Expressen > Nyheter

Sunday, 18 August, 02:52

Expressen - 13 aug 19 kl. 17:21

E22 helt stängd efter lastbilsolyckaEn lastbil har kört av vägen på E22 vid Mönsterås.Vägen är helt stängd till följd av olyckan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E22, Mönsterås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E22, helt, stängdefter , lastbilsolycka
Expressen - 20 feb 18 kl. 18:06

E22 helt avstängd – tre bilar i kökrock

E22 är på tisdagskvällen helt avstängd – i båda riktningarna. En olycka i höjd med Gamleby har orsakat mycket långa köer, skriver SVT Nyheter..

Expressen - 16 mar 18 kl. 10:11

Halt väglag på skånska vägarna – E22 helt avstängd

På fredagsförmiddagen har minst fem olyckor inträffat på motorvägarna runt om i Skåne, skriver Sydsvenskan. E22 är för närvarande helt avstängd och och på E6 råder det också trafikstörningar.– Det är en lastbil som har kört in i mitträcket och hindrar hela vägbanan, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.

Expressen - 27 okt 16 kl. 08:23

E22 helt avstängd efter seriekrock

E22 vid Lund är avstängd efter en seriekrock. Fyra bilar med ett okänt antal personer är iblandad i olyckan. Trafiken leds om via Lund Södra..

Expressen - 17 sep 17 kl. 16:14

E22 helt avstängd efter trafikolycka vid Lund

En trafikolycka inträffade strax före klockan 16 på söndagen på E22 i närheten av södra infarten till Lund.Två bilar ska ha kolliderat med varandra och vägen är tills vidare avstängd..

NT - 12 jul 16 kl. 14:15

Olycka på E22:an - fältet i södergående riktning helt avstängd

Det är begränsad framkomlighet på E22 där södergående körfält i riktning mot Söderköping blivit helt avstängd efter att en lastbil ska ha kört på två personbilar bakifrån..

Expressen - 02 feb 15 kl. 18:03

E22 är avstängd – krock i blixthalkan

Det är väldigt halt i stora delar av södra Sverige just nu. Vid 17.20-tiden frontalkolliderade en personbil med en lastbil utanför Linderöd.

SR - 03 jan 19 kl. 13:42

E6:an helt avstängd vid Laholm i samband med lastbilsolycka

En lastbil har kört in i mitträcket vid trafikplats Laholm på E6 mellan Halmstad och Ängelholm så vägen är helt avstängd. Prognosen är att trafiken släpps på igen vid kl 14:30..

Expressen - 29 dec 14 kl. 15:04

Två bilar i trafikolycka – E22:an avstängd

En trafikolycka har inträffat på E 22:an i södergående riktning mellan Gårdsstånga och Lund. Vägen är helt avstängd..

Expressen - 20 jul 18 kl. 18:05

E65 helt avstängd efter trafikolyckor

E65 ska vara helt avstängd, efter en trafikolycka med flera fordon inblandade, i höjd med Marsvinsholm.Vägen är helt avstängd i båda riktningar.Orsak och skadeläge är ännu okänt.

Expressen - 22 okt 16 kl. 14:13

Väg är helt avstängd efter en svår olycka

Väg 27 mellan Karlsborg och Sunnansjö i Kronobergs län är helt avstängd.Enligt Trafikverket kommer vägen vara avstängd i ytterligare flera timmar.– Det stod snabbt klart att det var en allvarlig olycka, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Man hittad med stickskador vid skola

En man i 20-årsåldern hittades med stickskador i Nacka på lördagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök..

Expressen - 3 timmar sedan

Jobbtjänst för asylsökande kan inte utvärderas: ”Får inte ta ut information”

Arbetsförmedlingens jobbtjänst för asylsökande ”Jobskills” kostade 125 miljoner att ta fram, men nu kan myndigheten inte ens ta fram information om hur många som använder den, rapporterar SVT.Tjänsten har kritiserats för att användarnas uppgifter kunnat användas till bland annat flyktingspionage och nu startar Arbetsförmedlingen en utredning för att slå fast om man brutit mot några regler.– Självklart vore det bäst om vi kunde se hur effektiv den här tjänsten är, men det ska ställas mot integriteten, säger Arbetsförmedlingens rättschef Anna Middelman, till SVT..

Expressen - 3 timmar sedan

Ny skogsbrand härjar på Gran Canaria

En skogsbrand härjar på kanarierön Gran Canaria. Under lördagen har branden tvingat invånare i flera områden att fly sina hem. .

Expressen - 3 timmar sedan

Tusentals lärare protesterade i Hongkong

Tusentals lärare gick ut och demonstrerade på Hongkongs gator under lördagen.  Under söndagen väntas nya demonstrationer, och vid provinsgränsen gör sig kinesisk militär redo för eventuella sammandrabbningar. .

Expressen - 3 timmar sedan

Däck sprängdes vid däckbyte – i ansiktet

Det var under lördagskvällen som en man i 25-årsåldern blev skadad vid ett däckbyte.När mannen skulle byta ett däck sprängdes det plötsligt i hans ansikte.Han fördes till sjukhus med lindriga skador.

Expressen - 3 timmar sedan

Anställd misshandlad på restaurang - gäster gripna

På lördagskvällen larmades polis till en restaurang på Kvarholmen i Nacka efter att ett slagsmål brutit ut. En anställd fick slag och sparkar i huvudet. Två personer kunde gripas efter att ha flytt till ett garage.

Expressen - 4 timmar sedan

Polisbil i krock utanför Trelleborg

En polisbil har krockat med ett träd på Mellanköpingevägen, utanför Trelleborg.Larmet om trafikolyckan kom in strax efter klockan 22 på lördagskvällen.– Det är en patrullbil som har råkat ut för en olycka, den var på väg ut på ett ärende och krockade med ett träd, säger Patric Fors, presstalesperson på polisen vid region Syd.

Expressen - 5 timmar sedan

Nedriven kontaktledning – stopp i tågtrafiken

Det står helt still i tågtrafiken mellan Göteborg och Kungsbacka.Anledningen är en nedriven kontaktledning, enligt Trafikverket.I nuläget finns ingen prognos för när felet kan vara åtgärdat..

Expressen - 5 timmar sedan

Regeringen vill införa digitalt vaccinationsregister

Regeringen vill införa ett digitalt vaccinationsregister som ska göra det enklare för patienter och sjukvård att ha koll på vilka vaccinationer människor har tagit. En snabbutredning har därför tillsatts..

Expressen - 5 timmar sedan

Skånska miljardären om tidiga affärsintresset

I dag är Mellby Gård ett familjeimperium med intressen i många branscher.För sex år sedan klev Johan Andersson upp och tog över koncernen efter sin pappa Rune Andersson, och blev vd. – Gården började som en hobby, men kan knappast kallas för ett litet sidoprojekt längre, säger Johan Andersson till Di Weekend.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.