 och 1893 och i samband med den lät Billnäs brukspatron Fridolf Hisinger uppföra en byggnad där turister kunde äta och också övernatta.

Kristianstadsbladet - 30 nov 13 kl. 08:30

IFÖ Ceramics nära ägarbyte

Foto: BOSSE NILSSON
Det blåser förändringens vindar på Ifö Ceramics. En ny chef för fabriken har tillsatts och samtidigt är ett ägarbyte nära förestående.– Vi hoppas få besked inom kort, säger Thomas Falk.

Skånskan - 19 okt 16 kl. 11:45

Fick låna grannens stuga – var nära att bränna ner den

ESLÖV Den 52-åringen mannen monterade ner sin kolonistuga och eldade upp den i ett oljefat.
För att ha någonstans att sova fick han låna grannens stuga – och var nära att elda upp den också.Det är en ganska märklig historia som benats upp i en rättegång i Lunds tingsrätt nyligen.

Nya Wermlands Tidningen - 04 sep 17 kl. 11:18

Ägarbyte i Nordic Paper Holding AB

I fredags undertecknades papper kring ett ägarbyte av Nordic Paper Holding AB..

YLE - 30 okt 17 kl. 16:13

ÅA-professor: "Parocs ägarbyte knappast en försämring för Pargasfabriken"

Pargasverksamma Paroc går än en gång igenom ett ägarbyte. Det är positivt att ett industriellt företag nu köper upp företaget, menar ÅA-professor..

Dalarnas tidningar - 28 apr 11 kl. 18:01

Stuga i nationalpark brann ned

[Särna] Stig Håkansson och hans bröder har under flera år sökt tillstånd att få flyga till deras stuga inne i Fulufjällets nationalpark. Något som myndigheterna nekat Stig och hans bröder. Under påskhelgen brann brödernas stuga av okänd anledning ned till grunden.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

44-åring åtalas för cannabis

Hörby En 44-åring Hörbybo åtalades onsdagen den 21 augusti för ringa narkotikabrott.
Åklagaren menar att han olovligen använt cannabis den 11 februari ”eller någon dags dessförinnan” i år.
Enligt Åklagaren kan målet avgöras utan huvudförhandling, och han anger påföljden 30 dagsböter om 50 kronor, allt som allt 1 500 kronor, som rimligt.

Skånskan - 1 timme sedan

Eslövs BK föll med uddamålet

FOTBOLL Eslövs BK hade inte marginalerna med sig, trots en stor medrest klack, i lördagens bortamatch i Ullared. Hemmalaget vann med uddamålet, 2-1.– Vi började matchen bra men till slut får man väl säga att de vann rättvist om man ser till antalet chanser.

Skånskan - 2 timmar sedan

104 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Planteringsgatan 10 i Sjöbo av Emma Ingvarsson och Magnus Daniel Kärverud. Nya ägare är Ellinor Andersson och Olle Kroon, båda 26 år, från Sövde. Priset blev 2 750 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juli 2019.

Skånskan - 2 timmar sedan

Man åtalas för drograttfylla

ESLÖV En 56-årig man åtalas för att ha kört bil påverkad av diazepam, amfetamin och cannabis. Han stoppades vid Circle K i Eslöv den 6 april i år..

Skånskan - 2 timmar sedan

Det blev inget playstation

Hörby En Hörbykvinna kom i kontakt med en person som ville sälja ett playstation via en köp- och säljsida.
Kvinnan gick med på att betala 1 100 kronor i förskott, men har sedan dess sett röken av någon konsol.
Händelsen är polisanmäld och en förundersökning gällande bedrägeri är inledd.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nya ägare till 30-talshus i Rydsgård

Rydsgård Emilie Elisabeth och Filip Holger Östberg, 30 och 33 år, från Blentarp, har tagit över fastigheten på adressen Lindhult 112 i Rydsgård från Chris Bengtsson. Ägarbytet blev klart i augusti 2019 och köpesumman blev 4 325 000 kronor. Huset byggdes 1930 och har en boyta på 140 kvadratmeter samt en tomt som är 5 425 kvadratmeter stor.

Skånskan - 4 timmar sedan

147 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt till nya ägare

Blentarp Erik Hampus Hellström, 29, och Tove Melin, 28, är nya ägare till huset på adressen Björkgatan 5 i Blentarp. Huset är 147 kvadratmeter stort och byggdes 1975. Säljare är Magnus Sevedsson.

Skånskan - 4 timmar sedan

20-talshus på 134 kvadratmeter sålt i Abbekås

Abbekås Gunilla Ek, 49, och Kaj Persson, 52, är nya ägare till huset på Kustvägen 33 i Abbekås. Huset är 134 kvadratmeter stort och byggdes 1927. Säljare är Kristian och Maria Williamsson.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ny ägare till 50-talshus i Hörby

Hörby Försäljningen av huset på adressen Liljegatan 44 i Hörby är nu klar. Ny ägare blir Ca&Li Konsult AB som köper fastigheten av Tord Branning. Det 100 kvadratmeter stora huset är byggt 1959.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hus på 144 kvadratmeter sålt i Höör

Höör 2 345 000 kronor fick Karl-Johan André Olsson, 34, och Kitty Gunnarsson, 32, ge för huset på adressen Hoppgränd 4 i Höör. Det 144 kvadratmeter stora huset är byggt 1980. Köpet från säljaren Marcus Nabil Salem blev klart i augusti 2019.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.