YLE > Finland

Wednesday, 21 August, 07:19

YLE - 13 aug 19 kl. 14:27

"Dagen före skolstart fick vi veta att det inte blir något eftis" - nu kämpar Nordsjöföräldrarna med att få vardagen att gå ihopTjugo första- och andraklassare vid Nordsjö lågstadieskola fick på måndag eftermiddag besked om att den eftermiddagsklubb de anmält sig till inte blir av - en dag före skolstart. Företagaren som driver eftiset säger att de haft problem med rekryteringen och att eftisverksamheten inte lönar sig. Det sena beskedet motiverar hon med att de fortfarande intervjuade arbetssökande i måndags..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nordsjöföräldrarna, Nordsjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Stor orättvisa upplevs i skärgården - många överklagar sina fastighetsskattebeslut

För en del skärgårdsbor höjdes fastighetsskatterna med flera hundra procent. Nu har en del fått sina skatter sänkta, till och med med 10 000 euro, men inte alla, så många kommer att begära omprövning av beskattningen..

YLE - 2 timmar sedan

Två månader efter serverkraschen i Korsholm – orsaken utreds ännu

I juni drabbades Korsholms kommuns servrar av omfattande problem, som tog två veckor att få bukt med. Webbkommunikatör Gustaf Westerholm säger att en eventuell förbättring av datasäkerheten blir en fråga för beslutsfattarna..

YLE - 2 timmar sedan

President Putins besök strular till trafiken i Helsingfors - polisen rekommenderar att undvika körande i centrum

Rysslands president Vladimir Putin besöker Helsingfors i dag, onsdag. Besöket kan strula till trafiken i Helsingfors och Vanda..

YLE - 2 timmar sedan

Minister Li Andersson: "Hansaförbundets storhetstid är över" - nu vill hon ändra på Finlands finanspolitiska linje i EU

Undervisningsminister Li Andersson menar att Hansasamarbetets storhetstid är förbi. Det är frågan om ett nordeuropeiskt samarbete som motsätter sig inkomstöverföringar i EU. Det här oroar Samlingspartiets ordförande, före detta finansminister Petteri Orpo..

YLE - 2 timmar sedan

Putin och Niinistö träffas i Helsingfors i dag - håll ögonen på hur diskussionen går i de här tre frågorna

Alexanderinstitutets chef Markku Kangaspuro säger att dagens möte mellan president Sauli Niinistö och Rysslands president Vladimir Putin antagligen kommer att kretsa kring tre helheter: den europeiska säkerheten och vapenbegränsningar, Finlands och Rysslands bilaterala förhållande samt Arktis..

YLE - 2 timmar sedan

Omstridd plan för stormarknad i Läpp i Karis rullar vidare - stadsstyrelsen godkände planen efter omröstning

Delgeneralplanen för ett stort område mellan Karis och Ekenäs är nu klar för behandling i stadsfullmäktige. Målet med planen är att Ekenäs och Karis ska växa ihop, men i planen finns också en stormarknad i Läpp i Karis..

YLE - 2 timmar sedan

Maaseudun Tulevaisuus: Närmare hälften av finländarna motsätter sig tanken om att ta emot migranter från Medelhavet

Närmare hälften av finländarna är emot tanken om att ta emot migranter från Medelhavet till Finland. Det här visar en undersökning gjord av tidningen Maaseudun Tulevaisuus..

YLE - 11 timmar sedan

Identifiering av kunder och förflyttning av spelautomater kan hjälpa spelberoende - så här tycker regeringspartierna

Under den senaste tiden har spelbolaget Veikkaus fått kritik för aggressiv reklam, kopplingar till politiken och hur de lättillgängliga automaterna påverkar spelberoende personer. Nu har Yle frågat de finska partierna vad man kunde göra åt saken..

YLE - 11 timmar sedan

Saltbodans ägare Timothy Kühn är bestört: "Det känns ledsamt att titta på de brända stockarna"

Mitt i natten väcktes Timothy Kühn av ett telefonsamtal. Saltbodan vid Skeppsbron stod i brand. Trots omfattande skador och sorg i hjärtat konstaterar han att byggnaden kan räddas och kommer att renoveras..

YLE - 13 timmar sedan

Budgivningen på gamla stadshuset i Ekenäs har kommit igång – ingen vill säga hur mycket Raseborgs stad hoppas få för den pampiga byggnaden

Det gamla stadshuset på Kungsgatan 1 mitt i Ekenäs verkar intressera flera spekulanter. Från Raseborgs stads sida är man förtegen om hur mycket man vill ha för det cirka 900 kvadratmeter stora huset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.