Barometern > Nyheter

Saturday, 24 August, 07:12

Barometern - 13 aug 19 kl. 14:34

Grönskåra får snart sin broInom några veckor ska arbetet med att sätta tillbaka bron över Badebodaån i Grönskåra vara igång. Det uppger ÖSK..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Badebodaån, Grönskåra, ÖSK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grönskårafår snart sin , bro
Expressen - 23 jun 13 kl. 19:50

Buss körde av hög bro - minst tretton döda

PODGORICA. En rumänsk buss med 40-talet passagerare körde ner i en ravin i Montenegro på söndagen. Tretton personer omkom och drygt 30 personer skadades, varav sju livshotande..

Sydsvenskan - 08 jun 15 kl. 04:00

Publiken talar för fortsättning på skånsk mark

Skåne, Stockholm eller Göteborg?Sveriges tre största golfdistrikt vill gärna husera landets största golftävling, men frågan är var arrangemanget landar.Viss förvirring uppstod i lördags, när Bro Hofs ägare Björn Örås meddelade att hans anläggning utanför Stockholm förbereder sig för att arrangera Nordea masters 2016, vilket i sin tur fick arrangören Lagardere Unlimited att i ett pressmeddelande förklara att förhandlingar pågår och att inget är bestämt kring nästa års spelplats.

Barometern - 07 aug 19 kl. 13:51

Riven bro ska återställas

Sommaren är snart slut men grönskåraborna har ännu inte fått tillbaka sin gamla järnvägsbro. Den försvann plötsligt i våras när ÖSK monterade ner den..

Kristianstadsbladet - 31 maj 12 kl. 17:13

Gromer bevisar motsatsen

?Fan vilket gensvar!?
Skånes senaste soulexport vet att han inte har så mycket att förvänta.

Kristianstadsbladet - 23 jun 13 kl. 21:10

13 döda i bussolycka i Montenegro


En rumänsk buss med 40-talet passagerare körde ner i en ravin i Montenegro på söndagen. Tretton personer omkom och drygt 30 personer skadades, varav sju livshotande.Enligt polis ska olyckan ha inträffat vid 15-tiden på väg mellan huvudstaden Podgorica och den nordliga staden Kolasin.

Sydsvenskan - 16 jan 15 kl. 14:27

Sponsor vill behålla Masters i Skåne

I juni avgörs Europatourtävlingen Nordea Masters på PGA National i Bara för andra gången, därefter är det meningen att tävlingen ska återvända till Bro Hof utanför Stockholm. Men nu kräver Region Skåne att tävlingen ska stanna kvar på skånsk mark om man ska gå in med miljonbelopp även i år.– Vår ambition är att Nordea Masters stannar kvar i Skåne, säger Pehr Palm, vd i Event in Skåne, Region Skånes eventbolag, till golf.

Cornucopia - 14 feb 15 kl. 13:48

Konventionell terrorbalans råder mellan Ryssland och NATO - ingen kan vinna

"80-talet ringde och ville ha tillbaka sitt kalla krig" - Jag, men jag var nog inte först för ett så givet uttalandeEn djupare analys av förbandskartan i Europa visar att Ryssland och NATO har uppnått en ömsesidig konventionell terrorbalans. Även om NATO i utgångsgrupperingarna är svagare och Ryssland starkare finns inte någon möjlighet till ett avgörande på det konventionella slagfältet. En konflikt riskerar därmed att eskalera till kärnvapenkrig när låsta positioner uppnås eller Ryssland följer sin doktrin och sätter in taktiska kärnvapen.

Skånskan - 13 sep 18 kl. 18:42

Färdigtävlat för Hurricane Red

GALOPP En av skånsk, svensk och skandinavisk galoppsport mest framgångsrika hästar genom tiderna har gjort sin sista start. Det är färdigtävlat för stjärnan Hurricane Red.Lennart Reuterskiöld Jr har nu bestämt sig för att hans första Derbyvinnare Hurricane Red nu drar sig tillbaka från tävlingsbanan.

Skånskan - 26 feb 19 kl. 10:03

Klart med sexfilig motorväg mellan Alnarp och Lomma

Skåne Det blir sexfilig motorväg mellan Alnarp och Lomma 2024.Trafikverket har offentliggjort vilka satsningar de ska göra på skånsk infrastruktur de närmaste åren. de svenska Europavägarna ska förstärkas.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Psykolog: Tvinga inte barn till aktiviteter

Fotboll, scouter eller teater. Vissa barn vill prova allt – men vad gör du som förälder om barnet inte vill någonting? Och är aktiviteterna alltid till för barnen eller för att föräldrar ska känna sig duktiga?.

Barometern - 1 timme sedan

Myndigheterna hotar våra vatten

Vattenkraft "Konkret innebär utrivna dammar sänkt vattennivå i sjöar och vattendrag, lägre vattenflöden under sommaren, att mindre vatten hålls kvar i landskapet och torrlagda badplatser".

Barometern - 1 timme sedan

Minnesord över Willny Linde

Willny Linde, Kalmar, hedersmedlem i Tallhagens scoutkår, har gått ur tiden i en ålder av 93 år. .

Barometern - 1 timme sedan

Avskaffa monopolet för elnätet

Elpriserna.

Barometern - 1 timme sedan

Julälskande jubilar firar 60-årsdag med jultema

Julen är här, åtminstone över helgen. Liselott Shatri fyller 60 år på lördag och då åker julgranen fram med ljus och röda kulor. ”Det blir en härlig kontrast till sommargrönskan runt Krusenstiernska gården”, säger den julälskande jubilaren.

Barometern - 1 timme sedan

Drömmen blev sann – nu startar träffar för funktionsvarierade

Barn med funktionsvariationer har för få chanser till en aktiv fritid där alla får utvecklas i i sin egen takt. Men nu blir det ändring på det - i Högsby..

Barometern - 1 timme sedan

Långväga gäster lockades av rökt fisk

En fiskbutik på Öland fick kunder som rest från Andorra för att handla. Det lokala, närproducerade har gjort intryck. Kunderna fick även se hur fisken röktes..

Barometern - 1 timme sedan

Han köpte vingar för pengarna – enda exemplaret i Sverige

I jobbet flyger han kändisar och affärsfolk runt hela världen i en business-jet. På fritiden är han en flygnörd och köpte vingar för pengarna. Eller rättare sagt ett helt flygplan.

Barometern - 1 timme sedan

Medborgarförslag på boende för seniorer i Blomstermåla

Bygg ett seniorboende på Mönsteråsvägen 7 i Blomstermåla. Det förslaget kommer nu från två invånare på orten..

Barometern - 1 timme sedan

Nätläkare kostar sjukvården i länet miljoner

Allt fler väljer att söka vård via en vårdapp, en nätläkare. För patienten en snabb och billig sjukvårdmodell. För sjukvårdshuvudmännen betydligt dyrare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.