Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 21 August, 23:25

Kristianstadsbladet - 13 aug 19 kl. 17:24

Gärningsmannen är känd av polisen sedan tidigareDet är väldigt mycket locket på i utredningen från polis och åklagare. Men det framgår att gärningsmannen, född 1994, är känd av polisen sedan tidigare. – Det finns ett par enstaka mindre förseelser som ligger ett par år tillbaka i tiden, säger Thomas Johansson, presstalesman hos polisen..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Thomas Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gärningsmannenär , kändav , polisensedan tidigare
YLE - 20 jul 17 kl. 10:51

Hög tröskel för polisen att ta till maktmedel

Polisen i Finland är återhållsam vad gäller användandet av maktmedel. Tröskeln för att ta till våld och framför allt skjutvapen är hög. Men vad gör man om man som polis befinner sig i en ytterst hotfull situation och måste ta till våld?

YLE - 18 aug 17 kl. 21:11

Polisen: Den misstänkta en ung man - motivet ännu oklart

Polisen har gett mer information om den misstänkte gärningsmannen, som angrep människor i Åbo centrum på fredagseftermiddagen. Den misstänkte gärningsmannen är enligt polisen en yngre man med utländsk bakgrund. Han vårdas på sjukhus efter att ha beskjutits av polisen.

Polisen - 28 feb 13 kl. 13:46

Polisen söker vittnen till rån mot apotek i Göteborg

Under februari har fyra apotek rånats i Göteborg. Polisen söker nu vittnen som kan lämna uppgifter om gärningsmannen eller om sina iakttagelser från aktuella brottsplatser både före och efter rånen. Du som har uppgifter, kontakta polisen på 114 14..

Polisen - 13 maj 15 kl. 14:41

Så fick polisen stopp på åldringsbrotten i Luthagen

Runt årsskiftet skedde ett flertal grova överfall mot äldre kvinnor vid deras hem i Luthagen i Uppsala. Tack vare medial uppmärksamhet, strukturerat utredningsarbete och lite tur lyckades polisen gripa gärningsmannen och få stopp på brotten..

Västerbottens Folkblad - 02 aug 16 kl. 13:17

Polisen vill ha hjälp med inbrott på Böleäng

Polisen söker nu iakttagelser runt ett flertal inbrott och stölder i Umeå. Under fredag och lördag 29-30 juli anmäldes ett flertal bostadsinbrott och grova stölder i Böleängsområdet i Umeå. Gärningsmannen har enligt polisen gått in i bostäder där ytterdörren inte varit låst och plockat åt sig gods i hallen.

GöteborgsPosten - 08 dec 16 kl. 17:24

Polisen går ut med bild på bockbrännaren

Bara timmar efter invigningen brändes den stora julbocken i Gävle ner i år. I sin jakt på den skyldige har polisen tidigare gått ut med bild på en mössa, som tros tillhöra gärningsmannen. Nu efterlyser polisen tips från allmänheten och delar samtidigt med sig av en bild från övervakningskamerorna..

Expressen - 17 aug 12 kl. 22:51

Polisen öppnar för tipspengar om Sigrid

Sigrid Schjetne, 16, har varit försvunnen i snart två veckor. Norsk polis söker nu bland över 1000 bilder, publicerade i sociala medier, för att försöka hitta gärningsmannen. Dessutom öppnar polisen för att utlysa tipspengar till den som hittar Sigrid, uppger VG..

Polisen - 02 aug 13 kl. 14:16

Polisen söker vittnen till våldtäktsförsök

En kvinna i 20-årsåldern överfölls på torsdagskvällen av en okänd man i Järnvägsparken i Halmstad. Signalementet på gärningsmannen stämmer överens med den man som dagen före överföll en flicka i Halmstad..

Polisen - 20 aug 13 kl. 10:03

Sökfunktionen i mobilen ledde polisen till gärningsmännen

I nyare telefoner och surfplattor finns en sökfunktion som kan aktiveras där produkten kan spåras eller göras obrukbar för gärningsmannen..

SVT - 13 apr 17 kl. 12:49

Polisen håller pressträff – sex dygn efter terrordådet i Stockholm

Sex dygn efter terrordådet i Stockholm är frågetecknen fortfarande många kring händelsen, gärningsmannen och utredningen. Polisen har kallat till pressträff med anledning av efterspelet kring attacken – följ den direkt i SVT Nyheters livesändning med start 13.00..

Expressen - 16 sep 17 kl. 18:02

Så ringade polisen in den misstänkte dubbelmördaren

Sedan dubbelmordet på det äldre paret i Mantorp i juni har gärningsmannen gäckat polisen.På fredagen slog maskerad polis till mot en adress i ett radhusområde i ett mindre samhälle – och grep en man i 20-årsåldern.  Så här ringade utredarna in den nu misstänkte småbarnspappan..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Tufft läge för svensklaget

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Misstänkt stöld: Pengar försvunna ur brukares hem

Den misstänkta stölden ska ha inträffat i Sölvesborgs kommun i början av augusti. Nu har en Lex Sarah- rapport utfärdats..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Samma lastbil körde in i två viadukter

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Israels president oroad av Trump-utspel

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Campo Bahia favorit i derbyt

Campo Bahia blir hästen att besegra i Svenskt Travderby. Fyraåringen imponerade stort när han vann ett av sex uttagningslopp på Jägersro på tisdagskvällen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Netflixdebut för Obamaparets första film

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fedprotokoll rubbade inte Wall Street

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Anmäler att någon suttit på bilen

Skadegörelsen är nu polisanmäld..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Debatt: Kristianstad – en stad i förfall

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Discoljus ska lugna patienterna – här är de nya lokalerna

Fler patienter. Fler undersökningar. Tre olika mottagningar på olika ställen i CSK.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.