Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 18 August, 23:06

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 19 kl. 17:28

Roy Andersson tävlar i TorontoRoy Anderssons nya film "Om det oändliga" har blivit uttagen till filmfestivalen i Toronto, där den kommer att visas i sektionen Masters. "Det är fantastiskt, det tycker i alla fall jag. Jag är hedrad och ödmjuk inför de möjligheter som den här festival.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Andersson, Toronto, Anderssons, Om, Masters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Roy, Andersson, tävlari , Toronto
DN - 25 jul 19 kl. 12:02

Roy Andersson tävlar om Guldlejonet i Venedig

Den svenske filmregissören Roy Andersson tävlar på årets upplaga av filmfestivalen i Venedig..

Skånskan - 25 jul 19 kl. 14:10

Roy Andersson tävlar i Venedig igen

Det kan bli ett andra Guldlejon för den svenska regissören Roy Andersson. På torsdagen avslöjades att hans nya film, Om det oändliga, får världspremiär under Venedigs filmfestival i september och är med och tävlar i den presigefyllda sektionen Competition.För fem år sedan var Roy Andersson också på Venedigs filmfestival och tävlade i samma sektion med En duva satt på en gren och funderade på tillvaron.

BT - 25 jul 19 kl. 12:55

Roy Andersson tävlar i Venedig

Den svenske regissören Roy Anderssons nya film "Om oändligheten" får världspremiär och tävlar på årets filmfestival i Venedig. – Venedig är världens äldsta filmfestival, det är en tradition som jag är stolt att ingå i. Det här är min sjätte långfilm, jag tror att det är den bästa, säger Roy Andersson..

Barometern - 25 jul 19 kl. 13:59

Roy Andersson tävlar i Venedig med nya filmen

Den svenske regissören Roy Anderssons nya film Om det oändliga får världspremiär och tävlar på årets filmfestival i Venedig. "Venedig är världens äldsta filmfestival, det är en tradition som jag är stolt att ingå i. Det här är min sjätte långfilm, jag tror att det är den bästa", säger Roy Andersson..

SVT - 25 jul 19 kl. 13:09

Roy Andersson tävlar igen i Venedig

Roy Andersson kommer än en gång att tävla om Guldlejonet på filmfestivalen i Venedig. Förra gången var 2014 med En duva satt på en gren och funderade på tillvaron, som blev första svenska film att ta hem det prestigefulla priset ..

SVT - 13 aug 19 kl. 18:26

Roy Andersson tävlar i Toronto

Roy Anderssons nya film ”Om det oändliga” har blivit uttagen till filmfestivalen i Toronto, där den kommer att visas i sektionen Masters..

GöteborgsPosten - 13 aug 19 kl. 17:28

Roy Andersson tävlar i Toronto

Roy Anderssons nya film "Om det oändliga" har blivit uttagen till filmfestivalen i Toronto, där den kommer att visas i sektionen Masters..

Sydsvenskan - 13 aug 19 kl. 17:28

Roy Andersson tävlar i Toronto

Nya filmen "Om det oändliga" har blivit uttagen till filmfestivalen i Toronto..

GöteborgsPosten - 24 jul 14 kl. 12:59

Roy Andersson tävlar om Guldlejonet i Venedig

Roy Anderssons nya film får världspremiär på Venedigs internationella filmfestival. Där tävlar den om Guldlejonet, som första svenska film på 25 år..

Sydsvenskan - 25 jul 19 kl. 12:04

Roy Andersson tävlar i Venedig

Den svenske regissören Roy Anderssons nya film "Om oändligheten" får världspremiär och tävlar på årets filmfestival i Venedig. "Venedig är världens äldsta filmfestival, det är en tradition som jag är stolt att ingå i. Det här är min sjätte långfilm, jag.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Elektriker omkom i olycka

En elektriker som utförde ett arbete på en ö i Orust kommun på söndagseftermiddagen fick ström i sig. Mannen fördes till sjukhus i ambulanshelikopter, men hans liv gick inte att rädda. Vad som orsakat dödsolyckan ska nu undersökas av polis.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Brittisk-kanadensisk IS-man inte längre britt

En fnurra på tråden har uppstått mellan Kanadas och Storbritanniens regeringar sedan London fattat det ensidiga beslutet att frånta en brittisk-kanadensisk IS-fånge hans brittiska medborgarskap. Genom sin brittiska mor och kanadensiske far hade Jack Let.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Elon Musk vill ­­– återigen – atombomba Mars

Har flera gånger twittrat om han vill atombomba Mars..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nu får skattmasen att spana i hemlighet

En ny lag har gett utredare på Skatteverket rätt att punktbevaka personer som myndigheten misstänker ägnar sig åt omfattande kriminell verksamhet. Skatteverket kan sedan den 1 juli själv utreda misstänkt penningtvätt och falska identiteter. Syftet är at.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ted Brithén och Niklas Hanson i Studio Köln: ”Man ska inte dra för stora paralleller”

Fjärde och sista avsnittet gästas av Ted Brithén och Niklas Hansson..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Rosenqvist fick bryta efter otäck krasch

Felix Rosenqvist var inblandad i en krasch redan på det första varvet och fick bryta Indycarloppet i Pennsylvania. Svenskens bil träffades av Takuma Satos, och flög i hög hastighet längs med staketet på ovalbanan och slog sedan i marken. Tv-bilderna vis.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

150 kvadratmeter stort hus i Vallåkra sålt till nya ägare

Försäljning av huset på adressen Bältebergavägen 43..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ola Juléns dikter är omöjliga att värja sig mot

Ann Lingebrandt läser en mytomspunnen poet på väg mot ett stort genombrott..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Femstjärnerörelsen dömer ut Matteo Salvini

Det italienska regeringspartiet Femstjärnerörelsen (M5S) ser inte längre Legas partiledare Matteo Salvini som en tillförlitlig samtalspartner, skriver M5S i ett uttalande. Femstjärnerörelsen regerar landet i en koalitionsregering tillsammans med det frä.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Duane Allmans gitarr såld för miljonsumma

Duane Allman, gitarrist i Allman Brothers Band, var känd för sin slidegitarrteknik. Nu har ett av hans mest använda instrument – döpt till Layla – sålts för 1,2 miljoner dollar, motsvarande ungefär 11,6 miljoner kronor, skriver The Telegraph. Gitarren ä.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.