SR > Kultur

Saturday, 24 August, 14:21

SR - 13 aug 19 kl. 15:45

Drabbade av ett världsarvEtt världsarv i kommunen kan bli en tung börda. För små kommuner kan det vara svårt att uppfylla kraven på tillgänglighet och skötsel..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drabbadeav ett , världsarv
YLE - 28 apr 15 kl. 15:00

Skalvet i Nepal skakar Ekenäskonstnär

Ekenäskonstnären Petra Lindholm-Brattwall följer med rapporteringen från skalvet i Nepal.
Hon var själv bosatt i Katmandu för ett par år sedan och lider med ortsborna. - Det är väldig sorgligt, det som har hänt i Nepal.

Fler nyheter från SR

SR - 19 timmar sedan

Obamas bolag släpper sin första Netflix-serie

Barack och Michelle Obamas produktionsbolag har nu släppt sitt första alster på Netflix: dokumentärfilmen "American factory.".

SR - 23 timmar sedan

Norska vikingar busar ljuvt med mångkulturen

När Norge lanserar sin första originalserie för HBO blev det i en oväntad genre: satir - fantasy - komedi - deckare om tidsresor och integration. Jenny Teleman recenserar.

SR - Igår: 13:17

Boris Johnsons turistattraktion går med mångmiljonförlust

Den enorma Anish Kapoor-skulptur som Boris Johnson beställde under sin tid som Londons borgmästare skulle locka turister. Men istället går den med mångmiljonförlust..

SR - Igår: 13:03

Nättroll i fokus i ny digital utställning

Västra Götalandsregionens kulturförvaltning Västarvet har nyligen skapat en digital utställning som utforskar gamla svenska myter och dagens alternativa fakta-klimat..

SR - Igår: 10:17

Metros ägare svänger - blir ansvarig utgivare

Trots uttalandet förra veckan står det nu klart att Metros ägare Christen Ager-Hanssen blir ansvarig utgivare för Metros sajt..

SR - Igår: 09:02

Köttigt i Augustprisade Lina Wolffs nya roman

Lina Wolff är aktuell med "Köttets tid". En ny roman som visar vilken egenartad författare hon är, enligt Kulturnytts recensent Lina Kalmteg..

SR - Igår: 08:25

Neil Armstrongs blå ögon och framtidshopp i Apollo 11

Dokumentären Apollo 11 är en rymdfärd och en tidsresa, tillbaka till sommaren 1969. Och vår recensent kommer att tänka på Greta Thunberg..

SR - Igår: 06:30

Koko-di koko-da – konstfilmsskräckis om en relation i kris

Johannes Nyholms debutlångfilm "Jätten" vann tre Guldbaggar, bland annat för bästa film. Nu är han tillbaka med filmen "Koko-di, Koko-da", en campingskräckis om en relation i kris..

SR - Igår: 17:09

Hur påverkar ljudbokens framfart litteraturen?

Nära hälften av de böcker svenskarna tar del av idag lyssnas på som ljudbok. Frågan är hur ljudbokens framfart påverkar vilken litteratur vi får?.

SR - Igår: 16:24

Återupplivad Salvador Dali guidar bland sin egen konst

Artificiell intelligens och algoritmer kan förändra våra museibesök i framtiden. Till exempel har ett amerikanskt museum rekonstruerat Salvador Dali, och använder honom som museiguide..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.