Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 21 August, 03:23

Blekinge Läns tidning - 13 aug 19 kl. 16:05

Djur: Jakten på misstänkta skabbräven fortsätterI förra veckan uppmärksammades en misstänkt skabbräv av boende på flera platser i Olofström. Kommunens skyddsjägare har under flera dagar sökt efter djuret utan framgång. Efter de uppgifter som jaktlaget fått in kan det röra sig om två misstänkta skabbrävar som rör sig i området..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Olofström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Djur, Jakten, misstänkta, skabbrävenfortsätter
Nyan - 07 maj 18 kl. 10:00

Inga misstänkta brott i vårjakten

Gränsbevakningens övervakningen av vårfågeljakten har inte hittills lett till att man iakttagit några överträdelser. Övervakningen utfördes i första hand under inledningen av jakten, men man har även utfört jaktövervakning kontinuerligt i samband med annan övervakning. Även under den resterande jakten ska man hålla koll på jägarna.

BT - 09 aug 13 kl. 16:51

Misstänkta 36-åringen till Sverige

Den 36-årige man som sitter häktad i Polen misstänkt för mordet på småbarnsmamman från Trollhättan kommer till Sverige på onsdag, rapporterar lokala medier. - Han beräknas ankomma den 14 augusti och vi hoppas kunna hålla förhör med honom på torsdag, säger åklagaren Per-Erik Rinsell till P4 Väst.Att kvinnan nu hittats död innebär att utredningen kan bli en mer traditionell mordutredning, då kroppen kan undersökas för att förhoppningsvis ge besked om dödsorsak och kanske även spår från misstänkta.

DI - 07 jan 15 kl. 21:21

Tre misstänkta för dådet i Paris är identifierade

Tre misstänkta för dådet i Paris ska ha identifierats enligt uppgift i flera franska medier. De misstänkta är 18, 32 och 34 år gamla, rapporterar Le Parisien. En av angriparna tros vara från Reims, men jakten fortsätter även på andra platser..

Expressen - 15 aug 16 kl. 08:07

Spikmatta stoppade misstänkta tjuvar i natt

Tre misstänkta inbrottstjuvar greps efter en polisjakt i Gårdstånga natten till måndag. Färden slutade när de körde på en spikmatta. Männen misstänks även för att ha slängt en brandsläckare mot polisen under jakten..

BT - 07 jan 15 kl. 21:49

Tre misstänkta uppges gripna

En talesman för franska polisen säger till The Guardians korrespondent att tre personer gripits, misstänkta för del i attacken mot Charlie Hebdos kontor. Det framgår däremot inte vilken roll de gripna ska ha haft i attacken mot satirtidningen. En massiv polisjakt med över 3 000 poliser pågår och attacken har utlöst en storm av fördömanden världen om.

Länstidningen i Jämtland - 30 maj 17 kl. 09:54

Åklagaren om jakten på Tovas mördare: "Det finns flera misstänkta"

Expojkvännen har i förhör berättat om hur han umgicks med Tova Moberg under kvällen för mordet. Även de två män som först anhölls umgicks med flickan. De är släppta – men fortfarande misstänkta för mord, enligt åklagaren..

ÖstersundsPosten - 30 maj 17 kl. 09:54

Åklagaren om jakten på Tovas mördare: "Det finns flera misstänkta"

Expojkvännen har i förhör berättat om hur han umgicks med Tova Moberg under kvällen för mordet. Även de två män som först anhölls umgicks med flickan. De är släppta – men fortfarande misstänkta för mord, enligt åklagaren..

YLE - 05 sep 17 kl. 18:54

Vittnen berättar om det fysiska våldet på G1-avdelning – misstänkta vårdare nekar till brott

Egentliga Finlands tingsrätt behandlar på tisdagen åtalen mot tre manliga vårdare vid äldrepsykatrin vid sjukhuset i Kuppis i Åbo. Vårdarna nekar till brott. Åklagaren väckte i våras åtal för vanvård och bland annat grov misshandel som riktat sig mot patienter på Kuppis sjukhus avdelning G1 åren 2009 och 2013.

SmålandsPosten - 07 nov 14 kl. 06:02

Misstänkta mördare ägnade sig åt människosmuggling

Utredningen sväller runt de två häktade männen, bosatta i Uppvidinge kommun, som misstänks ha mördat en man i Västervik. Förutom mordet misstänks männen nu för omfattande människosmuggling och våldtäkter. – Utredningen går framåt.

Cornucopia - 07 maj 15 kl. 18:55

Sedan när började media hänga ut misstänkta med namn och foto?

En VD för ett större  allmänintressant svenskt företag påstås gripits utomlands misstänkt för snatteri, vilket hängs ut med stora rubriker, komplett med foto och namn på VD:n. Sedan när började media hänga ut misstänkta med namn och foto, speciellt för småbrott?

Normalt t ex när någon grips misstänkt för mord, mörkas både namn och foton.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Yngve Andersson: ”Stoppar hon kniven i mun?”

Man är ju inte den som är den utan kastar då och då även ett getöga på det som i kungahusen sig tilldragit haver. Extrapoäng för den åldriga formuleringen..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Christoffer Robertsson: Så var det att bevaka JAS-kraschen

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Par åtals för att ha låst in sina små barn

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Dystopiskt kapitel för svensk indieutvecklare

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Avslag för att skjuta fler björnar

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Trump ställer in resa till Danmark

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Brasiliansk presidentkandidat dömd

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Dom mot sexdömd kardinal står fast

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Omstridda migranter har gått iland

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Medelåldershjärnan känslig för högt blodtryck

Redan i tidig medelålder är hjärnan känslig för ett högt blodtryck och de förändringar i hjärnans funktioner som kan uppstå senare i livet på grund av detta. Därför bör människor rutinmässigt kontrollera sitt blodtryck redan före 40 års ålder, anser forskare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.