YLE > Finland

Tuesday, 20 August, 11:32

YLE - 13 aug 19 kl. 17:28

Polisen misstänker tre riksdagsledamöter för hets mot folkgrupp - två utredningar kan läggas nerHelsingforspolisen misstänker Päivi Räsänen (KD), Hussein al-Taee (SDP) och Juha Mäenpää (Sannf.) för hets mot folkgrupp. Fallet Mäenpää kommer att tas vidare till riksåklagarämbetet, medan utredningarna kring Räsänen och al-Taee kan komma att läggas ner..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Päivi Räsänen, taee, SDP, Juha Mäenpää, Mäenpää, Räsänen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, misstänker, tre, riksdagsledamöterför , hetsmot , folkgrupp, två, utredningar kan läggas ner
HBL - 14 jan 14 kl. 07:32

TS: Polisen misstänker FN Steels ledning för brott

Polisen misstänker att ledningen för FN Steel gömde undan varor för miljontals euro före konkursen, skriver Turun Sanomat.Centralkriminalpolisen misstänker uppemot tio personer som hörde till ledningen för FN-Steel för ekonomiska brott. Turun Sanomat skriver att polisen misstänker att varor för miljontals euro flyttades från bolagets fabriker och gömdes undan för fordringsägarna före konkursen sommaren 2012.

YLE - 01 sep 17 kl. 06:07

Stenar på vägen förargar bilister - polisen misstänker pojkstreck

En ny farlig trend har uppenbarat sig i Finland och i Österbotten. På flera ställen har någon placerat ut stenar mitt på vägen, vilket kan orsaka allvarliga skador för trafiken. På Facebook har flera arga bilister lagt ut bilder på stenar som har radats ut mitt på vägen.

Expressen - 22 sep 14 kl. 19:00

Polisen misstänker: Sparkade på tiggare

Framför ögonen på flera vittnen sparkade den 75-årige mannen tiggaren flera gånger. En man jagade efter angriparen som lyckades fly i bil, men kunde senare peka ut honom på en övervakningsfilm. Nu döms 75-åringen till att betala 1500 kronor i böter för ofredande – själv säger han sig inte minnas något av händelsen..

Dalarnas tidningar - 26 apr 17 kl. 03:12

Larm om personbil som brann – polisen misstänker den är anlagd

Bilen som brann var parkerad på en avstängd väg strax utanför Säter..

Dalarnas tidningar - 29 okt 17 kl. 17:56

Brand i mindre byggnad vid bågskytteklubb – polisen misstänker skadegörelse

Ett larm kom in vid 17.43 på söndagen om en fullt utvecklad brand i en mindre fristående byggnad på Djupdalsvägen i Säter..

Expressen - 09 apr 18 kl. 14:32

Polisen misstänker: Politiker hade cannabisodling hemma på tomten

Två SD-politiker, den ena numera utesluten, har anhållits för narkotikabrott, uppger lt.se.Paret, Tommy Blomqvist och Ingrid Hult, ska ha odlat cannabis vid sin sommarstuga.

DN - 17 aug 18 kl. 18:09

Riksdagsledamöter misstänks ha utsatts för påverkansoperationer

Flera riksdagsledamöter som DN talat med har upplevt misstänkta påtryckningar och avlyssning från främmande makt. Säpo uppges utreda flera händelser. – Vi tar den här problematiken på stort allvar, säger riksdagsförvaltningens säkerhetschef Niklas Åström..

Expressen - 17 aug 18 kl. 18:17

Riksdagsledamöter upplever misstänkta påtryckningar

Riksdagsledamöter upplever att de kan ha utsatts för misstänkta påtryckningar från främmande makt.Det skriver Dagens Nyheter – som också skriver att Säpo uppges utreda flera händelser..

Expressen - 12 feb 16 kl. 17:35

Riksdagsledamöter arga efter Ekeroths fest

Flera riksdagsledamöter klagar på SD-riksdagsledamoten Kent Ekeroths festande. Riksdagens störningsjour larmades natten till torsdag till hans övernattningslägenhet i Stockholm för att få slut på festen som pågick klockan 04. – Hade jag bott i ett vanligt hyreshus hade jag ringt polisen, säger en riksdagsledamot..

YLE - 25 feb 14 kl. 19:35

Föräldrar misstänker fult spel i Rödskog

Då utbildningsdirektören i Esbo evakuerar en skola efter myndighetsrapport om fuktskador, misstänker föräldrar en hemlig agenda. Morgonöppet bjöd in de berörda parterna för att diskutera Rödskogs skola.
Den gamla delen av skolan är från 1916
-I mitt liv är det viktigt hur barnen mår och att de får vara i en hälsosam miljö, så det vore ansvarslöst att lämna kvar barnen i en icke-ändamålsenlig miljö.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Båt nära att köra på sten utanför Hangö - sjöräddningen berömmer båtförarens snabba agerande

Vid sjutiden på måndagskvällen (19.8) fick sjöräddningen larm om en åtta meters långfärdsbåt mellan Hangö udd och Bromarv som fått ett maskinfel och riskerade krocka med stenar. Ombord på båten fanns två personer..

YLE - 1 timme sedan

Tidigare toppolitikern i Vanda Tapani Mäkinen åtalas för mutbrott

Den före detta justitieministern Antti Häkkänen (Saml) före detta specialmedarbetare Tapani Mäkinen åtalas för att ha tagit emot mutor samt missbruk av förtroendeställning..

YLE - 1 timme sedan

Före detta justitieministerns specialmedarbetare Tapani Mäkinen åtalas för mutbrott

Den före detta justitieministern Antti Häkkänen (Saml) före detta specialmedarbetare Tapani Mäkinen åtalas för att ha tagit emot mutor samt missbruk av förtroendeställning..

YLE - 1 timme sedan

Före detta justitieministerns specialarbetare Tapani Mäkinen åtalas för mutbrott

Den före detta justitieministern Antti Häkkänen (Saml) före detta specialarbetare Tapani Mäkinen åtalas för att ha tagit emot mutor samt missbruk av förtroendeställning..

YLE - 2 timmar sedan

President Niinistö höll tal till ambassadörerna – läs huvudpoängerna här

President Sauli Niinistö höll på ambassadörsdagarna i Helsingfors..

YLE - 2 timmar sedan

Boendekostnaderna fortsätter att stiga under de kommande åren –Tillväxtcentra drabbas sannolikt hårdast

Regeringen minskar på stöd för energiproduktion som orsakar koldioxidutsläpp och höjer skatten på fossila bränslen. Det kan höja boendekostnaderna speciellt i Helsingfors, Esbo, Vanda och Åbo..

YLE - 2 timmar sedan

Släckningsarbetet i Lovisa ledde till vattenläckage – 40 hushåll utan vatten

Under natten tisdagen den 20 augusti härjade en svårsläckt brand i Café Saltbodan i Lovisa. Släckningsarbetet krävde stora mängder vatten, vilket fick vattenledningarna att spricka..

YLE - 2 timmar sedan

President Niinistö håller tal till ambassadörerna – Svenska Yle direktrapporterar

President Sauli Niinistö håller tal på ambassadörsdagarna i Helsingfors..

YLE - 7 timmar sedan

Café Saltbodan brann i Lovisa - en räddningsarbetare skadades

En brand har under natten härjat i en restaurang i Lovisa. Byggnaden var övertänd när Östra Nylands räddningsverk kom på plats..

YLE - 3 timmar sedan

Planen för en datacentral i Koverhar i Hangö klar för godkännande

Hangö stad har reserverat ett drygt 50 hektar stort område i Koverhar för en eventuell datacentral. Planen som ska göra bygget möjligt ska nu godkännas i stadsfullmäktige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.