Sydöstran > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:22

Sydöstran - 13 aug 19 kl. 14:10

Stor båtmässa intar Vägga till helgen100 utställningsbåtar, musikunderhållning och matservering med mera. I helgen är det dags för den stora flytande båtmässan i Väggahamnen. Arrangörerna är laddade, men lite nervösa inför responsen. – Vi har preparerat oss för 10 000 besökare, säger Pelle Svensson..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Vägga, Väggahamnen, Pelle Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, båtmässa, intar, Väggatill , helgen
YLE - 26 feb 17 kl. 08:42

Lojo räknar med bostadsmässa om några år

I Lojo finns det långtgående planer på att ordna bostadsmässan om några år. Evenemanget skulle betyda utgifter i miljonklassen men också inkomster för lokala företag och bra publicitet. För några år sedan fanns det tankar om att ordna bostadsmässan i Fagernäs.

Skånskan - 30 mar 16 kl. 06:00

Bosjökloster tvingas lägga mässan på is

Höör Det blir ingen jakt- och fiskemässa på Bosjökloster i år.
Det står nu klart efter att mässledningen dragit tillbaka sin anmälan till Konkurrensverket och för första gången på 25 år tvingats till en paus.
– Detta gör man för att man uppfattar det som meningslöst att fortsätta att driva ärendet, säger Bertil von Goetz.

BT - 23 okt 14 kl. 18:42

Veteran utan planer på att lägga av

I 16 år har Christer Börjesson arrangerat antikmässan på Åhaga, men han har inte tröttnat och har inga planer på att lägga av. – Redan veckan efter årets mässa börjar jag förbereda nästa, säger han. På fredag öppnar årets upplaga av antikmässan och när BT tittade in på torsdagen återstod en hel del jobb för många utställare, medan andra fått ordning på alla prylar och kunde ta det lite lugnare.

Skånskan - 18 jun 19 kl. 10:00

Mässa samlade Eslövsborna

MELLANSKÅNE Närmare 1 000 personer besökte en stor hantverksmässa i Eslöv som pågick i två dagar.På plats fanns bland andra Arne Johansson, förbundsordförande i Företagarnas riksorganisation. Han var lite extra glad, inte bara över mässan utan över det då helt färska beskedet att Öresundsbron fått klartecken att byggas.

Magazin24 - 15 okt 15 kl. 16:56

Minimässa och utvecklandet av näringslivet

Näringslivsenheten berättar.Magazin24 var på plats när det var Minimässa på Forum i Köping, och passade på att prata med Näringslivsenheten på Köpings Kommun om hur det ser ut med utvecklingen, och kom då snart in på lokaler och marker i stan.En kombination av höga priser, och en ovilja att göra om lokaler för att passa eventuella hyresgästers behov är en stor anledning till att det är många lokaler i centrum står tomma.

Alingsås tidning - 16 nov 17 kl. 05:30

Stor fest i ”vardagskyrkan”

Herregud vad tiden går! Nu går Stockslyckekyrkan in i medelåldern.
I tidernas begynnelse, den 20 november anno 1977, stod prästen äntligen i predikstolen.

Skånskan - 12 jan 16 kl. 06:00

Kryssningsstopp när båten blev för stor

MALMÖ Årets kryssningssäsong till Malmö hamn har krympt till en rännil. För närvarande finns endast två planerande anlöp.
Tyska rederier Aida har dragit ner på sina besök, medan spanska Pullmantur inte kommer alls – rederiets nya kryssningsfartyg är för stort för Malmö.

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 07:04

Växjös matmässa en allt större succé

Det stora tältet på Stortorget i Växjö lockade många besökare i helgen, väldigt många. Det är fjärde året matmässan genomförs och den har vuxit för varje år. Och under helgen kom beskedet att det nu är klart med finansiering för tre år framåt.

Sydsvenskan - 16 maj 15 kl. 20:24

IS intar norra Palmyra

Jihadistgruppen Islamiska staten (IS) har intagit de norra delarna av världsarvsstaden Palmyra i mellersta Syrien, rapporterar oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Hårda strider uppges rasa mellan regeringsstyrkor och IS, som inledde sin framryckning mot Palmyra i onsdags. Oron är stor för att extremisterna ska ödelägga 2 000 år gamla ruinerna i den gamla ökenstaden.

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 15 kl. 20:24

IS intar norra Palmyra

Jihadistgruppen Islamiska staten (IS) har intagit de norra delarna av världsarvsstaden Palmyra i mellersta Syrien, rapporterar oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Hårda strider uppges rasa mellan regeringsstyrkor och IS, som inledde sin framryckning mot Palmyra i onsdags. Oron är stor för att extremisterna ska ödelägga 2 000 år gamla ruinerna i den gamla ökenstaden.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Regeringen räknar med avmattning

Regeringen räknar med att den svenska ekonomin nu mattas av. Prognossiffrorna skrivs ned jämfört med bedömningen i våras..

Sydöstran - 10 minuter sedan

USA:s utrikesminister ringde dansk kollega

Sydöstran - 15 minuter sedan

Hot: Personal från Kronofogden hotades vid avhysning

Kronofogdens personal i Karlskrona ska ha utsatts för hot vid en avhysning..

Sydöstran - 45 minuter sedan

USA mot 1 000 miljarder dollar i underskott

Sydöstran - 1 timme sedan

Regnbågen tornar över Polens parlamentsval

Höstens parlamentsval i Polen ser ut att bli en bitter strid om moral, sexualitet och religion. Det styrande partiet Lag och rättvisa (PiS) anklagas för att piska upp hat mot hbtq-personer – av ärkebiskopen kallade "den regnbågsfärgade pesten"..

Sydöstran - 1 timme sedan

Brott: Inbrott i Karlskronabutik i natt

Bildelar- och industributiken Battsam på Bergåsa i Karlskrona utsattes under natten för ett inbrott..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Zernard redo för medaljjakt i paradressyren

Louise Etzner Jakobssons VM var plötsligt över när hästen Zernard insjuknade i fång. Hon vet fortfarande inte varför. Däremot vet hon att hästen är fullt återställd och i dag börjar fajten om EM-guldet..

Sydöstran - 1 timme sedan

Snabbare information när mediciner tar slut

Tillfällig brist på viktiga mediciner är ett växande problem. Nu får Läkemedelsverket i uppdrag att snabba på rapporteringen och i kritiska lägen tydligare vägleda om alternativa behandlingar..

Sydöstran - 1 timme sedan

Höghus med havsutsikt kan byggas i Bussemåla

Kommunens toppolitiker ger nu klartecken till att låta de planerade bostadshusen i Bussemåla bli högre än vad det först var tänkt. Beskedet kommer trots grannarnas protester. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Bolsonaro skyller skogsbränder på aktivister

Skogsbränderna fortsätter att härja i Amazonas regnskog. Under onsdagen syntes röken från bränderna i São Paulo, 200 mil från elden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.