YLE > Finland

Thursday, 22 August, 11:11

YLE - 13 aug 19 kl. 16:27

Tallinnbor ser positivt på tunnelprojektet: "Man skulle kunna bo i Estland och pendla till jobbet på andra sidan viken"Tunneln mellan Helsingfors och Tallinn skulle vara en stor satsning för både Finland och Estland. Det finns ännu många frågetecken, men projektet verkar ta försiktiga steg mot att bli verklighet. Hur förhåller sig våra grannar i syd till en tunnel under Finska viken? Vi åkte över och tog reda på..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Estland, Helsingfors, Tallinn, Finland, Finska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tallinnbor, ser, positivt, tunnelprojektetMan skulle kunna bo , i Estland och pendla till jobbet på andra sidan viken
SmålandsPosten - 26 sep 14 kl. 15:32

Polisen: Vi ser positivt på dem

Polisen Kronoberg ser positivt på Missing People. Men kan inte förlita sig på dem i samma utsträckning som exempelvis orienterare. Magnus Rostedt är ansvarig för sökoperationer vid Kronobergspolisen.

DI - 03 apr 19 kl. 19:22

Löfven ser positivt på en tullunion mellan EU och Storbritannien

BRYSSEL Sverige ser positivt på en tullunion mellan EU och Storbritannien, precis som Sverige ser positivt på andra sätt att underlätta handeln efter brexit..

Kristianstadsbladet - 17 feb 11 kl. 06:00

Lärare ser positivt på flytt

Foto: Bosse NIlsson
Om ett par år kan Norretullskolan vara ett minne blott. Eller kanske snarare återuppstått i ny skinande skepnad.
När byggnadsnämnden träffas i nästa vecka, har den två beslut på sitt bord som ritar om skolkartan i centrala Kristianstad.

Nyan - 10 jun 16 kl. 11:18

Mikael Selander ser positivt på framtiden

Eckerö kommun är sist ut i Nya Ålands serie om de åländska kommunerna: Det går bra för näringslivet i Eckerö men en åldrande befolkning och en eventuell kommunsammanslagning oroar kommunstyrelsens ordförande Mikael Selander. – Från kommunens sida hoppas vi kunna stötta en eventuell butiksverksamhet, säger han.
Smart Park, golfbanan, fiskodlingen och turismnäringen ger Eckerö hopp.

Alingsås tidning - 09 jun 17 kl. 15:35

M: ”Ser positivt på föreslagen utveckling av Lyckan”

Moderaterna tar ansvar för fattade beslut och vi driver aktivt förbättring och utveckling av Alingsås. Det innebär att vi har för avsikt att fullfölja den avsiktsförklaring som är tecknad med Trafikverket avseende hur E20 genom staden ska utformas. Avsiktsförklaringen avser hela E20 genom staden med fyra planskilda trafikplatser som tillsammans skapar stora möjligheter men också utmaningar.

Eurosport - 14 jul 11 kl. 18:51

Formel 1 - Webber: "Vi pratar - det ser positivt ut"

Mark Webber bekräftar uppgifterna om att han är nära en förlängning med Red Bull. "Det ser positivt ut", säger den australiske stjärnan till BBC Sport..

IDG - 04 jul 12 kl. 16:19

Dell ser positivt på Microsofts surfplatta

Det har spekulerats i att Microsoft tänker konkurrera med hårdvarutillverkarna med surfplattan Surface. En källa på Dell uppger dock att företaget ser positivt på släppet..

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 13 kl. 13:05

Kulturskolan ser positivt på tillbyggnad

Kulturskolans rektor Per Lindborg ser positivt på förslaget att bygga ut biblioteket för att ge plats för instrument- och orkesterundervisning. Samtidigt är han fortfarande bekymrad över den pressade tidsplanen som innebär en flytt av kulturskolan till Tingshuset redan till hösten.? Risken är att terminsstarten blir försenad, säger han..

DI - 10 sep 14 kl. 08:08

SEB ser positivt på GE-affär

SEB Equity Research ser positivt på Electrolux aviserade förvärv av vitvaruverksamhet från General Electric för 23,4 miljarder kronor kontant..

SR - 20 apr 15 kl. 13:51

LO ser positivt på ekonomin

LO:s ekonomer ser positivt på Sveriges ekonomi och tror att BNP ökar med tre procent i år. Framför allt är det en bättre utveckling i Europa som får tillväxten att ta fart, säger LO:s chefsekonom Ola Pettersson..

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Myndighet bekräftar: Överbelastningsattack mot flera offentliga webbplatser

Det förekommer störningar på flera offentliga webbplatser, till exempel polisens, gränsbevakningens och suomi.fi..

YLE - 1 timme sedan

Problem med inomhusluft i skolor skyfflas under mattan - symptomen förklaras med att det hör till att barn är sjuka

Flera experter tycker att det finns brister i hur man behandlar problem med inomhusluften. Enligt professor Tuula Putus tonar man ned problemen och försöker förklara bort symptomen..

YLE - 2 timmar sedan

Äldre Esbopar förolyckades i krocken på stamväg 51

De två personer som dog i olyckan på stamväg 51 var i 80-årsåldern. Det var på tisdagen (20.8) som en långtradare och personbil krockade på stamväg 51 i Karis..

YLE - 2 timmar sedan

Äldre Espopar förolyckades i krocken på stamväg 51

De två personer som dog i olyckan på stamväg 51 var i 80-årsåldern. Det var på tisdagen (20.8) som en långtradare och personbil krockade på stamväg 51..

YLE - 3 timmar sedan

Brittiskt forskningsinstitut om EU: Medlemskapet har varit en god affär för Finland - brexit dyrt för alla

Det är nästan bara fördelar då brittiska forskningsinstitutet Oxford Economics listar vilka effekter EU-medlemskapet har haft på den finländska ekonomin. Beställare är Akavas forskningsavdelning och måltavlan är EU-kritikerna..

YLE - 3 timmar sedan

Beväringsförbundet vill bjuda in kvinnor till uppbåden - Försvarsmakten sätter sig emot och anser att dagens upplägg är hållbart

Höstens uppbåd har satt igång och i år rör det sig om cirka 35 000 unga män som fått kallelsebrev. Kvinnor kan anmäla sig till frivillig militärtjänstgöring och deras uppbåd ordnas alltid på våren..

YLE - 5 timmar sedan

Vinterförvaringen av båtar i Ingå måste flytta - fortfarande oklart var ekopunkten ska få plats

Detaljplanen för det nya bostadsområdet Ingåstrand har vunnit laga kraft. Det innebär att båtar, sopkärl och hobbyverksamhet på området måste flytta undan för att ge plats för nya gator och vattenledningar..

YLE - 6 timmar sedan

Alla barn och unga har rätt att idrotta tryggt - projektet "Du är inte ensam" vill förebygga mobbning, utfrysning och sexuella trakasserier inom idrotten

Idrott som hobby skall vara roligt och utvecklande för unga. Men så är inte alltid fallet, det kan handla om allt från mobbning, utfrysning och rent av våldtäkt. Projektet "Du är inte ensam" vill främja allas rätt till trygg idrott och de unga tycks allt mer hitta projektet som erbjuder dem gratis stöd via telefon eller chat..

YLE - 6 timmar sedan

De nordiska akademikercentralerna har skrämts upp av EU-kritikerna och gör nu gemensam sak för att försvara europabygget

I dag publicerar akademikercentralen Akava en rapport om vilka effekter EU-medlemskapet har haft på den finländska ekonomin. Rapporten är gjord av det brittiska forskningsinstitutet Oxford Economics. Beställare är Akavas forskningsavdelning och udden i rapporten är klart riktad mot EU-kritikerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.