Expressen > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:23

Expressen - 13 aug 19 kl. 15:43

Norska kritiken – efter Ygemans upprörda svarEnligt den norska statsministern Erna Solberg behövs ett nordiskt samarbete för att motverka svenska nazister i Norge – något som har upprört Anders Ygeman (S). ”Kanske man ska se sig själv i spegeln innan man sneglar över landsgränsen.”, skrev han på Twitter under måndagskvällen. Ygemans uttalande kritiseras nu av norska Høyre. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ygemans, Erna Solberg, Norge, Anders Ygeman, Twitter, Høyre

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norska, kritikenefter , Ygemans, upprörda, svar
SvD - 30 mar 15 kl. 09:24

Skavlan om kritiken: ”Jag förstår att många kan bli upprörda”

Nu svarar Fredrik Skavlan själv på kritiken mot intervjun med Jimmie Åkesson (SD).  – Jag kan förstå att många blir upprörda av intervjun om man inte vet vem Jimmie Åkesson är och vilken roll han spelar i svensk politik, säger Skavlan till NRK ..

BT - 17 dec 12 kl. 21:34

Fullsatt när budgeten togs upp - många upprörda över sparkrav

Det kom föräldrar och det kom personal från förskolan. Aldrig tidigare har stadsdel Norr haft ett så välbesökt nämndmöte som när budgeten togs i kväll. Sparkraven i nästa års budget upprör.

Expressen - 18 jun 12 kl. 09:03

TV4:s svar på kritiken: "Förstår de upprörda"

TV4 har valt att lägga fyra EM?matcher i sin nya betalkanal ? många gick därför miste om toppmötet Portugal?

YLE - 19 mar 13 kl. 06:20

Bruksinvånare upprörda och uppgivna

Invånarna i Bruksbostäderna i Fiskars och Billnäs samlades igår (18.3) till informationskväll i Fiskars samlingslokal. Raseborgs stad, bolaget Bruksbostäder och Olli Muurainens representant hade mött upp för att informera om hur saker och ting ska skötas medan alla besvär mot försäljningen behandlas.

Kristianstadsbladet - 23 mar 13 kl. 12:52

Många upprörda - men JO utreder inte

Beslutet att tv-avgiften även ska gälla exempelvis datorer upprör. Det visar de rekordmånga anmälningar som justitieombudsmannen (JO) tagit emot sedan beslutet fattades.
Sedan SVT:s kanaler började direktsändas på webben tas avgift ut även för surfplattor, smarta mobiltelefoner och datorer.

YLE - 25 feb 14 kl. 14:59

Jonas Jungar: Och så var vi alla upprörda en liten stund

Det duggar tätt nu – uppståndelse kring än det ena, än det andra. Senast gällde det idrottsminister Arhinmäkis fylla, som om någon dag kommer att vara bortglömd. ”Samhällsdebatt” har allt oftare kommit att handla om hypersnabbt avbetade skandalungar, som sällan leder till något mer än mycket klick och tyck… Den följer numera ett ganska vedertaget mönster, uppståndelsen, det som på finska kallas kohu.

Skånskan - 03 aug 16 kl. 14:00

Miljonbygge väcker upprörda känslor

Skurup Två gånger under den senaste månaden har Skurup kommun delat länken om ombyggnationen av gågatan på sin Facebooksida. Många upprörda Skurupsbor har kommenterat med frågor och kritik.”Pengarna borde läggas på skola samt äldre- och barnomsorg.

YLE - 29 sep 16 kl. 12:41

Skog förstördes under Carunas röjningsarbeten på Skåldö - markägare upprörda

De har skrämt djur, skadat en häst och förstört terrängen. Upprörda markägare har fått nog av Carunas röjningsarbeten kring elledningarna i Ekenäs skärgård. Elbolaget lovar kompensera de drabbade markägarna.

Kristianstadsbladet - 08 nov 12 kl. 21:04

Upprörda känslor på Björkvägen

Boende på Björkvägen i Hanaskog är upprörda över trafiksituationen. De kräver att Östra Göinge kommun redan nu börjar planera en alternativ bussgata via före detta banvallen.
Skånetrafikens förslag, att dra in Skåneexpressens linje 7 från och med december nästa år och i stället satsa på buss 545, upprör de boende på Björkvägen.

YLE - 16 okt 13 kl. 11:43

Föräldrar upprörda över dagisbeslut

Kolibridalens daghem som finns i Gamla Vasa är ett privat daghem som staden köper dagvårdsplatser av. Men nu har man beslutat att det ska stängas i augusti 2014. Staden säger att alla plater på dagiset inte är fyllda och att man betalar för tomma platser och istället ska det bli fler dagisplatser på andra ställen i stan där behovet är större.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Tiningsbud rånades – polis påkörd i jakten

En polis i Norrtälje skadades i samband med att en misstänkt rånare skulle gripas..

Expressen - 15 minuter sedan

Så går det när vindkraft byggs utan hämningar

Det börjar klarna för allt fler att utbyggnad av vindkraft har ett högt pris, inte bara i ekonomiska termer. Det är hög tid att Sverige drar lärdom av Tyskland – av vad som faktiskt händer när vindkraftspolitiken tillåts spela fritt, utan hämningar, skriver Bengt Halén och Einar Fjellman..

Expressen - 15 minuter sedan

Ministern om sprängningarna: ”Ett av våra största samhällsproblem”

Mikael Damberg (S) och Ulf Kristersson (M) ser allvarligt på det ökade antalet sprängningar. Inrikesministern lovar nu att bredda insatserna för att stoppa den rådande utvecklingen. – Tillsammans med skjutningarna är det här just nu ett av våra stora samhällsproblem, säger Damberg till Dagens Nyheter.

Expressen - 30 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: Presidentens anklagelse – efter bränderna i Amazonas • Barn voltade i bil • Klimatkandidaten hoppar av presidentkampanjen

I år har Amazonas brunnit vid cirka 73 000 tillfällen – en ökning med 84 procent jämfört med i fjol. Nu anklagar den brasilianska presidenten, Jair Bolsonaro, icke-statliga organisationer för att ha anlagt bränderna.■■■Tre personer har förts till sjukhus efter att 15-årig förare försökt köra ifrån polis och voltat ner i ett dike.

Expressen - 30 minuter sedan

TV: Se bilderna från havets botten där fiskarna svälter ihjäl

Djuren fastnar i så kallat spökgarn.

Expressen - 30 minuter sedan

Camilla, 49, blåstes på Gyllene Tider-biljetter

Den 21-årige mannen lockade med dyra filtar, reservdelar till bilar och konsertbiljetter.Camilla, 49, var en av dem som föll för mannens bedrägerier – och sedan blev hotad med en polisanmälan.– Jag tyckte det var obehagligt, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Undersköterskorna i uppror – samlas för stor manifestation

Undersköterskorna har fått nog.I dag samlas landets yrkeskår i en manifestation mot jobbets stress, låga löner och resursbrist.Nästan 15 000 personer har skrivit på en namnlista som på morgonen kommer att lämnas till socialminister Lena Hallengren (S)..

Expressen - 1 timme sedan

Stampentoppen: Bad till Gud inför besluten

Tomas Brunegård, 57, har pekats ut som mannen bakom tidningsimperiet Stampens fall – som hjärnan bakom en fartblind köpfest som körde i diket som efterlämnande skulder på 1,2 miljarder.Och en nota till skattebetalarna på 728 miljoner.Själv berättar Tomas Brunegård nu, aktuell med en bok om sitt liv, hur han bad till Gud inför varje större beslut.

Expressen - 1 timme sedan

Bolsonaros anklagelse: De anlägger bränderna

Jair Bolsonaro anklagar icke-statliga organisationer för att ha anlagt bränderna i Amazonas.Enligt den brasilianske presidenten has organisationerna utfört dåden för att ”orsaka problem för Brasilien”, skriver the Guardian.I år har Amazonas brunnit vid cirka 73 000 tillfällen – en ökning med 84 procent jämfört med i fjol..

Expressen - 2 timmar sedan

Barn körde bil – voltade

En personbil med en 15-årig förare och två minderåriga passagerare har under natten till torsdag voltat ner i ett dike på E4:an i Uppsala. Samtliga inblandade fördes till sjukhus men ingen uppges vara allvarligt skadad. – De fördes till sjukhus för en rutinkontroll, säger Thomas Gustafsson, RLC-befäl vid polisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.