SVT > Inrikes

Wednesday, 21 August, 13:36

SVT - 13 aug 19 kl. 14:22

Mats Persson blir ekonomiskpolitisk talesperson för LiberalernaMats Persson slutade som ekonomiskpolitisk talesperson för Liberalerna i samband med att januariavtalet slöts med regeringen. Nu gör han comeback..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Persson, Liberalerna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, Perssonblir , ekonomiskpolitisk, talespersonför , Liberalerna
DI - 13 aug 19 kl. 14:22

Mats Persson blir ekonomiskpolitisk talesperson för Liberalerna

Mats Persson blir ekonomiskpolitisk talesperson för Liberalerna, en position han haft men som han lämnade när januariavtalet slöts med regeringen..

DN - 13 aug 19 kl. 14:24

Mats Persson tillbaka som ekonomiskpolitisk talesperson för L

Mats Persson blir ekonomiskpolitisk talesperson för Liberalerna, en position han haft men som han lämnade när januariavtalet slöts med regeringen..

SR - 07 feb 19 kl. 14:11

L-toppen Mats Persson lämnar som talesperson

Liberalernas Mats Persson lämnar posten som ekonomiskpolitisk talesperson erfar Ekot. Men han behåller sin plats som riksdagsledamot. Han väntas ersättas av Johan Pehrsson..

UNT - 13 aug 19 kl. 14:25

Mats Persson (L) tillbaka som talesperson

Mats Persson blir ekonomiskpolitisk talesperson för Liberalerna, en position han haft men som han lämnade när januariavtalet slöts med regeringen..

NSD - 13 aug 19 kl. 15:04

Mats Persson (L) tillbaka som talesperson

Mats Persson blir ekonomiskpolitisk talesperson för Liberalerna, en position han haft men lämnade när januariavtalet slöts..

GöteborgsPosten - 13 aug 19 kl. 15:04

Mats Persson (L) tillbaka som talesperson

Mats Persson blir ekonomiskpolitisk talesperson för Liberalerna, en position han haft men lämnade när januariavtalet slöts..

Sydsvenskan - 13 aug 19 kl. 11:15

L utser ny ekonomiskpolitisk talesperson

Liberalerna ska än en gång utse en ny ekonomiskpolitisk talesperson. Den nuvarande, Johan Pehrson, utsågs av den nya partiledaren Nyamko Sabuni till gruppledare i riksdagen. Han efterträdde i sin tur Mats Persson, som lämnade positionen när Liberalerna.

DI - 13 aug 19 kl. 17:08

Mats Persson gör liberal comeback trots missnöjet

Mats Persson gör comeback som ekonomiskpolitisk talesperson för Liberalerna och han ska nu leda partiets förhandlingar med regeringen inför höstens budget. Högst upp på Liberalernas kravlista står ökade resurser till rättsväsendet..

News55 - 03 jul 17 kl. 09:34

Mats Persson (L): “Höj pensionen för de som har det svårast ekonomiskt”

Riksdagsledamoten och Liberalernas ekonomisk­-politiske talesperson Mats Persson är en av de politiker som frågades ut av News55:s grundare Artur Ringart på Almedalsveckans första dag. För Mats Persson stod de pensionärer som lever på knappa resurser högst upp på agendan. – Vi behöver höja pensionen för de som har det svårast ekonomiskt.

SR - 13 aug 19 kl. 14:21

Mats Persson L:s nya ekonomisk-politiska talesperson

Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni presenterade idag Mats Persson som partiets nya ekonomisk-politiska talesperson..

Fler nyheter från SVT

SVT - 11 timmar sedan

Ebba Busch Thor (KD) till Lena Hallengren (S): ”Ni sviker Sveriges äldre”

Det saknas platser på särskilda äldreboenden i nästan hälften av Sveriges kommuner, och bristen blir allt större. När Ebba Busch Thor (KD) och Lena Hallengren (S) diskuterade problemet i Aktuellt kritiserade socialministern KD-ledarens ton. – Om det är obehagligt att jag låter lite irriterad så kan jag säga det väldigt lugnt: Ni sviker Sveriges äldre, svarade Busch Thor..

SVT - 15 timmar sedan

Ordning i skolan kan bli fall för Högsta domstolen

Var går gränsen för vad en lärare får göra för att hålla ordning i skolan? Just nu driver Barn- och elevombudet BEO ett fall som fått starka reaktioner till Högsta domstolen..

SVT - 16 timmar sedan

SVT:s meteorolog: Värmen återvänder i helgen

Alla som trodde att de tagit sommarens sista bad – tänk om. Till helgen väntas nämligen temperaturen åter klättra uppåt 25 grader i stora delar av Götaland och Svealand. – Om inte ett sista bad så kan det i alla fall bli en sista glass, säger SVT:s meteorolog Nils Holmqvist..

SVT - 17 timmar sedan

Stor ökning av missnöjda Flixbusresenärer

Missnöjet mot bussföretaget Flixbus växer och flera resenärer vittnar om obehagliga bussfärder, återkommande förseningar och otrevlig personal. Hittills under 2019 har Konsumentverket fått in 37 anmälningar mot Flixbus, en kraftig ökning jämfört med året innan. – Det vi märkt är en ökning jämfört med andra bussbolag, säger Josefin Holmberg, jurist på Konsumentverket..

SVT - 17 timmar sedan

Flixbus: ”Tar all feedback på största allvar”

Anmälningarna till Konsumentverket mot bussföretaget Flixbus har ökat kraftigt under 2019. Flera kunder som SVT varit i kontakt med beskriver resor med långa förseningar och bristande information. Nu svarar bolaget på kritiken..

SVT - 18 timmar sedan

Fler äldre får vänta på boende

Nästan hälften av Sveriges kommuner har brist på särskilda boenden för äldre, alltså äldre- och demensboenden, och bristen blir allt större. Det visar Boverkets årliga enkät..

SVT - 18 timmar sedan

SPF Seniorerna: Bristen på äldreboende är ännu större

Närmare hälften av landets kommuner har brist på särskilda boende för äldre, så kallade äldre- eller demensboende. Men enligt Peter Sikström, generalsekreterare på SPF seniorerna är problemet större än vad siffrorna visar. – Det finns ett stort mörkertal, många kommuner håller äldre hemma med utökad hemtjänst, säger han..

SVT - 18 timmar sedan

Här behöver du inte vänta på äldrebostad

Närmare hälften av Sveriges kommuner har brist på särskilda boenden för äldre. Det svarar de i Boverkets årliga enkät. Samtidigt har vissa kommuner överskott på äldrebostäder..

SVT - 18 timmar sedan

Margaretha fick plats på äldreboende: Hade varit rädd och orolig hemma

Margaretha Iderforss och Eivor Eriksson fick sina platser på äldreboendet Fruängskällan i Nyköping när de blev sjuka och var tvungna att söka vård. – Jag hade tur att jag fick en plats här, annars hade jag nog jämt varit rädd och orolig, säger Margaretha Iderforss..

SVT - 18 timmar sedan

Man förd till sjukhus med stickskador

Polisen letar efter en gärningsman efter att en man skadats vid Göteborgs domkyrka. Den skadade mannen har fått stickskador mot bålen, skriver polisen på sin hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.