DI > Ekonomi

Sunday, 18 August, 02:46

DI - 13 aug 19 kl. 14:00

Inbjudan till Latours presentation av halvårsrapporten 2019Latour offentliggör sin rapport för första halvåret 2019 den 20 augusti kl. 08.30. Samma dag kl. 13.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Latours, VD, Jan Svensson, Anders Mörck, För, D3AD57E135CBA943C35F853EA91CAF3B Göteborg, INVESTMENT AB LATOUR, PUBL, Svensson Verkställande Direktör För, Svensson, Investment AB Latour, Latour

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbjudantill , Latours, presentationav , halvårsrapporten, 2019
Affärsvärlden - 31 jul 18 kl. 06:25

Köper aktie inför halvårsrapporten

På ett drygt halvår har Avkastningsportföljen lyft med över 15 procent. Nu tar ett ifrågasatt bolag tar plats i portföljen inför halvårsrapporten..

Expressen - 22 jun 16 kl. 09:51

Bättre än väntat för H & M i halvårsrapporten

Trots att resultatet backade i halvårsrapporten steg H&M med 1 procent i den inledande handeln. Analytikerna hade räknat med ett ännu större tapp - den frostiga våren kylde försäljningen rejält. – Försäljningsökningen i mars och april var betydligt lägre än vår plan, skriver Karl-Johan Persson i vd-kommentaren..

DI - 31 jul 17 kl. 10:46

Oboya tidigarelägger halvårsrapporten

Styrelsen i Oboya har beslutat att tidigarelägga offentliggörandet av halvårsrapporten för januari-juni 2017 till onsdagen den 2 augusti 2017. .

DI - 14 aug 18 kl. 11:13

Inbjudan till Latours presentation av halvårsrapporten för 2018

Latour offentliggör sin rapport för första halvåret 2018 den 21 augusti kl. 08.30.

DI - 19 apr 18 kl. 12:00

Inbjudan till presentation av delårsrapport för första kvartalet 2018

Latour offentliggör delårsrapporten för första kvartalet den 26 april 2018 kl. 08.30.

DI - 07 aug 15 kl. 15:31

BrainCool skjuter på halvårsrapporten

Forskningsbolaget BrainCool skjuter något på sin halvårsrapport..

PrivataAffärer - 29 sep 16 kl. 09:34

Banker höjer riktkurser efter halvårsrapporten

De tre banker som följer Nobina, och som samtliga har köprekommendationer på bussbolaget sedan tidigare, upprepar dessa samt höjer riktkurserna något efter onsdagens halvårsrapport....

Realtid - 09 jul 18 kl. 10:10

Starkt halvår för Magnolia

Magnolia Bostad fortsätter att växa, och aktien har noterats på Stockholmsbörsens huvudlista. Resultatet för första halvåret 2018 ökade med 40 miljoner till 139 miljoner kronor, visar halvårsrapporten..

DI - 31 aug 18 kl. 07:30

Loudspring Oyj: Oyj: Halvårsrapport den 1 januari till den 30 juni 2018 (oreviderad)

Läs hela halvårsrapporten 2018 (på engelska) i PDF här. Halvåret 2018 i korthet SAMMANFATTNING AV DE VIKTIGASTE HÄNDELSERNA Summan av dotterbolagen Eagle Filters och Nuuka Solutions oreviderade omsättning var 1,56 MEUR under H1 2018 Loudspring utnämner medgrundare och före detta styrelseordförande Lassi Noponen som ny VD Loudspring förvärvade majoritetsägande i Eagle Filters, ett teknologibolag som erbjuder förbättrad effektivitet för energi-industrin Loudspring säkrade rätten att förvärva majoritetsägande i Nuuka, ett bolag som utvecklar SaaS mjukvara för smarta byggnader Loudsprings dotterbolag Nuuka undertecknar stora avtal med ICA Real Estate, Unilevers huvudkvarter och Helsingfors Stad Nocarts dröjsmål i stora projekt har fortsatt under redovisningsperioden..

Affärsvärlden - 20 aug 17 kl. 14:21

Säljer efter halvårsrapporten

Stockholmsbörsen föll för andra veckan i rad i förra veckan. Tappet stannade dock vid 0,6 procent. Aktiva portföljen utvecklades bättre och steg med 0,1 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Fler yrkesförare kör för fort – taxi toppar

Yrkeschaufförerna bryter allt oftare mot hastighetsbegräsningar, visar mätningar som försäkringsbolaget Folksam har gjort. .

DI - 6 timmar sedan

Golfaren som regerar i sociala medier

Av alla golfare är det bara Tiger Woods som har fler följare på Instagram. Paige Spiranac har bara en 58:e plats på Ladies European Tour som karriärbästa – men hon är en vinnare i….

DI - 7 timmar sedan

Vd:n: “Bemötandet var ovärdigt och förnedrande”

Veckans resenär är Mia Spendrup, vd för Loka Brunn och Grythyttans Gästgiveri..

DI - 8 timmar sedan

Familjen Lundgren har gjort stenhårda affärer i fem generationer

Riksbankens svarta fasad och gatstenarna på Brunkebergstorg i Stockholm kommer båda från Hallindens Granit, ett familjeföretag som jobbat med sten i fem generationer. .

DI - 9 timmar sedan

Här lever flottarkärleken - “äventyret är att själv lösa situationen”

I snart 40 år har tiotusentals människor byggt sina egna flottar och långsamt glidit nedför Klarälven. .

DI - 10 timmar sedan

Förtvivlan och ilska river sönder världen

Ingen musikartist har blivit symbol för framåtblickande och ständig utveckling som gruppen Beatles. Det är därför inte överraskande att en visionär Beatles-låt ringar in en av de….

DI - 10 timmar sedan

Lövin: ”Den som är satt i miljöskuld är icke fri”

Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin återanvände tidigare S-ledaren Göran Perssons bevingade ord som finansminister – "Den som är satt i skuld är icke fri" – när hon sommartalade….

DI - 10 timmar sedan

Hans bok om ålens hemlighet har blivit en internationell skräll

Ålen har genom årtusenden konfunderat forskare. I dag är ålfrågan naturvetenskapens heliga graal.  Förlagen i USA slogs om rättigheterna till Patrik Svenssons bok om den långsmala….

DI - 11 timmar sedan

Statsvetare: ”Rimligt att han får röra på sig uppåt”

Uppgifter till Di gör gällande att civilminister Ardalan Shekarabi är nära att ta över posten som arbetsmarknadsminister..

DI - 11 timmar sedan

Revanschläge: Oväntat styrkebesked för utbombade kronan

Det är inte bara börskurser och räntor som golvats av den senaste tidens marknadsoro.  Också på valutamarknaden märks raset i riskaptiten, men kronan har stått emot den senaste….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.