Dagens Medicin > Nyheter

Sunday, 18 August, 05:37

Dagens Medicin - 13 aug 19 kl. 13:45

Hög sörmländsk tjänsteman blir chef hos nätläkareRegion Sörmlands förra hälsovalschef har tidigare uttryckt hård kritik mot de digitala vårdgivarna. Till hösten blir han Sverigechef för Doktor.se..
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Sörmlands, Sverigechef, Doktor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hög sörmländsk, tjänstemanblir , chef, hos, nätläkare
BT - 01 okt 12 kl. 13:09

Värmländsk blueskväll i Borås

Fredagens blueskväll i Borås var helt igenom värmländsk. Nya bandet Bonedog från Karlskoga, med två år och två plattor i bagaget, visade sig vara allt annat än nykomlingar. Ledaren Mikael Ladréhn, med en hyllning till Jimi Hendrix bakpå skjortan ?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Värmländsk generaldirektör för Kustbevakningen

Värmländskan Therese Mattsson blir ny generaldirektör för Kustbevakningen den 1 juni. Hon kommer senast från en tjänst som generaltulldirektör och chef för Tullverket, där hon jobbat sedan 2011..

Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 01:29

Äldsta katten värmländsk?


Utanför Karlstad bor katten Prins Columbus som blir 26 år gammal i november. Kan det vara världens äldsta katt? undrar Värmlands Folkblad.

BT - 19 jun 14 kl. 01:29

Äldsta katten värmländsk?

Utanför Karlstad bor katten Prins Columbus som blir 26 år gammal i november. Kan det vara världens äldsta katt? undrar Värmlands Folkblad.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 14 kl. 01:32

Äldsta katten värmländsk?

Utanför Karlstad bor katten Prins Columbus som blir 26 år gammal i november. Kan det vara världens äldsta katt? undrar Värmlands Folkblad.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Värmländsk konstnär ställer ut på hemmaplan

Hon har aldrig ställt ut sin konst i Värmland tidigare. Trots att hon kommer från Hammarö och har ställt ut flera gånger tidigare blir det Värmlandspremiär hos Kristinehamns konstförening..

SN - 14 aug 16 kl. 11:26

Sörmländsk mamma misstänks ha fört son till terrorgrupp

Utredningen fortsätter i fallet där en mamma i Nyköping misstänks för människohandel för krigstjänst med barn. Hon ska ha sett till att sonen hamnade hos terrororganisationen al-Shabaab i Somalia..

BT - 28 jan 14 kl. 10:15

Kommunal chef misstänks för sexköp

En högt uppsatt tjänsteman vid en socialförvaltning i en värmländsk kommun misstänks för våldtäkt och köp av sexuella tjänster, rapporterar TV4 Nyheterna Värmland. Mannen satt anhållen under tre dagar men släpptes ur arresten på måndagen i väntan på utredning. Misstanken mot mannen kvarstår..

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 10:14

Kommunal chef misstänks för sexköp


En högt uppsatt tjänsteman vid en socialförvaltning i en värmländsk kommun misstänks för våldtäkt och köp av sexuella tjänster, rapporterar TV4 Nyheterna Värmland.Mannen satt anhållen under tre dagar men släpptes ur arresten på måndagen i väntan på utredning. Misstanken mot mannen kvarstår..

NT - 28 jan 14 kl. 10:14

Kommunal chef misstänks för sexköp

En högt uppsatt tjänsteman vid en socialförvaltning i en värmländsk kommun misstänks för våldtäkt och köp av sexuella tjänster, rapporterar TV4 Nyheterna Värmland..

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - Igår: 14:05

Ökad tillgång till Naloxon

17 av 21 regioner kan inom kort erbjuda Naloxon och därmed minska riskerna för död i heroinöverdoser, enligt en ny genomgång..

Dagens Medicin - Igår: 12:03

Läkarförbundet kritisk till utredning av ny vårdform

Det finns en risk att normala reaktioner på exempelvis digitaliseringen och ett förändrat föräldraskap medikaliseras, anser Marina Tuutma, ordförande i Distriktsläkarföreningen..

Dagens Medicin - Igår: 10:41

Vidarkliniken lägger ner

Marina Tuutma.

Dagens Medicin - Igår: 07:57

Anställd missade fakturera miljonbelopp

En anställd vid Region Uppsala missade att fakturera sjukresor för personer från andra län under två och ett halvt år, skriver Upsala Nya Tidning. Totalt rör det sig om upp emot en miljon kronor som regionen har gått miste om..

Dagens Medicin - Igår: 06:00

Ny vårdform för psykisk ohälsa ska utredas

En vårdform för människor med lättare psykisk ohälsa. Det ska inkluderas i Anna Nergårdhs utredning God och nära vård. – Jag är glad att vi får det här uppdraget.

Dagens Medicin - I förrgår: 20:00

Inte bara nervceller förmedlar smärta

Forskare vid Karolinska institutet har i möss upptäckt att en särskild typ av stödjeceller till nervceller svarar på retning från omvärlden och kan initiera smärtupplevelser, enligt en ny studie som publiceras i tidskriften Science..

Dagens Medicin - I förrgår: 14:04

Beslut om akutkirurgi i Sollefteå flyttas fram

Sollefteåborna får vänta i ytterligare två månader innan regionen eventuellt beslutar om att återöppna akutkirurgin..

Dagens Medicin - I förrgår: 14:19

Otillåtna industriresor prövas inte i Sverige

Läkemedelsföretaget Astellas betalade svenska läkare för resor till utländska expertmöten där de exponerades för otillåten marknadsföring av läkemedel. Men Informationsgranskningsnämnden, IGN, ser ingen anledning att ta upp fallet..

Dagens Medicin - 14 aug 19 kl. 16:39

Chefläkare petas från Södertälje sjukhus

Michael Gårdebäck motsatte sig färre vårdplatser på Södertälje sjukhus och tvingas nu lämna sitt uppdrag som chefläkare..

Dagens Medicin - 14 aug 19 kl. 16:39

”Det är väldigt viktigt att kunna ha olika syn, men …”

Christophe Pedroletti, vd för Södertälje sjukhus, svarar på varför Michael Gårdebäck fick lämna sitt chefläkaruppdrag och om hur han som vd ser på sjukhusets vårdplatssituation..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.