DN > Inrikes

Sunday, 18 August, 03:33

DN - 13 aug 19 kl. 15:24

Expert: Norska nynazister stärks av svenskarNorges statsminister har rätt i att de svenska nynazisterna är starkare än de norska och även deltar i norska aktioner, enligt experter. Men norska nynazister deltar också i svenska marscher. ”Så Norge bidrar till problemet”, säger Tore Bjørgo. ”Alla nordiska nynazister samarbetar”, säger Heléne Löööw..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Norge, Tore Bjørgo, Heléne Löööw

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, Norska, nynazister, stärksav , svenskar
Affärsvärlden - 30 sep 14 kl. 10:22

Norska kronan stärks efter besked från Norges Bank

Den norska kronan stärks under tisdagsförmiddagen, efter beskedet från Norges Bank att man ska sälja utländsk valuta till förmån för köp av norska kronor..

Affärsvärlden - 10 jul 15 kl. 10:49

Norska kronan stärks efter inflationssiffror

Den norska kronan stärks på valutamarknaden på fredagen efter att den norska konsumentprisdatan överraskat på uppsidan..

DI - 02 mar 18 kl. 12:20

Räntor och valutor: Norska kronan stärks på sänkt inflationsmål

Norska räntor stiger och den norska kronan stärks efter beskedet att Norge sänker sitt inflationsmål till 2 från tidigare 2,5 procent..

DI - 10 jul 17 kl. 10:13

Räntor och valutor: Norska kronan stärks

Europaräntorna visar små rörelser, med en svag dragning nedåt, i måndagens förmiddagshandel samtidigt som euron handlas strax över 1:14 mot dollarn. Norska kronan stärks efter att KPI kommit in högre än väntat för juni månad..

DI - 21 mar 19 kl. 10:18

Norska kronan stärks efter räntehöjning

Norges Bank höjde på torsdagen styrräntan med 25 punkter till 1 procent. Den norska kronan stärks med omkring 90 punkter mot sin svenska motsvarighet till kursen 1,084 efter beskedet.  .

Affärsvärlden - 07 mar 17 kl. 16:30

Norska kronan stärks

Europaräntor med kortare löptider sjönk på tisdagen, medan utvecklingen för de med längre var blandad. Undantaget var grekiska räntor som steg. Euron försvagades något mot dollarn, medan norska kronan stärktes efter en rapport från Norges Bank..

Affärsvärlden - 20 jun 19 kl. 12:30

Norska kronan stärks efter räntebeskedet

Norska kronan stärktes efter att Norges Bank som väntat höjt sin styrränta och samtidigt flaggat för fler räntehöjningar. Även den svenska kronan stärktes på torsdagen..

DI - 10 jul 15 kl. 10:58

Räntor och valutor: Norska kronan kraftigt upp

Den norska kronan stärks kraftigt medan de norska räntorna stiger efter överraskande höga inflationssiffror för juni månad..

DI - 10 apr 19 kl. 10:27

Räntor & valutor: Stark norsk kärninflation lyfter norska kronan

Den norska kronan stärks på onsdagen efter oväntat stark kärninflation i mars. De europeiska räntorna rör sig i sidled inför räntebeskedet från ECB medan de amerikanska statspappersräntorna sjunker svagt inför inflationssiffror och Fed-protokoll..

Affärsvärlden - 09 aug 13 kl. 12:19

Norska kronan stärks

De europeiska marknadsräntorna noterar små rörelser på veckans avslutande handelsdag, i likhet med hur det ser ut på valutamarknaden och aktiemarknaden..

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Enmansdemonstrationer efter massgripanden

MOSKVA. Demonstrationerna för fria val i Moskva fortsatte på lördagen. För att undvika massgripanden valde aktivisterna att gå ut i enmansdemonstrationer..

DN - 13 timmar sedan

Fick vänta på smörgås – mördade servitör

En servitör på en restaurang i Parisförorten Noisy-le-Grand har skjutits ihjäl av en kund som ansåg att han fått vänta för länge på sin beställning, enligt en källa med insyn i….

DN - 13 timmar sedan

Nike ändrar policy för gravida idrottare

Sportklädesjätten Nike fick rejäl kritik efter att flera sponsrade friidrottsstjärnor ansett att de blivit diskriminerade av företaget på grund av sina graviditeter..

DN - 18 timmar sedan

Tio tiggare splittrar Lidingö inför tiggeriförbudet

Tiggeriförbudet har skapat ett nytt vi och dom på Lidingö. För eller emot förbudet att tigga. Runtom på öns torg sitter den djupa konfliktens skavsår – 10 rumänska EU-medborgare….

DN - 18 timmar sedan

Lotta Olsson tipsar: 5 x nya deckare

Jo Spain använder skickligt deckarformen för att berätta om de irländska Magdalenatvätterierna, ett nattsvart kapitel i Irlands historia..

DN - Igår: 00:44

Kräftsäsongen är här – liksom nya regler för kräftfisket

Kräftsäsongen är här. Men snart väntar både nytt fiskeområde och antals- och tidsbegränsning för alla som vill fiska upp eget till kräftskivan..

DN - Igår: 23:18

Cykelspark gav Athletic Bilbao segern Barcelona

Barcelona, utan Lionel Messi, förlorade premiären i la Liga borta mot Athletic Bilbao med 0–1. Matchens enda mål var en underbar cykelspark i 89:e minuten av veteranen Aritz….

DN - Igår: 22:34

Cykellegendaren Gimondi har gått bort

Den legendariske cyklisten Felice Gimondi har avlidit 76 år gammal. Han var en av endast sju personer som vunnit världens tre största tourtävlingar..

DN - Igår: 20:00

Bokrecension: Skrämmande bilder ur en våldsam mans inre

Thom Lundberg fick Borås Tidnings debutantpris för ”För vad sorg och smärta” 2017. Nya romanen ”Föreställningar” undersöker en bruten mans psyke med operan ”Pajazzo” i fonden..

DN - Igår: 20:00

USA-kongressledamot vill inte längre åka till Israel

JERUSALEM. Den amerikanska kongressledamoten Rashida Tlaib har beslutat att inte åka till Israel trots att hon fått klartecken från inrikesdepartementet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.