Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 26 August, 10:27

Affärsvärlden - 13 aug 19 kl. 14:15

First North-listade Absolent får sin största order hittillsEnglandsbaserade Cades, en del av det First North-listade luftreningsbolaget Absolent, har fått en order på 32,6 miljoner kronor från ett träbearbetningsbolag i Storbritannien..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
North, Absolent, Cades, First North, Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: First, North-listade, Absolentfår sin största , orderhittills
DI - 2 timmar sedan

Större förlust för First North-listade Ivisys

First North-listade Ivisys, som erbjuder visuellt baserade kvalitetskontrollösningar för industrin, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2019 på -4,0 miljoner….

Affärsvärlden - 29 maj 19 kl. 08:57

First North-listade Maxfastigheter får vite av Nasdaq

First North-listade Maxfastigheter får vite motsvarande tre årsavgifter hos Nasdaq Stockholm efter att bolaget brutit mot regelverket för First North i flera avseenden och vid flera tillfällen..

DI - 28 sep 18 kl. 09:27

First North-listade Fram investerar i Sri Lanka

First North-listade Fram har tecknat avtal om att investera i bolaget Concon och därmed geografiskt expandera Frams betalningsplattform för anställningsförmåner även till Sri Lanka. Det skriver Fram i ett pressmeddelande. .

DI - 29 okt 18 kl. 22:16

First North-listade Scout Gaming planerar riktad emission

First North-listade Scout Gaming vill genomföra en riktad nyemission av upp till 900.000 aktier till institutionella investerare. Nyemissionen måste godkännas vid en extra bolagsstämma som förväntas hållas omkring den 15 november..

DI - 31 okt 18 kl. 18:22

Ökade intäkter men större förlust för First North-listade Cyber 1

Det First North-listade IT-säkerhetsföretaget Cyber 1, som tidigare hette Cognosec, redovisar intäkter för det tredje kvartalet 2018 på 14,0 miljoner euro (3,3)..

DI - 23 maj 19 kl. 13:46

First North-listade Arcoma ökar omsättningen

First North-listade Arcoma, verksamt inom röntgensystem, såg fortsatt god efterfrågan i första kvartalet 2019 och omsättningen ökade med 37 procent jämfört med motsvarande period 2018..

DI - 06 aug 19 kl. 08:19

Minskad förlust för First North-listade Cell Impact

First North-listade Cell Impact, som säljer flödesplattor till tillverkare av bränsleceller, hade intäkter om 4,0 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (0,4)..

DI - 30 jul 19 kl. 22:05

First North-listade Flexqube får order från Daimler

Flexqube, som handlas på First North, har fått en första order på en Eqart, en autonom och fjärrstyrd vagn, från tyska Daimler..

DI - 20 jun 18 kl. 09:01

First North-bolaget tar order på 4,5 miljoner

Säkerhetsföretaget TC Connect, som handlas på First North, har tecknat flera order med totalt värde om 4,5 miljoner kronor..

DI - 07 aug 19 kl. 13:14

First North-bolag tar order på 57 miljoner – aktien rusar

First North-bolaget I-Tech har tagit en order värd 57 miljoner kronor från japanska Chugoku Marine Paints. Aktien rusar drygt 20 procent. .

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Tyskt Ifo-index fortsätter ned

Ifo-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland sjönk till 94,3 i augusti, jämfört med reviderade 95,8 föregående månad (95,7)..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Handelskonflikten sätter press på börsen

Stockholmsbörsen inledde veckans handel nedåt sedan handelskonflikten mellan USA och Kina eskalerat under helgen..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Kepler Cheuvreux: Svårt se uppsida i dagligvaruaktien

En stark utveckling för Ica i kombination med att aktien setts som en säker tillflyktsort har bidragit till en uppvärdering som är "mer än tillräcklig". Det anser Kepler Cheuvreux som har svårt att se någon uppsida i dagligvaruaktien från nuvarande kursnivå..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Credit Suisse omstrukturerar investmentbank-verksamheten

Credit Suisse avser spendera motsvarande åtskilliga miljarder kronor för att ställa om banken till en högre grad av digital verksamhet, enligt ett uttalande från banken..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Kina motsätter sig amerikanska tullar - kan vidta ytterligare åtgärder

Kina är starkt emot nya amerikanska tullar på kinesiska varor. Om de föreslagna tullarna implementeras kommer Kina vidta ytterligare åtgärder för att skydda sina intressen. Det uppgav en talesperson för utrikesdepartementet på måndagen, enligt internationella medier..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Sparekonomen: Håll huvudet kallt

Efter den eskalerade handelskonflikten har risken för en lågkonjunktur och större börsnedgång ökat, menar Danske Banks sparekonom Maria Landeborn, men hon tror ändå på ett fortsatt långsiktigt sparande på börsen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Göran Persson kritiserar "jakt på bankerna"

De stora marginalerna på bolån är nu under press i alltfler banker. Det sade Göran Persson, tidigare statsminister och numera Swedbanks styrelseordförande, i en intervju i SVT-programmet Agenda som sändes på söndagen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Börsen väntas öppna ned efter eskalerad handelkonflikt

Stockholmsbörsen väntas inleda veckan på minus. New York-börserna föll brant på fredagen och de asiatiska börserna tog efter utvecklingen på måndagen sedan Kina aviserat om nya tullar på amerikanska varor..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Kraftiga nedgångar på Asienbörserna

Asienbörserna började handelsveckan med att falla relativt kraftigt när oron kring den pågående handelskonflikten mellan USA och Kina tilltog, liksom osäkerheten om vad nästa drag från USA:s president Donald Trump ska bli..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:04

Svenska fastighetsbolag rekordinvesterar utomlands

London, Paris, Berlin och New York. Utlandsinvesteringarna bland svenska fastighetsbolag har inte varit så stora sedan förra finanskrisen. Affärsvärlden har kartlagt de största fastighetsbolagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.