Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 18 August, 23:28

Trelleborgs Allehanda - 13 aug 19 kl. 17:00

Ställplatserna poppis i TrelleborgÅrets ökade turistström märks av på flera ställen. Bland annat på ställplatserna och parkeringarna för husbilar. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ställplatserna, poppisi , Trelleborg
Trelleborgs Allehanda - 19 jun 13 kl. 10:00

Trelleborg får sitt första turisttåg

Foto: Claes Nyberg
En förklädd gammal traktor, en Volvo 400 med två passagerarvagnar, kommer trafikera Trelleborgs gator i sommar. Men det är inte vilken traktor som helst. Trelleborg får nämligen sitt första turisttåg med det passande namnet Palmtåget i sommar.

GöteborgsPosten - Igår: 19:54

Degerfors och Trelleborg delade på poängen efter 2–2

Det blev delad pott när Degerfors tog emot Trelleborg i Superettan i fotboll. Slutresultatet skrevs till 2–2 (1–1)..

Trelleborgs Allehanda - 28 mar 12 kl. 14:05

Trelleborg varken inne eller ute

Foto: Tomas Nyberg
Trelleborg är varken väldigt poppis eller väldigt impopulärt hos skåningarna.
Yougov har intervjuat 1 000 skåningar på olika platser om vad de tycker om åtta olika städer: Lund, Helsingborg, Ystad, Malmö, Kristianstad, Trelleborg, Hässleholm och Landskrona. Enligt undersökningen, som presenteras i Sydsvenskan, är Lund mest populärt som bostadsort bland skåningarna.

SN - 04 aug 16 kl. 06:00

Poppis att ta husbilen till Trosa

Det råder högtryck på husbilsfronten i Trosa. Camparna på ställplatserna i hamnen kommer från så vitt skilda platser som Tyskland och Vansbro – och de är så många att det de senaste dagarna parkerats husbilar även på cirkusplatsen..

Trelleborgs Allehanda - 24 maj 11 kl. 14:18

"Hela Trelleborg ska dansa"

Foto: Claes Nyberg
"Hela Trelleborg ska dansa" säger kommunalrådet Ulf Bingsgård om Tony Irving och The Watsons, ett av de mer spektakulära inslagen i firandet av Nationaldagen 6 juni i Trelleborg.
Det är mellan cirka 14.15 och 15 på Nationaldagen som Tony Irving och David och Malin Watson, kända från Let's dance, underhåller på Rådhustorget.

HBL - 17 aug 12 kl. 17:48

Designhållplatserna invigs under Konstens natt

Stefan Lindfors omdiskuterade busskurer tar form i Kampen.Uppbyggnaden av konstnären Stefan Lindfors designbusskurer har inletts vid Fredriksgatans spårvagnshållplatser vid Kampens centrum i Helsingfors. De två takbelagda KAOS-hållplatserna av stål och glas är större än stadens normala busskurer för att ge mera plats för väntande passagerare och mera möjligheter för elektronisk information.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 16:43

Gymnasiet i Svedala poppis att pendla till

SVEDALA
Trygghet, gemenskap och små klasser lockar allt fler till Nils Fredriksson Utbildning som vänt en nedåtgående trend som på sikt kräver en utbyggnad.
På lördag är det öppet hus på gymnasieskolan som lockar elever från i stort sett alla kranskommuner. Skurup, Trelleborg, Staffanstorp, Vellinge och Malmö är några av de kommuner varifrån hälften av eleverna på Nils Fredriksson Utbildning, NFU, i Svedala kommer i från.

Trelleborgs Allehanda - 25 apr 19 kl. 00:01

Insändare: Flytta busshållplatserna vid resecentrum

Angående vissa bullhållplatser vid Resecentrum Trelleborg C (I).

Trelleborgs Allehanda - 27 dec 11 kl. 17:14

Poppis med spelning på Parken

Foto: Tom Wall
Med musik, dans, lek och limbo bjöd Rockis, Poppis och Fjortisarna Trelleborgs barn på en bejublad föreställning på Parken.
Barn och föräldrar har följt konserten i 20 minuter när Sten & Stanleys "Jag vill vara din Margareta" plötsligt byts mot helt andra toner. Från högtalarna strömmar istället jamaicanskt inspirerade reggaetakter.

YLE - 04 maj 14 kl. 11:00

Unga kunde fixa busshållplatserna i Sjundeå

Sjundeåungdomar borde sysselsättas med att bygga skyddstak till busshållplatserna i Sjundeå. Många hållplatser är i dåligt skick och skyddar dåligt mot regn och rusk. Det är fullmäktigeledamoten Yrjö Kokkonen (De gröna) och ersättaren Birgitta Johansson (De gröna) som har tagit initiativ till arrangemanget.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fotboll: Skegrie vann stort på bortaplan

Skegrie kom tillbaka efter derbyförlusten mot Klagstorp i onsdags, när laget besegrade Oxie med 4–1 på bortaplan. Samma segersiffror på bortaplan blev det för Gislöv mot Skanör/Falsterbo. Så här gick det i de lokala fotbollsmatcherna i helgen, från division fem till sju herrar och division fyra damer..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Fotboll: IFK-damer tog fjärde raka segern

Det blev nervöst på slutet med en spelare mindre, men IFK Trelleborg kunde hålla undan och besegra FC Staffanstorp med 4–3 och ta sin fjärde raka seger..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Damlaget samlades igen – 50 år senare

En stark lagsammanhållning kan vara i 50 år. Det märktes på Vångavallen när TFF:s första damlag träffades igen, 50 år efter att laget bildades..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Byavandring: Historier ur Böstes förflutna

Lanthandlarens fula knep för att bli ensam herre på täppan, växeltelefonisten som visste allt om alla och hemska drunkningsolyckor i stormen. Historierna haglade i kapp med regnet när föreningen Böste läge höll byavandring på söndagen. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Jessica Fridlund vann Ironman

Trelleborgaren Jessica Fridlund var snabbast av alla damer när Ironman Kalmar avgjordes. ”Detta är det största hittills”, säger Fridlund efter segern..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Par beviljades bygglov – fick sedan nej från Länsstyrelsen

Samhällsbyggnadsförvaltningen beviljade bygglov som stred mot detaljplanen. Då överklagade en person till Länsstyrelsen, som upphävde beslutet..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Kritiserade byggplaner kan leda till påfrestningar i trafiken

Om kommunens planerade bygge av flervåningshus på norra Västervång genomförs skulle den redan hårt trafikerade väg 108 belastas ännu mer. Att bygget antas är också det sista som de boende i området önskar sig. .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Sökes: Träningssugna seniorer

Kommunen återupplivar konceptet Senior sport school i höst, med början i ett informationsmöte på Parken på tisdag. TA ringde upp folkhälsostrateg Susanne Larsson. .

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Hantverksblomman i centrum stänger

I snart två år har Lovis Holmgren sålt blommor, buketter och kransar på Nygatan. Men nu stänger hon butiken och satsar på kurser, bröllop och företag..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Enhetschef vill hjälpa språkkafé

Språkkaféet Bridge builders har inte längre råd att vara kvar på Föreningarnas hus. Enhetschef Martin Wedin Hansson vill emellertid boka ett möte med representanter för föreningen för att se över möjligheterna till en fortsättning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.