DI > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 11:50

DI - 13 aug 19 kl. 17:21

Stora driftstörningar i hela Sverige för teleoperatörenTeleoperatören Telenor har stora driftstörningar på tisdagen som påverkar bolagets kunder i hela Sverige..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Telenor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora driftstörningari hela , Sverigeför , teleoperatören
DI - 18 jun 19 kl. 10:17

Nya omfattande driftstörningar för Tele2

Tele2 har haft driftstörningar under det senaste dygnet, driftstörningar som återkom under tisdagsmorgonen efter att först ha uppstått på måndagseftermiddagen, skriver teleoperatören i ett pressmeddelande..

Expressen - 30 maj 19 kl. 02:02

Stora driftstörningar hos Telenor

Teleoperatören Telenor upplever just nu stora driftstörningar, enligt Downdetector. Flera kunder har problem med internetuppkopplingen och företagets hemsida ligger också nere..

VA - 18 jun 19 kl. 10:33

Fortfarande stora driftstörningar för Tele2

Måndagens driftstörningar för Tele2 är tillbaka på tisdagsmorgonen, uppger teleoperatören. .

GöteborgsPosten - 03 mar 16 kl. 12:41

Driftstörningar hos 3

Teleoperatören 3 meddelar att man har en driftstörning i Västra Götalandsregionen..

Dalarnas tidningar - 14 aug 16 kl. 14:55

Fortfarande driftstörningar i Tv-nätet hos ett fåtal kunder

Det har tidigare i veckan varit problem med driftstörningar i fibernätet runt om i Dalarna på grund av ett fel i Borlänge hos leverantören Zitius. Problemet ska var åtgärdat, men ett fåtal kunder kan fortfarande uppleva störningar..

DalaDemokraten - 14 aug 16 kl. 14:55

Fortfarande driftstörningar i Tv-nätet hos ett fåtal kunder

Det har tidigare i veckan varit problem med driftstörningar i fibernätet runt om i Dalarna på grund av ett fel i Borlänge hos leverantören Zitius. Problemet ska var åtgärdat, men ett fåtal kunder kan fortfarande uppleva störningar..

DN - 03 nov 14 kl. 09:39

Driftstörningar hos Tele2

Mobiloperatören Tele2 drabbades på måndagsmorgonen av driftstörningar i 2G-, 3G- och 4G-näten. ”Felet drabbar mobilt surfande, men det går att ringa som vanligt”, säger Oliver Carrà, presschef på Tele2..

Kristianstadsbladet - 18 jul 18 kl. 00:01

Ännu fler driftstörningar på trygghetslarm: ”Helt oacceptabelt”

Än en gång har larmoperatören Tunstall drabbats av driftstörningar när gäller trygghetslarm inom hemtjänsten. Den här gången fick en äldre kvinna sitta på toaletten i två timmar i väntan på att någon skulle komma för att duscha av henne. .

Västerbottens Folkblad - 16 mar 16 kl. 15:41

Driftstörningar för trygghetslarmen

Just nu är det driftsstörningar trygghetslarmen i Umeå. Orsaken är att leverantören av larmtjänsten har störningar i inflödet av larm. Felsökning pågår intensivt för att trygghetslarmen ska börja fungera igen.

IDG - 31 jul 15 kl. 16:12

Kundstorm mot telekomföretag efter allvarliga driftstörningar


Telekomleverantören Alltele dras med stora störningar. Nu svämmar deras Facebook-sida över av klagomål..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Läkemedelsjätten säljer djurhälsovårdsenhet för 74 miljarder

Amerikanska Elanco Animal Health köper den tyska kemi- och läkemedelskoncernen Bayers djurhälsovårdsenhet i en affär värderad till 7,6 miljarder dollar, motsvarande drygt 74….

DI - 10 minuter sedan

Rysk myndighet anklagar First North-bolag för villkorsbrott

Den ryska tillståndsmyndigheten Naturskyddsinspektionen (Rosprirodnadzor) anklagar Auriant Minings dotterbolag LLC Tardan Gold för att ha brutit mot flera villkor i sina….

DI - 30 minuter sedan

Quickbits vd: Bankdepositioner bakom svagt kassaflöde

Fintechbolaget Quickbit, som hjälper e-handlare att ta betalt via kryptovalutor såsom Bitcoin, har för närvarande ett lågt kassaflöde på grund av att mycket pengar är upplåsta hos….

DI - 30 minuter sedan

Kontrollbalansräkning visar på kapitalbrist i Panion

Panion Animal Health har tagit fram en kontrollbalansräkning som granskats av bolagets revisor och den visar att bolagets eget kapital understiger hälften av det registrerade….

DI - 45 minuter sedan

EU-experten: Därför kan attacken lyckas

EU-experten Fredrik Erixon tror att Boris Johnsons attacker mot backstoppen, nödlösningen för gränsen på Irland i utträdesavtalet, kanske kan löna sig. ”Jag vet flera regeringar….

DI - 1 timme sedan

Dystra utsikter för diamantbranschen – lager på "obegripligt" höga nivåer

Den internationella diamantbranschen har haft ett tufft år hittills med fallande priser på rådiamanter och en svag försäljning av slipade juveler..

DI - 1 timme sedan

Svaga studieresultat för Bioinvents partner

Bioinvents partner Oxurion meddelar att topline-data från en fas 2a-studie som utvärderar THR-317 i kombination med anti-VEGF för behandling av diabetisk makulaödem (DME) inte….

DI - 1 timme sedan

Ståljätten väntas säga upp personal kommande veckor

US Steel avser att genomföra uppsägningar under de kommande veckorna, enligt dokument som lämnats in till lokala myndigheter. .

DI - 1 timme sedan

Räntor & valutor: Europeiska statspappersräntor sjunker

Europeiska statspappersräntor sjunker åter något på de flesta håll i förmiddagens handel på tisdagen, euron handlas samtidigt svagare mot dollarn..

DI - 1 timme sedan

Ryssland anklagar USA för upptrappning efter robottest

Ryska regeringen anklagar USA för att öka den militära spänningen mellan länderna genom måndagens provskjutning av en medeldistansrobot..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.