SVT > Inrikes

Thursday, 22 August, 10:56

SVT - 13 aug 19 kl. 17:33

Anders Ygeman om norska kritiken: ”Olyckligt”Energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) tycker att Norges statsminister Erna Solberg behöver ”städa framför sin egen dörr”, och att hon bör vara försiktig med att ”snegla över landsgränserna för att hitta grogrund för högerpopulismens framväxt”. Samtidigt säger han att Sverige också måste göra sitt. – Vi ska inte bara peka finger mot Norge, säger Anders Ygeman..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ygeman, Anders Ygeman, Norges, Erna Solberg, Sverige, Norge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anders, Ygemanom , norska, kritiken, Olyckligt
Expressen - 13 aug 19 kl. 15:43

Norska kritiken – efter Ygemans upprörda svar

Enligt den norska statsministern Erna Solberg behövs ett nordiskt samarbete för att motverka svenska nazister i Norge – något som har upprört Anders Ygeman (S). ”Kanske man ska se sig själv i spegeln innan man sneglar över landsgränsen.”, skrev han på Twitter under måndagskvällen.

Cornucopia - 24 nov 16 kl. 12:35

Anders Ygeman accepterar polisens totala kollaps - avser inte göra något

Inrikesminister Anders Ygeman (s) accepterar polisens totala kollaps och säger nu att det kommer bli ännu värre nästa år. Hans och regeringens åtgärder är dock inga alls utan han har fortsatt förtroende för högsta polisledningen. I verkligheten är det dags att Ygeman tar sitt ansvar och dels sparkar hela högsta polisledningen samt avgår själv.

Cornucopia - 15 okt 16 kl. 13:08

Varför gör Anders Ygeman PR för ett börsbolags produkter?

Medan ansvarsområdet polisen och rättsväsendet förfaller och rutinmässigt lägger ner anmälningar har inrikesministar Anders Ygeman flera gångar gjort PR för ett börsbolags produkter. Det luktar illa och felprioriteringar, men få verkar kritisera att ett statsråd gör reklam för ett bolags produkter, som rent av är lagligt.
Inrikesminister Anders Ygeman (s).

Cornucopia - 28 nov 16 kl. 11:44

Anders Ygeman (s) - en svag kraftlös pratkvarn

Inrikesminister Anders Ygeman (s) var initialt mångas, inklusive min, favoritminister i den annars så skrämmande dåliga regeringen. Men det har sedan den initiala förtjustningsfasen under 2015 nu visat sig att Ygeman bara är en pratkvarn. En svag kraftlös floskelmaskin man skickar fram för att det ska verka som man gör något.

Skånskan - 29 okt 15 kl. 16:23

Anders Ygeman ville visa sitt stöd

höör Inrikesminister Anders Ygeman (S) reagerar på alla de bränder som just nu inträffar i landet. När han fick höra om gårdagens brandattentat i Höör begav han sig till kommunen för en hastigt tillkallad presskonferens.– Jag vill visa mitt stöd till de drabbade.

Cornucopia - 12 jun 17 kl. 12:06

Anders Ygeman(s) reaktion på polisens misslyckande: Driva med Moderaterna

Så har inrikesminister Anders Ygeman (s) äntligen reagerat på att åtta nya problemområden uppstått under året och att allt färre poliser arbetar med ingripandeverksamhet medan allmänheten får se sina polisanmälningar skrivas av omgående. Ygeman(s) åtgärd är att driva med att Moderaterna inte har tillgång till polisens hemligstämplade rapport.
"Hö, hö!

Sydsvenskan - 20 jan 16 kl. 20:38

Ja! Sundspolletten trillar ner hos Anders Ygeman.

Nu verkar Öresundspolletten ha trillat ner hos regeringen. Äntligen. Mycket kan sägas om inrikesminister Anders Ygemans erkännande i Ekot, i denna tidning och i andra medier.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 16 kl. 20:38

Ja! Sundspolletten trillar ner hos Anders Ygeman.

Nu verkar Öresundspolletten ha trillat ner hos regeringen. Äntligen. Mycket kan sägas om inrikesminister Anders Ygemans erkännande i Ekot, i denna tidning och i andra medier.

Cornucopia - 21 jan 19 kl. 13:23

Anders Ygeman (S) blir energi- och digitaliseringsminister

Fd ministern som fick sparken för hanteringen av Transportstyrelseläckan, Anders Ygeman (S), gjorde idag sin återkomst i en regering. Som en extra skymf mot väljarna blir han energi- och digitaliseringsminister, eller om man så vill infrastrukturminister. Man får hoppas att han ordnar så att regeringskansliet får ett digitaliserat bokningssystem för möteslokaler nästa gång myndigheter under hans ansvar läcker topphemliga svenska agenters identiteter till främmande makt.

Regeringen - 20 nov 14 kl. 09:45

Inrikesminister Anders Ygeman presenterar ny rikspolischef

Regeringen har vid sitt sammanträde i dag utsett en ny rikspolischef, en ny chef för nationella operativa avdelningen samt en ny chef för avdelningen för särskilda utredningar. Inrikesminister Anders Ygeman presenterar den nya rikspolischefen, samt de andra cheferna, vid en webbutsänd pressträff i Rosenbad.

Pressmeddelande: Inrikesminister Anders Ygeman presenterar ny rikspolischef

Justitiedepartementet, 20 november 2014.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Flera spelbolag straffas – får böta 20 miljoner

Fyra spelbolag får en varning av Spelinspektionen och tvingas tillsammans betala över 20 miljoner i skadestånd. Detta efter att ha erbjudit vadhållning på matcher med minderåriga spelare, skriver myndigheten i ett pressmeddelande..

SVT - 15 minuter sedan

Undersköterskor i riksomfattande protest i dag: Fått nog nu

Under torsdagen samlas tusentals undersköterskor runt om i landet för en manifestation för att få bättre arbetsvillkor i äldreomsorgen. Nästan 15 000 har skrivit på en namnlista, som under morgonen lämnades in till socialminister Lena Hallgren (S)..

SVT - 30 minuter sedan

Så gjorde vi granskningen av partiernas intäkter

Idag publicerar SVT Nyheter en granskning av de politiska partiernas intäkter och då speciellt de intäkter som inte kommer från det offentliga medel som exempelvis partistöd. Så här gjorde vi för att få fram uppgifterna..

SVT - 1 timme sedan

Miljonbelopp från privatpersoner till politiken

Flera privatpersoner skänkte hundratusentals kronor till de politiska partierna under valåret 2018. Det visar SVTs granskning av partiernas redovisning. Den skånske näringslivsprofilen och miljardären Dan Olofsson skänkte 1,2 miljoner kronor till Kristdemokraterna.

SVT - 2 timmar sedan

Snabbare information när mediciner tar slut

Tillfällig brist på viktiga mediciner är ett växande problem. Nu får Läkemedelsverket i uppdrag att snabba på rapporteringen och i kritiska lägen tydligare vägleda om alternativa behandlingar..

SVT - 3 timmar sedan

Blindtarmskirurgi kopplas till depressionsrisk

Unga med bortopererad blindtarm ser ut att löpa en ökad risk för psykiatriska diagnoser senare i livet. Detta kan ha att göra med en koppling mellan hjärnans sjukdomar och bakterier i blindtarmen..

SVT - 6 timmar sedan

Arbetsförmedlingens kontakter med arbetsgivare störtdyker

Efter de stora neddragningarna på Arbetsförmedlingen under våren minskar nu förmedlingens kontakter med arbetsgivarna dramatiskt. Förra månaden hade antalet kontakter minskat med nästan 80 procent i jämförelse med samma period förra året..

SVT - 13 timmar sedan

Stena Bulk i möte med Irans utrikesminister

Stena Bulks vd har haft ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif under hans Sverigebesök med anledning av den beslagtagna oljetankern Stena Impero. Om det kommer att ta processen framåt är dock oklart. – Vi etablerade en kontakt, säger vd:n Erik Hånell till TT.

SVT - 13 timmar sedan

Tumult efter iranske ministerns tal i Stockholm

Irans utrikesminister Javad Zarif är på charmturné i Norden. Målet är att vinna stöd kring det internationella avtalet om Irans kärnprogram, ett avtal som närmast havererat sedan USA hoppade av i fjol och skärpte sanktionerna. Där tror han sig kunna få hjälp av Sverige.

SVT - 13 timmar sedan

Hanif Bali ber Carl Bildt om ursäkt: ”Har brustit”

Hanif Bali petades från sina uppdrag i riksdagens utskott. Nu ber han om ursäkt till Carl Bildt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.