SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:49

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 17:07

Inte så goda grannarFriktion har uppstått mellan den svenska och den norska regeringen med anledning av yttranden från Norges statsminister Erna Solberg om att Sverige utgör en källa till nordisk högerextremism. Solbergs ord föll inte i god jord hos vår energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman (S), vars bemötande av hennes kommentarer uppvisar flera problematiska inslag..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Norges, Erna Solberg, Sverige, Anders Ygeman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte , goda, grannar
Kristianstadsbladet - 10 jun 11 kl. 16:28

Kristianstadsbladet har goda grannar

Foto: Johanna Wallin
Inofficiellt husband väcker campingens gäster.
Sweden Rocks inofficiella husband Goda Grannar har på festivalgeneralen Ingolf Perssons begäran gått runt och spelat för campinggästerna vartenda år sedan starten för 20 år sedan. I år föräras bandet ett eget gig på en av scenerna inne på festivalsområdet.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 12 kl. 05:59

Många goda grannar ? ochmånga att irriteras över

UMEÅ Det finns goda grannar, men också grannar vars beteende vi irriteras över. Framför allt fester, hög musik, renoveringar, hundskall och spring i trapphus kan få oss att koka över. Läs även: Klagar på blinkande balkongljus ERFAREN.

Polisen - 12 sep 12 kl. 13:46

Goda grannar ? Bra verktyg för att motarbeta brottslighet

När höstmörkret faller sker fler bostadsinbrott och skadegörelser. Det vet Polisen av erfarenhet. Att ha goda grannar som hjälper till att hålla utkik i området ger då en ökad trygghet och också en minskad brottslighet..

Vimmerby Tidning - 30 mar 13 kl. 06:06

Inget hundjobb för goda grannar

Goda grannar. Det kan man verkligen säga att Margareta Svensén har. Hennes har nämligen ställt upp i skur och rastat den lilla Jack Russell-terriern Lilleman efter att Maggan ramlade och bröt både ena foten och armen..

GöteborgsPosten - 13 sep 13 kl. 06:00

Goda grannar

Goda grannar är en kvartersrestaurang med prisvärda fiskrätter på menyn och en söt men rolig efterrätt..

UT - 08 feb 17 kl. 17:05

Icas goda grannar klara för Ulricehamn

Apotek Hjärtat samt Elgiganten är de företag som blir Ica Maxis goda grannar på Ubbarp i Ulricehamn..

BT - 14 aug 17 kl. 10:24

Goda grannar som fixar musikfester

Ulf Dahlgren och Anders Gustafsson är goda grannar hemma på Granstigen i Falkenberg. För snart sex år sedan grundades musikföreningen med samma namn – och i veckan är det dags för den 100:e konserten..

Sydsvenskan - 07 maj 11 kl. 19:56

Goda grannar kontrollerade eld

Foto: Patrick Persson
När ett uthus började brinna på Spelmansgatan i Malmö fick ägarna och deras grannar kontrollera branden i väntan på Räddningstjänsten.
Det var ett extraförråd på en Villatomt på Kastanjegården som av okänd anledning fattade eld.
?

Magazin24 - 26 jul 11 kl. 10:34

Inte så goda grannar

Ute vid Stäudd inträffade en incident mellan några grannar i lördags den 23:e juli. Sönerna spelade fotboll på tomten när bollen råkade hamna på grannens tomt. Grannen uppskattade inte alls detta, så han förstörde bollen och kastade den.

NSD - 02 jul 19 kl. 18:56

Ho ho, här ugglar Seth och Elvys goda grannar

Seth och Elvy Holmvall i Jämtön har fått nya grannar..

Sydöstran - 13 dec 17 kl. 20:00

Goda grannar gör världen lite bättre

Denna vecka arbetar sex ungdomar med att göra världen till en bättre plats. Genom projektet Goda Grannen vill de visa hjälpsamhet mot sina medmänniskor i Ronneby..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Regnbågen tornar över Polens parlamentsval

Höstens parlamentsval i Polen ser ut att bli en bitter strid om moral, sexualitet och religion. Det styrande partiet Lag och rättvisa (PiS) anklagas för att piska upp hat mot hbtq-personer – av ärkebiskopen kallade "den regnbågsfärgade pesten"..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Zernard redo för medaljjakt i paradressyren

Louise Etzner Jakobssons VM var plötsligt över när hästen Zernard insjuknade i fång. Hon vet fortfarande inte varför. Däremot vet hon att hästen är fullt återställd och i dag börjar fajten om EM-guldet..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stenson: "Det blir en bra boll"

Svenska framtidsnamnet Marcus Kinhult, topprankade britten Matthew Fitzpatrick och tävlingens dragplåster Henrik Stenson. Det är den hetaste trion som går ut tillsammans när Scandinavian Invitation inleds i dag..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Snabbare information när mediciner tar slut

Tillfällig brist på viktiga mediciner är ett växande problem. Nu får Läkemedelsverket i uppdrag att snabba på rapporteringen och i kritiska lägen tydligare vägleda om alternativa behandlingar..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Kronoberg eller Kalmar län. En bil, med en tonåring bakom ratten, voltade utanför Uppsala..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Bolsonaro skyller skogsbränder på aktivister

Skogsbränderna fortsätter att härja i Amazonas regnskog. Under onsdagen syntes röken från bränderna i São Paulo, 200 mil från elden..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nu ska David Lagercrantz stå på egna ben

Det är slut, över, finito. "Hon som måste dö" är David Lagercrantz tredje och sista bok i Stieg Larssons Millenniumserie. Men även om han tar farväl av Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander så blir han spänningslitteraturen trogen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nu ska hovrätten pröva åtal mot barnläkaren

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Den pågående krisen för biologisk mångfald

Hela sommaren har jag haft nöjet att följa ett fiskgjusepar som framgångsrikt fött upp två ungar. Det har varit höjdpunkten i min sommarunderhållning detta att kunna betrakta livet vid deras bo, när föräldraparet kom med mat och när ungarna tog sina första flygturer. Fiskgjusen är en av de många arter som ingår i den biologiska mångfald som finns i och kring Växjö kommun.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kulturen behöver stärkas – inte försvagas

I en något märklig insändare (Smålandsposten 19/8) försöker blågröna företrädare rättfärdiga sina beslutade nedskärningar på kulturområdet i Växjö genom att slå blå(!) dunster i ögonen på oss medborgare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.