Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 24 August, 07:26

Trelleborgs Allehanda - 13 aug 19 kl. 17:51

Rubin (M) sade först nej till avtal med Adolfsson - sedan jaDen 17 juli sa Trelleborgs ledande politiker nej till Johan Adolfssons krav för att inte påbörja sin anställning i Trelleborgs kommun. Men tre veckor senare fattade kommunstyrelsens ordförande Mikael Rubin (M) ett brådskande ordförandebeslut om att sluta avtalet som ger Adolfsson 18 månadslöner i ersättning utan att ha arbetat en enda dag..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Adolfsson, Trelleborgs, Johan Adolfssons, Mikael Rubin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RubinM , sade, först, nejtill , avtalmed , Adolfsson, sedan ja
BLT - 06 jun 19 kl. 18:30

Tess sa först nej, sen ja!

Det var Jocke som föreslog att de skulle gifta sig på Sweden Rock, men Tess sade först nej! .

YLE - 30 nov 16 kl. 17:30

Fullmäktige röstade nej till Guggenheim

Helsingforsfullmäktige röstade nej till Guggenheim efter en debatt som räckte fem och en halvtimme. Omröstningen slutade 53-32. kl.

BT - 17 jan 12 kl. 18:19

S-nej till pakt slag mot regeringen

Socialdemokraternas nej till svenskt deltagande i europakten är ett bakslag för statsminister Fredrik Reinfeldt. ? Jag känner inte igen Socialdemokraterna, säger Reinfeldt.

Trelleborgs Allehanda - 13 jun 13 kl. 15:44

Arbetsförnedringen fick nej i nämnden

Det blir ingen föreställning av Teater Variants musikal Arbetsförnedringen i Trelleborg. Efter votering sade kulturnämnden nej till att köpa in föreställningen.
Teatern, som har sin bas i Malmö, erbjöd Trelleborg att köpa in två föreställningar för drygt 14 000 kronor.

SmålandsPosten - 04 okt 14 kl. 08:50

MP tackade nej till samarbete med alliansen

Liksom i Växjö kommun bjöd allianspartierna i landstinget in Miljöpartiet till ett samarbete. På så sätt skulle alliansen kunna behålla makten. Men till skillnad från i kommunen sade Miljöpartiet nej.

YLE - 04 sep 15 kl. 10:52

Nej till flyktingförläggning bottnar i rädslor och oro för ekonomin

15 procent av de beslutsfattare som svarade i Yle Uutisets förfrågan om nya flyktingförläggningar sade bestämt nej till en förläggning i den egna kommunen. Ett av de främsta argumenten är att pengarna inte räcker till. I förfrågningen framkommer det att en stor del av Finlands kommuner de facto ställer sig positivt till nya flyktingförläggningarna, men bland nejsägarna finns det några återkommande motiveringar till motståndet.

Hela Gotland - 29 okt 11 kl. 04:00

Nordkalk får nej av domstol

Nordkalk får inte börja med förberedande arbeten i Bungeområdet.Mark- och miljödomstolen sade i går nej till företagets ansökan.Domstolen menar att alla villkor för brytningen först måste vara klara..

Kristianstadsbladet - 28 nov 12 kl. 18:09

Nej i Oxelösund till krisavtal


IF Metalls fackklubb på SSAB i Oxelösund följde inte exemplet som de senaste dagarna satts av klubbarna i Borlänge och Luleå. Efter möten på onsdagen sade Oxelösund nej till att gå med på minskad arbetstid och sänkt lön, rapporterar lokala medier.Avtalet skulle ha inneburit att stålarbetarna går med på att minska sin arbetstid med 20 procent och sänka lönen med tio procent.

ÖstersundsPosten - 12 jun 13 kl. 10:04

Nej till vindkraftspark på Högberget

En enig kommunstyrelse i Berg sade på tisdagen nej till kraftbolaget E.on:s planerade vindkraftspark på Högberget utanför Rätan. Orsaken är att man håller fast vid ett tidigare kommunalt beslut om att bygdepeng ska utgå vid vindkraftsetableringar..

UNT - 06 nov 13 kl. 17:52

Uppsala kommun säger nej till civilflyg på Ärna

Politikerna i kommunstyrelsen sade på onsdagen nej till civilflyg från Ärna och uppmanade regeringen att göra det samma..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Tufft läge för två nämnder: ”Det kommer att bli konsekvenser”

När M- och KD-styret lägger mer än 116 miljoner kronor mer på skolan och vården nästa år så drabbas andra nämnder av nedskärningar. ”Det kommer att få konsekvenser”, säger Fredrik Schlyter (M), ordförande i tekniska servicenämnden..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Abbe fyra år

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Inga Johansson, 95 år

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Love ett år

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Vigsel

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Dagens ros…

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Insändare: Nu får det väl vara nog!

Hur i hela friden har alla dessa okunniga politiker och tjänstemän kunnat komma till makten i vår stad?.

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Insändare: Ringvägen har hamnat i en återvändsgränd

Två vägar bör byggas. En förbifart norr om Trelleborg som endast transporterar bilar förbi Trelleborg och samtidigt är en matarled för in och utgående trafik till stadens vägnät..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Insändare: Stark tro, svag matte…

Seriösa tidskrifter innehåller ibland artiklar om att vindkraften svarar för 1,1 procent av Sveriges elförbrukning, andra publikationer nämner 11 procent. Någon har gjort en grov och mycket kostsam felräkning..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Insändare: Inte självklart med folkomröstning

I en serie artiklar under sommaren har TA förtjänstfullt tagit upp initiativet till en folkomröstning kring frågan om hamninfarten i Trelleborg. Senast i ledaren (den 6 augusti). I denna exemplifieras och problematiseras tänkta omröstningsfrågor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.