SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:48

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 17:19

Flera fordon inblandade i trafikolyckaEnligt ett larm som inkom vid 16.41 ska flera fordon vara inblandade i en trafikolycka mellan Trädgårdsvägen och Torpavägen i Växjö..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Trädgårdsvägen, Torpavägen, Växjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera fordon, inblandadei , trafikolycka
Västerbottens Folkblad - 17 aug 15 kl. 20:08

Flera fordon i trafikolycka

Flera fordon inblandade i trafikolycka. Vid 20.00 larmade SOS alarm om en trafikolycka i Åsele.

Västerbottens Folkblad - 14 feb 19 kl. 19:30

Flera fordon i trafikolycka

En trafikolycka har inträffat på E12 i Storumans kommun. Klockan 19.08 fick SOS in ett larm om en trafikolycka på E12 i Storuman.

Alingsås tidning - 09 okt 15 kl. 07:17

Flera fordon i trafikolycka på E20

En trafikolycka med flera fordon inblandade rapporteras ha inträffat på E20 utanför Vårgårda. Olyckan skedde strax efter klockan 7 på fredagsmorgonen i höjd med Tubbetorp och avtagsvägen mot Siene, söder om Vårgårda. Det finns ännu inga uppgifter om hur många fordon som är inblandade, om någon person är skadad eller hur trafiken påverkas..

Västerbottens Folkblad - 23 feb 17 kl. 17:21

Flera fordon i trafikolycka på E4

En trafikolycka med flera fordon inblandade har inträffat på E4. Trafikolyckan har skett på E4 norr om Sikeå. Larmet om olyckan kom in till SOS Alarm strax efter klockan 17.

UNT - 01 jul 13 kl. 12:30

Flera fordon inblandade i trafikolycka

Strax innan 12 på måndagen larmades räddningstjänsten om en trafikolycka med flera fordon inblandade, på E4:an i höjd med Morastena..

Västerbottens Folkblad - 11 jul 13 kl. 11:50

Flera fordon inblandade i trafikolycka

En trafikolycka har inträffat vid Ljusvattnet på E4.  Enligt polisen är flera fordon inblandade samt ett flertal personer. Polis och räddningstjänst är på väg till [...

DalaDemokraten - 04 sep 14 kl. 08:00

Trafikolycka med flera fordon inblandade

En trafikolycka har inträffat vid Bäckehagen i Grycksbo, med flera fordon inblandade. Larmet kom till SOS Alarm klockan 7.41 på torsdagsmorgonen..

Västerbottens Folkblad - 07 nov 15 kl. 20:56

Trafikolycka – flera fordon inblandade

En trafikolycka med flera fordon inblandade har skett efter väg 95. Olyckan inträffade cirka en min söder om Boliden. Det är personbilar som har kolliderat.

Västerbottens Folkblad - 05 feb 16 kl. 15:08

Flera fordon inblandade i trafikolycka

Polisen har fått larm om en trafikolycka i Vännäs med flera fordon inblandade. Larmet kom in vid 15-tiden. Uppdateras inom kort..

BT - 21 feb 16 kl. 12:10

Trafikolycka i Tranemo - flera fordon inblandade

Trafikolycka i Tranemo - flera fordon inblandade..

UNT - 24 jan 17 kl. 14:36

Trafikolycka - flera fordon inblandade

Ett larm om en trafikolycka med flera fordon inblandade har inkommit till SOS..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Regnbågen tornar över Polens parlamentsval

Höstens parlamentsval i Polen ser ut att bli en bitter strid om moral, sexualitet och religion. Det styrande partiet Lag och rättvisa (PiS) anklagas för att piska upp hat mot hbtq-personer – av ärkebiskopen kallade "den regnbågsfärgade pesten"..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Zernard redo för medaljjakt i paradressyren

Louise Etzner Jakobssons VM var plötsligt över när hästen Zernard insjuknade i fång. Hon vet fortfarande inte varför. Däremot vet hon att hästen är fullt återställd och i dag börjar fajten om EM-guldet..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stenson: "Det blir en bra boll"

Svenska framtidsnamnet Marcus Kinhult, topprankade britten Matthew Fitzpatrick och tävlingens dragplåster Henrik Stenson. Det är den hetaste trion som går ut tillsammans när Scandinavian Invitation inleds i dag..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Snabbare information när mediciner tar slut

Tillfällig brist på viktiga mediciner är ett växande problem. Nu får Läkemedelsverket i uppdrag att snabba på rapporteringen och i kritiska lägen tydligare vägleda om alternativa behandlingar..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Kronoberg eller Kalmar län. En bil, med en tonåring bakom ratten, voltade utanför Uppsala..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Bolsonaro skyller skogsbränder på aktivister

Skogsbränderna fortsätter att härja i Amazonas regnskog. Under onsdagen syntes röken från bränderna i São Paulo, 200 mil från elden..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nu ska David Lagercrantz stå på egna ben

Det är slut, över, finito. "Hon som måste dö" är David Lagercrantz tredje och sista bok i Stieg Larssons Millenniumserie. Men även om han tar farväl av Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander så blir han spänningslitteraturen trogen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nu ska hovrätten pröva åtal mot barnläkaren

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Den pågående krisen för biologisk mångfald

Hela sommaren har jag haft nöjet att följa ett fiskgjusepar som framgångsrikt fött upp två ungar. Det har varit höjdpunkten i min sommarunderhållning detta att kunna betrakta livet vid deras bo, när föräldraparet kom med mat och när ungarna tog sina första flygturer. Fiskgjusen är en av de många arter som ingår i den biologiska mångfald som finns i och kring Växjö kommun.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kulturen behöver stärkas – inte försvagas

I en något märklig insändare (Smålandsposten 19/8) försöker blågröna företrädare rättfärdiga sina beslutade nedskärningar på kulturområdet i Växjö genom att slå blå(!) dunster i ögonen på oss medborgare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.