Nyteknik > Teknik

Friday, 23 August, 21:35

Nyteknik - 13 aug 19 kl. 14:20

Lotus satsning: Alla framtida modeller blir elbilarEn till renodlad "bensinare" – sedan allt krut på elbilar. För Lotus kommer elektroner vara framtiden. Det avslöjar vd:n Phil Popham i en intervju..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Lotus, Phil Popham

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotus, satsningAlla , framtida, modellerblir , elbilar
IDG - 22 jun 15 kl. 21:20

Framtida modeller av Iphone kan sakna hemknapp


Rykten gör gällande att hemknappen ska försvinna, men räkna med att det tar minst två år innan så sker..

Kristianstadsbladet - 13 jul 11 kl. 09:29

Utredare skeptisk till Konsortiets satsning

Planerna på köpcentrum i Hammar bryter mot kommunens handelsstrategi.
? Utan att ha utrett det noggrant så tror jag att det får en betydande effekt på centrumhandeln om man genomför detta nu, säger Thomas Hellström, seniorkonsult på Niras, som utrett handelns framtida utveckling åt Kristianstads kommun.

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 12 kl. 11:43

Räikkönen stannar i Lotus

Den finländske formel 1-föraren Kimi Räikkönen stannar i Lotus över 2013. Räikkönen vann VM 2007 med Ferrari och gjorde comeback i formel 1 i år efter att ha gjort en satsning på rally. 33-åringen är trea i årets F1-VM med tre lopp kvar.

YLE - 19 nov 14 kl. 14:05

Grosjean fortsätter ratta Lotus

Romain Grosjean fortsätter i formel 1-stallet Lotus även nästa säsong. Fransmannen har liksom hela stallet haft ett svårt år, men nu står det klart att Grosjean fortsätter över nästa säsong. Grosjean körde för Lotus föregångare Renault 2009 och återvände till Lotus 2012 efter att ha vistats i lägre serier i ett par år.

YLE - 08 maj 13 kl. 13:25

Chock för Lotus-stallet

Kimi Räikkönens stall i formel I, Lotus blir av med sin tekniska chef James Allison. Allison kommer att ersättas av Nick Chester enligt tidningen Autosport. Allison har fungerat som lotus tekniska chef i fyra år.

BT - 18 jun 11 kl. 13:17

Fonetisk nysatsning av Lotus

Youngman, det kinesiska företaget som vill köpa del av Saab, tvingar klassiska sportvagnsmärket Lotus till språkligt nytänk när britterna nu satsar på kinesiska marknaden.
Youngman använder redan Lotus som eget namn efter ett gammalt samarbete. Så när nu Lotus startar på egen hand får man kalla sig Lu Te Si, vilket låter helt rätt i kinesiska munnar.

YLE - 09 jul 13 kl. 14:15

Lotus förhandlar med Räikkönen

Formel 1-stallet Lotus ska träffa Kimi Räikkönens representanter under den här veckan för att påbörja förhandlingarna om ett nytt kontrakt. Rykten för Räikkönen till Red Bull, vars ena förare Mark Webber slutar efter denna säsong. Lotus vill ändå hålla kvar Räikkönen och stallets ägare Gerard Lopez tror att de kan övertyga finländaren att stanna med Lotus.

YLE - 15 nov 13 kl. 09:03

Kovalainen ser ingen framtid i Lotus

Heikki Kovalainen kör sitt första lopp för formel ett-stallet Lotus i deltävlingen i USA under veckoslutet. Kovalainen tror ändå inte att han har en framtid i stallet nästa säsong. Kovalainen poängterar att förhandlingarna med hans nuvarande stall Caterham har gått bra.

YLE - 15 nov 13 kl. 11:25

Kovalainen ser ingen framtid hos Lotus

Heikki Kovalainen kör sitt första lopp för formel ett-stallet Lotus i deltävlingen i USA under veckoslutet. Kovalainen tror ändå inte att han har en framtid i stallet nästa säsong. Kovalainen poängterar att förhandlingarna med hans nuvarande stall Caterham har gått bra.

YLE - 05 jul 14 kl. 14:39

Lotus byter motorleverantör

Enligt tidningen Autosport kommer formel 1-stallet Lotus att byta motorleverantör till Mercedes till nästa säsong. Stallet har haft problem med Renaults V6-turbomotor. Lotus och Mercedes lär redan länge ha förhandlat om att Lotus-stallet skulle börja använda Mercedes-motorer i F1-serien nästa år.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 7 timmar sedan

Håkäringen i Skagerrak blev nytt fiskerekord

Mitt i natten fick han napp - 430 meter under båten. Efter en timmes kamp i Skagerrak fick Mattias Jonsson upp den stora håkäringen till ytan och nu har föreningen Sportfiskarna godkänt fisken som ett nytt sportfiskerekord..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Frågorna som Ping Pong bakom Skolplattformen inte svarar på

Ping Pong gör miljonvinster på att sälja it-plattformar till kommuner, skolor och universitet. Men efter läckan på Skolplattformen är det locket på..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Kärnkraftverk användes för att gräva kryptovaluta

Anställda på ett kärnkraftverk i Ukraina misstänks ha kopplat upp anläggningen mot internet för att tillverka kryptovaluta. Nu utreds händelsen av landets säkerhetstjänst, rapporterar flera medier..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Harley-Davidson hintar om snar tillverkning av elcyklar

Harley-Davidson vill göra mer än motorcyklar. För första gången har bolaget nu visat upp prototyper till en ny serie elcyklar..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Danmark har fått världens största helelektriska färja

Elfärjan Ellen kan ta 30 fordon och 200 passagerare. Båten väger 650 ton och har det mest kraftfulla batteripacket hittills i en elfärja – på 4,3 MWh.

Nyteknik - 10 timmar sedan

Bill Gates hade rätt om fördelar med flexibelt arbete

Balansen mellan jobb och fritid spelar en allt större roll för unga i karriären. Flexibla arbetsvillkor står därför högt i kurs, men även arbetsgivarna kan tjäna på att införa lite friare tyglar..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Bolsonaro: Vi klarar inte brandbekämpningen

Skogsbränderna fortsätter att härja i Amazonas regnskog – och Brasiliens president Jair Bolsonaro säger att regeringen saknar resurser för att bekämpa elden..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Microsoft bygger datacenter i Staffanstorp

It-jätten Microsoft expanderar företagets utvecklingsplaner för datacenter i Sverige. I ett pressmeddelande meddelas nu att bolaget köpt mark i Staffanstorps kommun i Skåne..

Nyteknik - 11 timmar sedan

”Elektrifiering lika nödvändig som asfaltering”

DEBATT. Om staten finansierar elektrifiering av vägarna så skulle vi utan att tveka lägga en order på 50 nya el-lastbilar. Det skriver Niklas Andersson på DFDS Logistics, och efterlyser en elektrifieringskommission..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Regeringen prövar utbyggnad av Preemraff i Lysekil

Regeringen kommer att pröva om den kritiserade utbyggnaden av Preems raffinaderi i Lysekil ska tillåtas eller ej..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.