YA > Lokalt

Thursday, 22 August, 20:20

YA - 13 aug 19 kl. 13:43

Böter för fortkörning vid VranarpKvinnan körde 8 kilometer för fort på 90-vägen vid Vranarp i höstas och efter stämningsansökan vid Ystads tingsrätt åläggs hon att böta 1500 kronor. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Vranarp, Ystads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Böterför , fortkörningvid , Vranarp
YLE - 29 sep 16 kl. 04:07

Fortkörning på 7 km/h ger böter från och med lördag - "Helt idiotiskt" tycker bilister

Från och med den 1 oktober blir hastighetsövervakningen strängare och redan vid överhastigheter på 7 km/h kan polisen dela ut böter. Det är en liten ändring från den tidigare gränsen på 8 km/h men polisen tror på ett minskat antal skadade och döda i trafiken. Också fartkamerorna, de så kallade plåtpoliserna, kommer att programmeras om då polisen sänker tröskeln för att ingripa i fortkörning.

YLE - 02 jul 15 kl. 15:42

Bötesgränsen för fortkörning kan bli strängare

Inrikesministeriet och polisstyrelsen diskuterar som bäst möjligheten att sänka tröskeln för ordningsbot vid fortkörning. Det här för att minska trafikolyckor och effektivera resurser. Polisen är bekymrad.

YLE - 19 apr 17 kl. 15:39

Polisen: 1 300 har åkt fast för fortkörning

Hela 1 300 bilister har åkt fast för fortkörning hittills i dag, meddelade polisen på eftermiddagen. Polisen har intensifierad övervakning på vägarna, och det har resulterat i en hel del fortkörningsböter. Av de sammanlagt ungefär 1 300 som har åkt fast är det över 1 000 som får sina böter på grund av automatisk hastighetsövervakning.

Sydsvenskan - 24 aug 15 kl. 15:35

En marginell fortkörning är också ett lagbrott

Maria Bjurling Hansson fick böter för att hon överskred hastighetsbegränsningen på Annetorpsleden när hon körde i sitt arbete inom hemsjukvården. Hon skriver att hon tycker att polisen kunde ha nöjt sig med en tillsägelse (21/8).Som jurist kan jag inte förstå varför du som bötfälld klagar.

YLE - 28 dec 15 kl. 15:52

Polisen skickade ut dubbla böter för fortkörning

Den som blev fotograferad av en plåtpolis inför julen kan ha fått flera böteslappar för samma fortkörning. Ett fel i polisens elektroniska postsystem har lett till att 1 400 onödiga böteslappar har skickats ut till personer som åkte fast för fortkörning den 18 december. Enligt Helsingforspolisen är felet det största någonsin av den här typen.

Nyan - 22 apr 16 kl. 06:56

Många fast för fortkörning

Flera bötfällda till följd av polisens ökade hastighetsövervakning det senaste dygnet.

En förare fick 14 dagsböter efter att ha kört 72 km/h på 50-väg, en fick 16 dagsböter efter att ha kört 96 km/h på 70-väg och ytterligare en förare fick 18 dagsböter för att ha kört 97 km/h på 70-väg. I Lemland åkte två bilister fast för fortkörning.

Posh24 - 13 nov 13 kl. 08:35

Kim Kardashian åkte fast för fortkörning!

I går kväll stannades Kim Kardashian av polisen för fortkörning. Keeping Up With The Kardashians-stjärnan fick köra in till kanten på en motorväg i Los Angeles, samtidigt som hon förföljdes av en bunt paparazzifotografer.

Kim fick böter för fortkörningen, men polisen ska enligt uppgift ha varit delvis förstående, eftersom de ansåg att fotograferna körde aggressivt, och inte bara riskerade Kims liv utan även andra trafikanters.

YLE - 10 jul 12 kl. 10:10

"Tudelad inställning till fortkörning"

Varannan finländare stöder tanken att man sänker hastighetsbegränsningar för att öka trafiksäkerheten. Samtidigt anser nästan hälften att det är viktigare att följa rytmen i trafiken än att hålla sig till hastighetsbegränsningarna, visar en undersökning som Trafikskyddet gjort. - Finländarnas inställning till fortkörning är tudelad.

Västerbottens Folkblad - 23 sep 18 kl. 12:03

Flera åkte dit för fortkörning i Umeå

Polisen i Umeå hade under söndagen trafikkontroller på två platser vilket resulterade i flera böter. Under söndagsmorgonen har polisen haft trafikkontroller i både Haddingen och på Nya Skravelsjövägen/Riksvägen i Röbäck. I Haddingen var det en person som åkte dit för fortkörning medan det i Röbäck delades ut hela fyra fortkörningsböter.

Västerbottens Folkblad - 09 dec 18 kl. 14:59

Två bötfälldes för fortkörning på E12

Under söndagen kontrollerade polisen hastigheten på E12 vid Strömsund i Storuman kommun, och två fortkörare fick böter. Då det är mycket snörök på vägarna uppmanar polisen att köra försiktigt. Det var under söndagseftermiddagen som polisen mätte hastigheten med en laserpistol vid E12.

Nyan - 18 jun 16 kl. 22:00

Triss i fortkörning sysselsatte polis

Tio dagars körförbud och böter efter fortkörning. Det fick den person som körde 125 km/h på 90-väg längs Nya Godbyvägen i Finström. På samma väg fick en annan böter för äventyrande av trafiksäkerheten efter att ha kört 113 km/h på en sträcka där 90 km/h är högsta tillåtna hastighet.

Fler nyheter från YA

YA - 11 timmar sedan

Tre viltolyckor samma dag

YA - 20 timmar sedan

Vem är mannen?

YA - 20 timmar sedan

Åkare straffas för utebliven vila

En lång körning utan rast och sju fall av fel i dokumentationen gör att Transportstyrelsen kräver en åkare i Simrishamn på sanktionsavgift..

YA - Igår: 10:23

Anställd skar upp benet på fodermaskin: ”Får betraktas som en ren olycka”

En man anställd på ett lantbruk utanför Simrishamn skadades på tisdagen när han föll omkull uppe på en fodermaskin. Händelsen har anmälts som vållande till kroppsskada. .

YA - 19 aug 19 kl. 16:29

Tre bilinbrott under vigsel i Sankt Olof

Inne i kyrkan vigdes ett lyckligt brudpar inför ögonen på 150 inbjudna gäster. Under tiden drabbades tre av bilarna utanför av krossade rutor och stulna väskor med alla värdesaker..

YA - 16 aug 19 kl. 16:00

Polisen lägger ner utredningen om dödsolyckan på campingen

Åklagaren lägger ner den förundersökning som inleddes efter den tragiska olyckan på Borrbystrands camping. .

YA - 16 aug 19 kl. 15:00

Vallbymordet: Den misstänkte vidhåller sin oskuld

Efter snart sju månader i häktet vidhåller den 25-årige mannen, som misstänks för mordet i Vallby, att han är oskyldig..

YA - 16 aug 19 kl. 15:04

Smitning: Bilist smet från olycka men blev ikappkörd

I tisdags vid 18-tiden inträffade en smitning från en trafikolycka på landsväg 1594 mellan Vitaby och Eljaröd. .

YA - 15 aug 19 kl. 21:00

Jeeparnas framfart i Kivik kan bryta mot tre lagar

Jeeparna som körde i terrängen i Kivik skulle med största sannolikhet inte fått något tillstånd om de sökt det. Nu pågår två utredningar på länsstyrelsen om misstänkta överträdelser mot tre olika lagar..

YA - 15 aug 19 kl. 14:26

Arbetsmiljökritik: Frysrum saknar larm

Vid ett besök av Arbetsmiljöverket den 6 augusti noterade inspektören att mycket av arbetsmiljöarbetet på ett företag i Simrishamns kommun fungerar bra men även att en del behöver förbättras. Bland annat saknas larm i frysrummet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.