SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 19 August, 17:03

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 14:47

300 miljoner i eftersatt underhåll - kan sälja fastigheterDet kommunala bostadsbolaget Allbohus har ett eftersatt underhåll för runt 300 miljoner kronor på sina byggnader. Nu undersöker bolaget försäljning av fastigheter för att få in pengar..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Allbohus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 300miljoner i , eftersatt, underhållkan , sälja, fastigheter
Västerbottens Folkblad - 27 feb 16 kl. 20:00

Tågen ska följa tidtabellen

Bostadsbristen gör att möjligheten till pendling utgör ett villkor för den svenska arbetsmarknaden. Ska Stefan Löfven hålla löftet om lägst arbetslöshet till 2020 måste tågen börja gå i tid, skriver Jessica Rosencrantz (M) och Edward Riedl (M). Under vinterhalvåret blir vi åter påminda om den svenska järnvägens bräcklighet.

Cornucopia - 04 nov 16 kl. 10:38

Underhållsplan och besiktningsombud nödvändigt för nybyggda bostadsrättsföreningar

Nya bostadsrättsföreningar brukar sakna underhållsplan, vilket är en av de första uppgifterna som landar i knät på den första boendetillsatta styrelsen. Därtill upptäcker många styrelser snart sin bristande kompetens inom fastighetsförvaltning, speciellt när det inte handlar om en liten villa, utan om fastigheter i hundramiljonersklassen, rent av upp mot miljarden. Ett ganska omgående problem blir besiktningen inför byggarantierna, där besiktningen sker i byggentreprenörens regi.

Nyan - 22 sep 15 kl. 16:01

300 000 euro i underhåll för Vårdöbron

Omkring 300 000 euro. Där landar notan för upprustningen av den nuvarande Vårdöbron.

En bro som ska rivas om tre år när den nya bron blir klar.

Skånskan - 21 jul 16 kl. 06:00

Vill betala sin skuld genom att sälja njure

ESLÖV Försäkringskassan ändrade betalningsplanen och höjde underhållsstödet som mannen ska betala. Han vände sig då till förvaltningsrätten och fick rätt där.
Men nu driver Försäkringskassan ärendet vidare till nästa instans.

Barometern - 22 jan 14 kl. 08:07

Är det motiverat att sälja ut delar av Nybro Bostads AB?

Många hör av sig och undrar om Hyresgästföreningens inställning angående försäljningen av en del av allmännyttans bestånd. Vi möter många oroliga hyresgäster. De undrar med rätta om vad som kommer att hända om de får en ny fastighetsägare.

Kristianstadsbladet - 13 aug 14 kl. 07:00

Glasklar politisk underhållning

Foto: Peder Nabo
I Gertrud Larssons sommarpjäs ”Glasjesus” blandas politik och humor på ett effektfullt sätt. Att den dessutom spelas just i Glasriket ger upplevelsen extra laddning. Det menar kulturredaktör Sune Johannesson efter att ha sett pjäsen i ett tält i Hovmantorp i helgen.

Cornucopia - 25 dec 14 kl. 18:36

Varifrån ska Saudi-Arabien ta sina 300 miljarder SEK i underskott?

Hos AFP (på svensk journalistik 2014-vis översatt av TT:s hårt arbetande journalister) konstaterar man att Saudi-Arabien inte ändrar sin statsbudget, trots de minskade oljeintäkterna. Det handlar om ett underskott på minst 300 miljarder SEK, som kan tas från landets finansiella reserver på 750 miljarder USD. Men frågan är vad man ska sälja av.

SmålandsPosten - 31 jul 14 kl. 06:56

Underhåller för stunden

ÅLDER: 9–12 ÅR. Tilda är tillbaka. Lova att jag får är den fjärde boken i serien om den djurälskande mellanstadietjejen, som inleddes med Utan djur så dör jag (2011).

YLE - 16 mar 15 kl. 18:45

I Ekenäs högstadieskola finns ingen mat att sälja

Skolmaten smakar så bra i Ekenäs högstadieskola att det inte blir någon mat över. Därför kan skolan inte sälja överbliven skolmat för en billig peng, så som skolor i Lojo gör. Men får Raseborg ett centralkök så blir det nog ett svinn, tror kökspersonalen.

Dagensanalys.se - 13 feb 17 kl. 04:20

Vad bra om jag själv kunde välja ett annonsnätverk som är relevant för mig

För att en annons på nätet ska vara framgångsrik måste den vara relevant för mottagaren. Du klickar ju bara om du gillar det du ser så att säga. Så tänk nu om alla internetanvändare slash konsumenter kunde själva få välja vilka annonser man ville se, på riktigt.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Ibrahimovic kan prisas för drömmål

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Gais-spelare fick bilar inlåsta efter förlust

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Kritiserade branschråd ska göras om

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

"Peaky Blinders" skapare gör ny krigsserie

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Många döda i tankbilsexplosion i Uganda

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Brott: Kvinna misstänks för drograttfylla

Två personer, en kvinna och en man, fångades i en poliskontroll. De båda misstänks nu för flertalet brott, bland annat drograttfylla och narkotikabrott. De är kända av polisen sedan tidigare.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bombgrupp larmad till polishuset

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Biotoppen: Tarantinos nya film sågs av flest

Många var sugna på att se Quentin Tarantinos nya film "Once upon a time in Hollywood" i helgen. Filmen går in som ny etta på den svenska biotoppen och petar ned "Lejonkungen" till andraplatsen. Nya på listan är också "Good boys" och "Flykten från DDR"..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Miljonsatsning på ny kunskap om Gribshunden

Vad hade danske kung Hans i lasten när hans skepp sjönk i en brand på väg till ett toppmöte i Kalmar 1495? Nu hoppas forskarna på ett vetenskapligt språng och att få veta mycket mer om det gåtfulla skeppet Gribshunden som ligger på havets botten utanför Ronneby i Blekinge..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Välkommen Milo

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.