Barometern > Nyheter

Monday, 19 August, 15:59

Barometern - 13 aug 19 kl. 16:41

Sjukhuschefen om läkarflykten:Läkarflykten från Oskarshamns sjukhus skapar stor oro. Bland läkare ifrågasätts till och med om sjukhuset kan leva upp till patientsäkerheten. Men sjukhuschefen manar till lugn. – Patientsäkerheten är inte hotad, säger Birgitta Hjalmarsson..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamns, Birgitta Hjalmarsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjukhuschefenom , läkarflykten

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 minuter sedan

Ny bil handlades upp

Barometern - 15 minuter sedan

Tävling i rullskidor i Nybro

Barometern - 15 minuter sedan

Länet: Kvinna häktad för flera brott

En kvinna i 35-årsåldern har, tillsammans med en jämnårig polsk man, på sannolika skäl häktats för ett flertal brott som ska ha utförts i Kalmar för en vecka sedan..

Barometern - 15 minuter sedan

Nya skolan utsatt för skadegörelse direkt

Barometern - 15 minuter sedan

Stjärntätt på Finnkampen – 17 VM-svenskar

Barometern - 30 minuter sedan

Provanställd stal från kassan - döms för stöld

En provanställd på Kosta Boda Art Hotel stal 400 kronor från kassan. Hon upptäcktes av hotellet och blev avskedad. Nästan två år senare döms kvinnan i 20-årsåldern för stöld till villkorlig dom.

Barometern - 30 minuter sedan

Tusenlappar mer för senare pension

Att förlänga arbetslivet ett år kan öka pensionen med flera tusenlappar varje månad. En tumregel är att pensionen ökar mellan sex och elva procentenheter i månatlig utbetalning för varje extra år i arbete efter 65, enligt en ny rapport från Pensionsmyndigheten..

Barometern - 30 minuter sedan

Klart: Hon får stipendiet till Ulrica Hydman Valliens minne

Konstnären och keramikern Ellen Ehk Åkesson, bosatt och verksam i Pukeberg i Nybro, har utsetts till den första mottagaren av Ulrica Hydman Valliens stiftelses stipendium på 90 000 kronor..

Barometern - 30 minuter sedan

Brott: Kvinna fick slag i ansiktet under konsert

En kvinna fick ett slag i ansiktet när hon stod precis framför scenen under en konsert på Badholmen på lördagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.