GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 21 August, 13:31

GöteborgsPosten - 13 aug 19 kl. 05:00

Vet Strandhäll vilken politik hon driver?Annika Strandhäll säger att frågan om aktivitetsersättning är prioriterad, samtidigt hänvisar hon till en utredning som berör andra frågor..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Strandhäll

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vet, Strandhällvilken , politikhon , driver
Alliansfritt Sverige - 24 jan 11 kl. 18:00

Moderaternas politik driver idrotten från Stockholm

NOTIS. Nu börjar moderaternas dödsstöt mot idrotten i Stockholm få effekter. Den anrika handbollsklubben Spårvägen kanske tvingas att lämna staden.

Politologerna - 08 dec 17 kl. 07:30

Lucka# 8. Varför kan kvinnor mindre om politik än män?

Ett av de mest besvärande resultaten inom statsvetenskapen är att kvinnor vet mindre om politik än vad män gör. I artikel efter artikel bekräftas att män oftare än kvinnor svarar rätt på statsvetarnas frågor om hur det politiska systemet fungerar. Eftersom lika tillgång till politisk kunskap är central i våra teorier om det välfungerande demokratiska samhället är detta ledsam läsning.

Aftonbladet - 17 okt 17 kl. 00:00

Sjuka blir fattiga av Strandhälls politik

YLE - 29 mar 15 kl. 15:00

"Politik intresserar nog, jag vet att det är viktigt"

Valdeltagandet i riksdagsvalet 2011 låg på 70,5 procent. Valrörelsens uppgift är att engagera folk och få dem att stiga upp från soffan och ta sig till valurnan. Hur upplever väljarna kampanjen denhär gången?

News55 - 17 maj 17 kl. 14:59

Åkesson och Strandhäll i hätsk diskussion om pensionerna

I säsongsavslutningen av Expressens politikprogram “Bara Politik” hettar det till ordentligt mellan Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). Det är när Jimmie Åkesson anklagar regeringen för att de inte har lyckats utjämna skatteklyftan mellan pensionärer och löntagare som Annika Strandhäll får nog. Enligt Åkesson skulle skatteskillnaderna varit borta för länge sedan om hans parti hade fått bestämma.

YLE - 13 apr 16 kl. 10:00

Ångesten driver världsmästaren Fredrik Smulter

Ångesten driver världsmästaren Fredrik Smulter Ångest och rädsla ligger bakom mina bästa prestationer, säger den filmaktuelle Fredrik ”Freddi/Superhurri” Smulter. Inför VM i bänkpress den 19-24 april finns bara en tanke i den regerande 32-åriga världsmästarens huvud: att vinna ett femte VM-guld. – Är jag inte naturligt bäst så är jag inte intresserad.

Dagens PS - 17 apr 18 kl. 08:56

Ledarkollen: Tok-politik och dubbla måttstockar

Författaren och skribenten Marcus Birro sammanfattar och kommenterar för Dagens PS räkning morgonens ledarsidor – både i Sverige och internationellt. Tisdagens upplaga tacklar moralism, vårbudget och dubbla politiska budskap – att äta kakan och ha den kvar. Politikens dubbla måttstockar
Joakim Thåström sjunger på senaste skivan om en plats där man kan både äta kakan och ändå ha den kvar… Ursprungligen är det Bob Dylan som formulerat sig på det sättet, att det finns ett ställe där detta är möjligt.

Kristianstadsbladet - 23 apr 14 kl. 08:00

Miljöpartister bjöds in för att prata politik

Foto: Bosse Nilsson
Dragan Nedelén nappade på erbjudandet att prata politik vid köksbordet med företrädare för Miljöpartiet, men i stället för köksbordet blev det samtal i vårsolen på trädgårdsterrassen.
Dragan Nedelén bor med sin man i Öllsjö och det märks att de trivs i sitt hus. Trädgården är välskött med en vacker pool, där vårsolens strålar dansar på ytan.

Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 04:00

Vi driver tydlig politik för att skapa boende för alla hemlösa

Replik på "Krävs härbärge som fångar upp de mest behövande", HD 6/8.Tisdagen den 4/8 hölls ett arrangemang i Grytan vid Slottshöjden i Helsingborg, där en grupp människor som har eller haft problem med hemlöshet uppträdde, varefter ett antal av våra kommunalpolitiker frågades ut om vad de gör för att lösa boendesituationen för de utsatta individerna.Huvudarrangör var eldsjälen Birgitta Möller som länge jobbat ideellt på Värmestugan, som ligger i de lokaler Hemlösas hus tidigare hade.

BT - 14 sep 12 kl. 09:50

Två nyanser av politik

Alla politiker vill verka normala. De vill framstå som vanliga människor med värderingar som du och jag. Det finns ganska många svenska invånare som känner sig hemma när politiker säger ?

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Winnerbäck avslöjar albumtitel

"Eldtuppen". Så heter Lars Winnerbäcks kommande album, som släpps 27 september..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Tusentals tigrar dödade och sålda

Mer än 2 300 tigrar har dödats och sålts illegalt sedan millennieskiftet. Beslagen av skinn, ben och hela tigrar – levande och döda – visar att efterfrågan är stor. Det finns få tecken på att arten återhämtar sig, varnar organisationen Traffic..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Villkorlig dom för protesterande amerikaner

Amerikanerna Race Imboden och Gwen Berry, som under de Panamerikanska spelen på olika sätt protesterade mot läget i USA, har av USA:s olympiska kommitté dömts till villkorlig dom i tolv månader..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Polisens udda utryckning: fångade in förrymd boaorm

Se det ovanliga gripandet. "En del lyckas ju slingra sig, men denna fick vi tag i"..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Elkeson förste ickekines i Kinas landslag

Elkeson De Oliveira Cardos, 30, har skrivit kinesisk fotbollshistoria. Som förste spelare utan kinesiskt påbrå togs brassen på onsdagen ut till det kinesiska herrlandslag som ska försöka kvala in till fotbolls-VM 2020. Den italienske förbundskaptenen Marcello Lippi har väckt heta känslor i Kina med sin uttagning, men han har en längre tid klagat över bristen på bra anfallare i Kina..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Länsstyrelse kritiseras efter ammoniakchock

Två djurskyddsinspektörer som skulle omhänderta vanvårdade katter möttes av ammoniakstank i rum som var fyllda med katturin och avföring. Nu kritiseras deras arbetsgivare, länsstyrelsen i Kalmar län, för att inte en skriftlig riskbedömning gjordes inför besöket i den bostad i Mönsterås kommun där katterna fanns. Arbetsmiljöverket anser att länsstyrelsen i förväg borde ha bedömt om inspektörerna skulle ha personlig skyddsutrustning med sig, rapporterar.

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Messi mot Ronaldo – forskare har avgjort

En grupp forskare har tagit sig an den eviga frågan: Vem är bäst av Messi och Ronaldo?.

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Filmrecension: Tv-skildring ur fas med tiden

"Late night" är en "Djävulen bär Prada" i New Yorks pratshowvärld som snubblar ur fas med sin samtid..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Skansen vidtar åtgärder efter krokodilattack

En man bets av en krokodil när han skulle hålla tal under en privat fest på Skansen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Rosenberg: "Viktigaste perioden i år"

Två avgörande kvalmatcher till Europa League och en seriefinal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.