Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 August, 22:44

Skånskan - 13 aug 19 kl. 14:44

Såg person kasta sak mot bilhöör Anmälaren parkerade sin bil på Södra torggatan i måndags vid 11-tiden för att uträtta ett ärende. När han kom tillbaka uppmärksammade ett vittne honom på att en person kastat en burk fylld med jord och cigarettfimpar på bilens motorhuv så att skador uppstod på bilen. Enligt vittnet stod mannen som kastade burken på en balkong eller vid ett fönster i ett hus strax intill den parkerade bilen. Gärningsmannen är inte identifierad i polisanmälan. Händelsen rubriceras som skadegörelse på bil..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Anmälaren, Södra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sågperson , kasta, sakmot , bil
Skånskan - 22 dec 15 kl. 11:00

Fick kasta sig undan upprörd bilförare

STAFFANSTORP Det började med en påkörning på riksväg 11 vid Staffanstorp och slutade med att paret i den påkörda bilen fick kasta sig undan när den andre föraren sen körde mot dem.Händelsen inträffade 2013 och nu har händelsen fått sitt efterspel i tingsrätten. Den arge föraren döms villkorligt för framkallande av fara.

YLE - 30 dec 15 kl. 11:03

Förbundspennan: Varför ska man kunna kasta spjut på svenska?

Varför behövs idrotts- och motionsverksamhet på svenska, är en fråga som jag ställs inför ganska regelbundet. Kan man inte lika bra springa, kasta spjut och skida på finska som på svenska? Absolut, själva fysiska utövandet är det samma, oberoende av språket.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tvingades kasta sig ur brinnande bil

Mardrömssäsongen i Camaro Cup fortsätter för Litssonen Fredric Magnusson. Under lördagens andra heat på Mantorp fick han kasta sig ur en brinnande bil. ?

Expressen - 26 apr 16 kl. 15:55

Bil i brand på E6 – förare fick kasta sig ur

En bil har fattat eld på E6, i närheten av Stenungsund. Vägen är avstängd. En person fick kasta sig ut ur bilen under färd när den tog eld.

YA - 19 okt 17 kl. 10:09

Brott: Kvinna fick kasta sig undan rusande bil

En kvinna fick kasta sig upp på trottoaren med sina två hundar när en en bil tog fart och kom körande emot henne..

BT - 06 sep 12 kl. 16:33

Skytten kastade sig in i bil som körde iväg - offret känt av polisen

En man i 45-årsåldern blev på torsdagseftermiddagen skjuten i låret på parkeringen vid Hässletorg. Flera skott avlossades och vittnen såg en beväpnad man kasta sig in i en bil som snabbt körde i väg. På parkeringen hittades minst fem patronhylsor, men folk i området har hört många knallar och fler skott än så kan ha avlossats.

Helsingborgs Dagblad - 18 nov 11 kl. 18:56

Dyrt kasta banan i ögat på chaufför

Att kasta halvätna bananer på andra kan bli en kostsam historia. Det har en 46-årig kvinna i Lund fått erfara sedan hon dömts till böter och skadestånd på 12 300 kronor för att ha kastat en banan i ögat på en busschaufför. Chauffören drabbades av glaskroppsavlossning och såg suddigt efter attacken.

Nya Wermlands Tidningen - 20 maj 12 kl. 09:23

Fick kasta sig undan vårdslös bilförare

En 34-årig man anhölls under natten till söndag efter en vansinnesfärd på Brunnsgatan i Karlstad vid midnatt. Polisen uppger att andra trafikanter fick kasta sig undan för att inte bli träffade av mannens bil..

YLE - 24 okt 14 kl. 13:03

Två stall kan tvingas kasta in handduken

Det var redan från tidigare känt att Caterham har svåra ekonomiska bekymmer. Nu verkar det som om också ett annat stall kan hamna skippa resten av formel 1-säsongen. Caterhams framtida medverkan har redan en tid varit höljd i dunkel, men nu svävar det mörka moln även över Marussias himmel.

Kristianstadsbladet - 09 dec 12 kl. 17:19

Bil började brinna

På lördagskvällen började det brinna i en bil på Fredrik Bööks väg i Kristianstad.
En uppringare berättade att denne sett någon kasta in ett föremål i en parkerad bil, varpå bilen började brinna. Räddningstjänst och polis larmades till platsen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Ny omröstning om Alms framtid väntar

Skurup Ska Magnus Alm (S) entledigas från sina uppdrag i de kommunala bolagen?
Det anser kommunstyrelsen, som återigen kommer lyfta fram förslaget i kommunfullmäktige.I slutet av december attesterade kommunstyrelsens tidigare ordföranden Magnus Alm (S) fakturor från Skurupshems ordförande Staffan Andersson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Respass i sista kvalomgången

BORDTENNIS Det lyckades inte för 17-årige Truls Möregårdh från Eslöv att slå sig in i huvudturneringen i den World Tour-tävling som den här veckan äger rum i tjeckiska Olomouc.Den unge EAI:aren inledde dock på bästa tänkbara sätt med vinst i sin första kvalmatch, detta i kvalomgång 2, mot Amalraj Anthony, Indien, med 4-2 (11-7, 6-11, 12-14, 11-7, 11-7, 11-9).
I kvalomgång 3 slog han sin genom ungdomsåren ständige antagonist från Ryssland, jämnårige Vladimir Sidorenko, även detta med 4-2 (8-11, 11-8, 11-8, 11-5, 8-11, 11-9).

Skånskan - 2 timmar sedan

Idén med privat hemtjänst slopas

KÄVLINGE Det blir inget utökat valfrihetssystem inom hemtjänsten för personlig omvårdnad.
Omsorgsnämnden stoppar nu förslaget och vill att hemtjänsten även i fortsättningen ska ske i kommunal regi.– Vi är eniga i nämnden om att inte gå vidare med förslaget att tillämpa lagen om valfrihetssystem LOV i alla delar av hemtjänsten.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ställer ut omtalad präst

Staffanstorp Under hösten kommer Staffanstorps konsthall att ställa ut verka av Kent Wisti, under namnet Dagsverken i vingården.
Han är både konstnär och grafiker, utbildad vid KV, s konstskola i Göteborg och grafikskolan Forums kvällsskola i Malmö.
Men Kent Wisti är också satirtecknare och präst.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hanif Bali petas från flera poster

Inrikes Hanif Bali har hamnat i blåsväder igen, efter att ha kritiserat före detta statsministern och utrikesministern Carl Bildt på Twitter.
Till följd uppmanas nu den moderata riksdagsledamoten att lämna flera av sina politiska uppdrag.När Irans utrikesminister Javad Zarif var på Sverigebesök träffade han både den nuvarande utrikesministern Margot Wallström (S) och den tidigare, Carl Bildt (M).

Skånskan - 3 timmar sedan

Stationshus kan få ökat skydd

harlösa Den gamla stationsbyggnaden i Harlösa föreslås få stärkt skydd mot rivning och förvanskning.Byggnaden, som i dag tjänar som bibliotek och bostäder, har sedan tidigare en q-märkning. Den omfattar dock inte den så kallade arkaden, överbyggnaden vid den gamla perrongen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Jazz­kon­sert un­der bar him­mel

Staffanstorp
Två fö­re­ningar har nu gått sam­man för att skapa en Jazz­fes­ti­val i Staffanstorp. Un­der sis­ta fre­dags­kvällen i au­gus­ti för­vandlas Åstradsgårdens träd­gård till mini­fes­ti­val.
Med jazz i fo­kus ska Staf­fans­torps­bor­na kun­na njuta av mu­sik un­der den bara sen­som­mar­him­len.

Skånskan - 4 timmar sedan

Oskyldigt häktad får nu ersättnig

Staffanstorp En man som miss­tänktes för grovt va­pen­brott får nu er­sätt­ning för att ha suttit häktad.En 30-årig man greps i ja­nu­a­ri 2018 miss­tänkt för grovt va­pen­brott.
Un­der ut­red­ningen, som på­gick i över 80 dagar, satt han häktad.

Skånskan - 4 timmar sedan

Rösler gör de drag som krävs

FOTBOLL Frånvarolistan är lång. Men Uwe Rösler oroas inte över det.
– Vi hittar alltid lösningar, för vi har en så bra trupp, säger MFF-tränaren.

Skånskan - 4 timmar sedan

Gräsbrand härjar i Tullstorp

Trelleborg En gräsbrand utbröt på onsdagseftermiddagen i Tullstorp, Trelleborgs kommun.Larmet om branden inkom till SOS Alarm klockan 17 40. Det rör sig om en gräsbrand i Tullstorp, Trelleborgs kommun.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.