Skånskan > Nyheter

Sunday, 25 August, 13:27

Skånskan - 13 aug 19 kl. 15:15

Kioskinbrott vid klubbstuganSkurup Natten mot tisdag har någon krossat en ruta in till Skurups AIF:s kiosk vid Skurups idrottsplats.
Detta var andra inbrottsförsöket under kort tid.Natten till tisdag har någon eller några krossat rutan till kiosken i klubbstugan vid idrottsplanen.
Kanslist Rosa Persson kom till stugan 05.20 och såg direkt att det varit någon framme vid kiosken under natten.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Natten, AIF, Skurups, Rosa Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kioskinbrottvid , klubbstugan
Kristianstadsbladet - 17 aug 11 kl. 13:23

Klubbstugan i Gualöv utsatt för mordbrand

För andra gången på kort tid stod klubbstugan på Gualövs idrottsplats i lågor på onsdagsmorgonen.
GUALÖV. Vaktmästaren Stefan Westberg rotar runt bland de sönderbrända resterna efter klubbstugans gavel.

Nya Wermlands Tidningen - 23 dec 15 kl. 16:28

Hagen säljer klubbstugan

Till salu. Hagens AIK tvingas sälja klubbstugan vid Hagenberg. Dyr drift och liten aktivitet i klubbstugan ligger bakom beslutet.

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 12 kl. 13:25

Nya klubbstugan invigs

? Det har varit en tuff tid, men ur något dåligt kommer ju alltid något gott fram.Det är Sten-Inge Lundborg, vice ordförande i Teckomatorps sportklubb, som summerar året som gått efter att klubbstugan vid idrottsplatsen brann ner efter att pyromanen som härjade i trakten tänt på byggnaden.

SmålandsPosten - 07 jul 13 kl. 21:48

Inbrott i klubbstugan i Hovmantorp

Vid sextiden på söndagsmorgonen såg en Hovmantorpsbo hur en bil rivstartade från klubbstugan. Det visade sig att tjuvar brutit sig in i klubbstugan genom att bryta upp flera dörrar och även klippa upp hänglåset till grindarna. Enligt Kronobergspolisens inre befäl Ulf Wilsson stals bensindunkar och godis.

BT - 30 dec 16 kl. 05:29

Kioskinbrott i Tranemo

Polis åkte tidigt på fredagsmorgonen till centrala Tranemo efter uppgifter om ett kioskinbrott..

YA - 05 jan 14 kl. 16:52

Nu är nya klubbstugan i hamn

Foto: Hanna F.Ellborg
Med en skål för huset tog Abbekås båtklubb sin nya klubbstuga i besittning. Drygt ett år efter branden som ödelade föregångaren har klubben fått en modern lokal.

Nerikes Allehanda - 15 apr 14 kl. 06:20

Lekebergs IF döper klubbstugan i stället

Idrottsplatsen i Hidinge/Lanna ska fortsatt heta Vretalunds IP men klubbstugan ska få ett namn..

GT - 16 jun 14 kl. 08:12

Klubbstugan brann ner till grunden

BORÅS. FOK Borås klubbstuga brann på söndagskvällen och måndagsnatten ner till grunden. När räddningstjänsten kom till platsen var klubbstugan övertänd och branden kan vara anlagd.

Skånskan - 01 sep 14 kl. 15:30

Brand i klubbstugan kan vara anlagd

Branden som totalförstörde den gamla klubbstugan på idrottsplatsen intill Röstångagården i Röstånga kan vara anlagd..

Skånskan - 14 feb 16 kl. 16:11

Dialog om klubbstugan ska fortsätta

SVEDALA I fredags möttes politiker och representanter för Svedala IF för att diskutera klubbstugan.Svedala IF lämnade över sin namninsamling med fler än 750 underskrifter för att få behålla en klubbstuga.
Kommunalrådet Linda Allansson Wester (M) tog emot den.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

”Det tog tid att förstå vad jag saknade”

Reportage Längtan efter ett eget hus kan vara stor. Konstnären Olga Magnusson vet. För henne tog det åtskilliga år och husvisningar innan hon hittade hem.

Skånskan - 1 timme sedan

Se fler bilder från aktionen

Bildspel Hundratals klimataktivister intog Malmö..

Skånskan - 4 timmar sedan

14 omhändertagna – kedjade fast sig i lastbil

Malmö Under de tidiga morgontimmarna slog polisen till mot klimataktivister som spärrade trafiken på Pildammsvägen.Under lördagen hade klimataktionsgruppen Extinction Rebellion ett stort antal aktioner med hundratals deltagare runt om i Malmö. Klockan 04.

Skånskan - 5 timmar sedan

Ungdomar ringer falska larmsamtal – och filmar

Skåne På sin hemsida skriver man att det inte bara är olagligt att ringa in falska larm, det höjer även risken att räddningstjärnsten är upptagna med dem när verkliga nödsitutationer inträffar.Den senaste tiden har polisen uppdagat ett nytt fenomen som går under namnet ”Stuck in the swing”. Fenomenet går ut på att man slår larm till SOS om att ett barn fastnat i en gunga på en lekplats.

Skånskan - 5 timmar sedan

Brittisk lyxbil fyller 100 år

Motor Bilmärket Bentleys första 100 år har varit en krokig resa – från extrema tävlingsbilar till pösiga lyxbilar via ekonomiska kriser och långvarig skugga från systermärket Rolls-Royce. Johan Erikssons pappa köpte en klassisk Bentley som de tillsammans renoverade för 40 år sedan.Dammig, nedgången och nästan bortglömd stod den i ett hörn.

Skånskan - 5 timmar sedan

Klass och kön och en uns av feelgood

Litteratur/recension BOK
Herravälde
Författare: Elin Olofsson
Förlag: Wahlström & WidstrandElin Olofssons debutroman Då tänker jag på Sigrid (2013) formligen slukade jag under en bilsemester i det Jämtland som spelar en så central roll i hennes författarskap. Hon fångar miljöer, människor och glesbygd i sitt fiktiva Gärningsberg med precision och kärlek utan att väja för svärta.
Det är lätt och tungt på samma gång i en välavstämd kombination.

Skånskan - 5 timmar sedan

Misshandel vid Knutpunkten

Skåne En 48-årig man fick föras med ambulans efter en misshandel på en restaurang på Järnvägsgatan i Helsingborg under natten till söndagen.Larmet om misshandeln kom in till polisen 03.40.

Skånskan - 6 timmar sedan

Förskola vandaliserades

Killhult Uterummet på förskolan i Killhult har drabbats av skadegörelse i sommar – två gånger.
Första gången var i mitten av juli, någon gång mellan den 8 och den 14. Då ska någon ha vandaliserat uterummet till förskolan, genom att kasta ut möblerna och leksakerna i skogen, så att en gick en skrinda och en bänk gick sönder.

Skånskan - 14 timmar sedan

Kraftig bilbrand

Malmö Under lördagskvällen inträffade en kraftig bilbrand vid Professorgatan i Malmö. Räddningstjänsten skickades till platsen.Larmet inkom klockan 21.

Skånskan - 14 timmar sedan

E6 avstäng efter bilolycka

BURLÖV Under lördagen inträffade en trafikolycka på väg E6 i höjd med Alnarp och Arlöv trafikplats. Tre personbilar var inblandade i olyckan.Larmet inkom klockan 13.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.