Skånskan > Nyheter

Thursday, 22 August, 02:23

Skånskan - 13 aug 19 kl. 15:48

Många samlades på sommarens sista Bollkul i Eoshallen.lund Mattor, klubbor, bollar och ringar.
På tisdagen var det sommarens sista Bollkul och International Playgroup i Eoshallen.Varje tisdagsförmiddag mellan klockan tio och klockan tolv har Bollkul och International Playground haft aktiviteter för barn i Eoshallen i sydöstra Lund.
– Vårt mål är att det ska finnas aktiviteter för alla. För dem som stannar i Sverige och inte reser någonstans på sommaren ska det finnas möjlighet att göra någonting för barnen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Bollkul, Eoshallen, Mattor, International Playgroup, International Playground, Lund, Sverige, Yaman Alloush, Emma Elwin, Playground, Vikingahallen, Linero, Fäladshallen, Norra Fäladen, Ahnell, Axel, Victor Ahnell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många samlades, sommarenssista , Bollkuli , Eoshallen
Sydsvenskan - 14 sep 12 kl. 09:27

Cyklist påkörd vid Eoshallen

En cyklist har blivit påkörd av en personbil på Södra vägen i höjd med Eoshallen i Lund..

Dagensanalys.se - 24 jul 18 kl. 11:13

Sommarens populäraste webbutiker

Svenskarna handlar som aldrig förr på nätet, och bland sommarens mest populära webbutiker dominerar marknadsplatserna. Listan som toppas av svenska CDON består också främst av svenska webbutiker, men tre utländska finns även med på tio i topp-listan. – Även om svenska webbutiker dominerar listan så är det utländska inslaget markant och visar hur globaliserade våra inköpsmönster har blivit med e-handeln.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jul 11 kl. 15:30

Trio repeterar inför sommarens föreställning

Under gårdagsaftonen samlades Jenny Wåhlander, Peter Tikkanen och Monica Forsberg i den sistnämndas hem för att repetera inför sommarens föreställning i Knutsbol. Årets föreställning heter ?Ja men tack för kaffet?

Barometern - 14 mar 17 kl. 17:13

Här är sommarens fars på Öland: "Måste öva på dialekten"

Två systrar som bråkar om arvet efter sina föräldrar är handlingen i sommarens fars i Borgholm. Delar ur ensemblen samlades på tisdagen för att presentera föreställningen..

Sydsvenskan - 13 aug 15 kl. 16:58

Examensdags för sommarens unga entreprenörer

Sommarlovsentreprenörer från flera skånska kommuner samlades på torsdagen på Grand Hotel i Lund för en avslutningsceremoni. I de fina salongerna väntade afternoon tea, underhållning och överraskningar för ungdomarna som ägnat sommarlovet åt att prova på hur det är att driva eget företag. Många passade också på att utbyta erfarenheter med varandra om företagande, marknadsföring och kunder.

Nya Wermlands Tidningen - 27 jul 17 kl. 19:51

Motorentusiaster samlades på Skräddartorpet

En av sommarens temakvällar på Skräddartorp var motorkväll.Veteranbilar, mopeder och motorcyklar visades upp medan det bjöds på fika inne i stugan..

Barometern - 01 apr 19 kl. 18:00

Laddade för sommarens fars i Kalmar: ”Underbart gäng”

Hela ensemblen som ska spela i årets sommarfars Trassel på Krusenstiernska teatern i Kalmar samlades i Stockholm på måndagen och fick för första gången läsa manuset. – Det är ett underbart gäng, jag känner mig så välkommen, säger Kalmarskådespelaren Martina Sundén..

Sydsvenskan - 07 jun 11 kl. 11:14

Sommarens biopremiärer

Sydsvenskan har hela listan med sommarens biopremiärer.
Vi får en omstart av "Apornas planet" och en ny "Conan Barbaren"; avdammade spandexhjältar som Gröna Lyktan och Kapten Amerika; sequels som "Transformers 3" och "Bilar 2". Och vi får, framförallt allt, den sista delen av "Harry Potter", tidernas mest inkomstbringande filmserie.

Skånskan - 24 jan 17 kl. 14:56

Sommarens visfestival får vintersyskon

Lund Festival för sångskrivare i dagarna två. Det blir det till helgen när sommarens Visfestival i Lund får ett ”syskon” inom ramen för Vinterlund.
– Det blir runt 60 artister från när och fjärran som gör ungefär 50 framträdanden, berättar Ivar Sjögren som tillsammans med Suzanne Sjögren är ansvarig för arrangemanget.

Dagens PS - 11 maj 19 kl. 10:07

LISTA: Sommarens fem snyggaste solsglasögon

Vilka shades kommer vi ha på oss i sommar? Vi sprang ner till VIU – Stockholms nya heta glasögonbutik på Norrlandsgatan. Absolut värt ett besök – det är ett understatement att det är här man hittar de snyggaste brillorna i stan.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Larm om brand i Klagstorp

Trelleborg En person ringer in till SOS Alarm efter att ha sett en rökpelare i Klagstorp, Trelleborgs kommun.Larmet inkom klockan 22 52. Personen som ringer in har sett en rökpelare på Storgatan i Klagstorp, Trelleborgs kommun.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lugauers derbyfavorit briljerade

TRAV Conrad Lugauer har om en och en halv vecka chansen att vinna derbyt hemma på Jägersro.
Campo Bahia var precis så bra som Lugauer hade hoppats i onsdagens kval och blir den givna favoriten i finalen.Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åbytravet i maj, så höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och har varit en given favorit i derbyt.

Skånskan - 5 timmar sedan

Ny omröstning om Alms framtid väntar

Skurup Ska Magnus Alm (S) entledigas från sina uppdrag i de kommunala bolagen?
Det anser kommunstyrelsen, som återigen kommer lyfta fram förslaget i kommunfullmäktige.I slutet av december attesterade kommunstyrelsens tidigare ordföranden Magnus Alm (S) fakturor från Skurupshems ordförande Staffan Andersson.

Skånskan - 6 timmar sedan

Respass i sista kvalomgången

BORDTENNIS Det lyckades inte för 17-årige Truls Möregårdh från Eslöv att slå sig in i huvudturneringen i den World Tour-tävling som den här veckan äger rum i tjeckiska Olomouc.Den unge EAI:aren inledde dock på bästa tänkbara sätt med vinst i sin första kvalmatch, detta i kvalomgång 2, mot Amalraj Anthony, Indien, med 4-2 (11-7, 6-11, 12-14, 11-7, 11-7, 11-9).
I kvalomgång 3 slog han sin genom ungdomsåren ständige antagonist från Ryssland, jämnårige Vladimir Sidorenko, även detta med 4-2 (8-11, 11-8, 11-8, 11-5, 8-11, 11-9).

Skånskan - 6 timmar sedan

Idén med privat hemtjänst slopas

KÄVLINGE Det blir inget utökat valfrihetssystem inom hemtjänsten för personlig omvårdnad.
Omsorgsnämnden stoppar nu förslaget och vill att hemtjänsten även i fortsättningen ska ske i kommunal regi.– Vi är eniga i nämnden om att inte gå vidare med förslaget att tillämpa lagen om valfrihetssystem LOV i alla delar av hemtjänsten.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ställer ut omtalad präst

Staffanstorp Under hösten kommer Staffanstorps konsthall att ställa ut verka av Kent Wisti, under namnet Dagsverken i vingården.
Han är både konstnär och grafiker, utbildad vid KV, s konstskola i Göteborg och grafikskolan Forums kvällsskola i Malmö.
Men Kent Wisti är också satirtecknare och präst.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hanif Bali petas från flera poster

Inrikes Hanif Bali har hamnat i blåsväder igen, efter att ha kritiserat före detta statsministern och utrikesministern Carl Bildt på Twitter.
Till följd uppmanas nu den moderata riksdagsledamoten att lämna flera av sina politiska uppdrag.När Irans utrikesminister Javad Zarif var på Sverigebesök träffade han både den nuvarande utrikesministern Margot Wallström (S) och den tidigare, Carl Bildt (M).

Skånskan - 7 timmar sedan

Stationshus kan få ökat skydd

harlösa Den gamla stationsbyggnaden i Harlösa föreslås få stärkt skydd mot rivning och förvanskning.Byggnaden, som i dag tjänar som bibliotek och bostäder, har sedan tidigare en q-märkning. Den omfattar dock inte den så kallade arkaden, överbyggnaden vid den gamla perrongen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Jazz­kon­sert un­der bar him­mel

Staffanstorp
Två fö­re­ningar har nu gått sam­man för att skapa en Jazz­fes­ti­val i Staffanstorp. Un­der sis­ta fre­dags­kvällen i au­gus­ti för­vandlas Åstradsgårdens träd­gård till mini­fes­ti­val.
Med jazz i fo­kus ska Staf­fans­torps­bor­na kun­na njuta av mu­sik un­der den bara sen­som­mar­him­len.

Skånskan - 7 timmar sedan

Oskyldigt häktad får nu ersättnig

Staffanstorp En man som miss­tänktes för grovt va­pen­brott får nu er­sätt­ning för att ha suttit häktad.En 30-årig man greps i ja­nu­a­ri 2018 miss­tänkt för grovt va­pen­brott.
Un­der ut­red­ningen, som på­gick i över 80 dagar, satt han häktad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.