YLE > Svenskfinland

Saturday, 24 August, 00:57

YLE - 13 aug 19 kl. 15:09

Man i Toholampi vanskötte sin nötboskap i flera år – åtalas för grovt djurskyddsbrottEn man från Toholampi stod åtalad för att under många år misskött sina nötdjur. Åklagaren yrkar på att mannen döms till villkorligt fängelse och förbud att hålla djur..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Toholampi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man i Toholampi, vansköttesin , nötboskapi flera , år, åtalas för grovt djurskyddsbrott

Fler nyheter från YLE

YLE - 9 timmar sedan

Bröder dömdes för dödsmisshandeln i Kannus till psykiatrisk vård och villkorligt fängelse

Tre månader villkorligt fängelse blir den straffrättsliga påföljden för händelserna som ledde till en ung mans död i Kannus i december 2018..

YLE - 12 timmar sedan

Fem åtalas i Onecoin-fallet - i rätten i november

Fyra personer åtalas för grovt skattebedrägeri och en person för grov penningtvätt i det så kallade OneCoin-fallet. De svarande nekar till brott..

YLE - 20 timmar sedan

Strand uppmanar kommuner skriva under jämställdhetsdeklaration – Larsmo sa nej redan 2014

Kan Österbotten bli det landskap i Finland där alla kommuner har undertecknat den europeiska deklarationen om jämställdhet? Det hoppas Joakim Strand (SFP) som nu gjort ett upprop om att de sex sista kommunerna också ska skriva under. 2014 sa Larsmo nej till deklarationen..

YLE - 20 timmar sedan

Joakim Strand manar de österbottniska kommunerna att skriva under jämställdhetsdeklaration

Kan Österbotten bli det landskap i Finland där alla kommuner har undertecknat den europeiska deklarationen om jämställdhet? Det hoppas Joakim Strand (SFP) som nu gjort ett upprop om att de sex sista kommunerna också ska skriva under..

YLE - 20 timmar sedan

Allt svårare att få tag på vikarier inom vården – fler utbildade vårdare behövs

Tillgången på vårdvikarier i sommar har varit utmanande i många österbottniska kommuner. I Vasa och Jakobstad stängdes avdelningar under sommaren, medan man i Karleby klarade sig tack vare att personalen var flexibel..

YLE - Igår: 18:34

Förslag: Nykarleby inleder samarbetsförhandlingar

Nykarleby stad lyckas inte vända den ekonomiska nedgången. På stadsstyrelsens möte på måndag föreslår stadsdirektör Mats Brandt att staden inleder samarbetsförhandlingar..

YLE - Igår: 14:58

Vasa försöker mota det ökande spelmissbruket – i samtalsgruppen behöver ingen känna sig ensam

Spelberoende är ett växande hälsoproblem, men hjälp finns att få. I Vasa startade för snart två år sedan en samtalsgrupp för spelmissbrukare, där deltagarna kan prata ut om sitt beroende..

YLE - Igår: 11:59

Vita Kråkor utmanar med politiskt laddad låt om propagandasamhället

Vita Kråkor från Jakobstadsnejden brinner för frihet. Ett tema som också genomsyrar deras musik, inte minst i låten Free Will som utmanar Vegatoppen..

YLE - Igår: 12:00

Vegatoppen är tillbaka – rösta här!

Vegatoppen är tillbaka med en ny säsong. Vi startar där vi avslutade före midsommar. Som vanligt har vi två intressanta utmanare som tävlar om en plats på listan..

YLE - Igår: 09:42

Björnjakten slog slint - skjuten björn skadade jägare allvarligt

En jägare har fått allvarliga skador efter att ha attackerats av en björn i Kannus i Mellersta Österbotten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.