Expressen > Nyheter

Thursday, 22 August, 11:38

Expressen - 13 aug 19 kl. 13:46

Lisebergs enorma aktieklipp i DisneyFör snart 35 år sedan investerade Liseberg i en handfull aktier i det amerikanska underhållningsföretaget Walt Disney.Sedan dess har värdet på aktierna ökat med 221 400 procent, skriver Göteborgs-Posten. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Disney, Liseberg, Walt Disney, Göteborgs-Posten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lisebergs, enorma, aktieklippi , Disney
Posh24 - 17 aug 11 kl. 20:09

Från Disney till diva! Vilken Disney-föredetting är din favorit?

Växte ni upp med att kolla på Disneyfilmer/serier? Eller gör ni det kanske fortfarande fast i hemlighet, precis som vi, haha! Vi älskar Disney med alla deras beroendeframkallande filmer och serier.

GöteborgsPosten - 13 aug 19 kl. 13:00

Lisebergs Disney-klipp: Ökade med 221 400 procent

Nöjesparken köpte en handfull aktier i Disney 1984 • Nu vill Liseberg sälja innehavet.

Västerbottens Folkblad - 21 apr 14 kl. 12:40

Disney slår miljardrekord

Disney fortsätter att göra enorma ekonomiska framgångar i spåren av filmen ”Frozen”, skriver Variety. Filmbolaget har på rekordtid tjänat 6,5 miljarder kronor i internationella intäkter. Filmen ”Captain America: The return of the first avenger” har tjänat in 2,5 miljarder i internationella intäkter utanför USA, men den verkliga kassakon är den tecknade Disney-sagan ”Frozen”, som hittills […].

Kristianstadsbladet - 21 apr 14 kl. 12:38

Disney slår miljardrekord


Disney fortsätter att göra enorma ekonomiska framgångar i spåren av filmen "Frozen", skriver Variety. Filmbolaget har på rekordtid tjänat 6,5 miljarder kronor i internationella intäkter. Filmen "Captain America: The return of the first avenger" har tjänat in 2,5 miljarder i internationella intäkter utanför USA, men den verkliga kassakon är den tecknade Disney-sagan "Frozen", som hittills dragit in 4,7 miljarder utanför hemlandet.

Trelleborgs Allehanda - 21 apr 14 kl. 12:46

Disney slår miljardrekord

Foto: Scanpix
Disney fortsätter att göra enorma ekonomiska framgångar i spåren av filmen "Frost" ("Frozen"), skriver Variety.
Filmbolaget har på rekordtid tjänat 6,5 miljarder kronor i internationella intäkter. Filmen "Captain America: The return of the first avenger" har tjänat in 2,5 miljarder i internationella intäkter utanför USA, men den verkliga kassakon är den tecknade Disney-sagan "Frozen", som hittills dragit in 4,7 miljarder utanför hemlandet.

SvD - 21 apr 14 kl. 12:38

Disney slår miljardrekord

Disney fortsätter att göra enorma ekonomiska framgångar i spåren av filmen ”Frozen”, skriver Variety. Filmbolaget har på rekordtid tjänat 6,5 miljarder kronor i internationella intäkter. Filmen ”Captain America: The return of the first avenger” har tjänat in 2,5 miljarder i internationella intäkter utanför USA, men den verkliga kassakon är den tecknade Disney-sagan ”Frozen”, som hittills dragit in 4,7 miljarder utanför hemlandet..

Helsingborgs Dagblad - 21 apr 14 kl. 12:41

Disney slår miljardrekord

Disney fortsätter att göra enorma ekonomiska framgångar i spåren av filmen "Frozen", skriver Variety. Filmbolaget har på rekordtid tjänat 6,5 miljarder kronor i internationella intäkter..

NT - 21 apr 14 kl. 12:38

Disney slår miljardrekord

Disney fortsätter att göra enorma ekonomiska framgångar i spåren av filmen "Frozen". Nu har filmbolaget tjänat 6,5 miljarder kronor i internationella intäkter på rekordtid.(TT).

DI - 14 aug 19 kl. 06:06

Lisebergs lyckade Disneyklipp – ökat 220.000 procent

Liseberg i Göteborg har sedan 1980-talet haft ett litet antal aktier i Disney-koncernen. Nu ska de säljas, och nöjesparken kommer göra en rejäl vinst på värdepapperna, skriver Göteborgs-Posten..

Dagens PS - 01 jun 17 kl. 08:08

Grattis, Leif! Storköp blir rejält aktieklipp

Som DagensPS.se skrev på onsdagen rusade Ericssons aktie efter nyheten om att finanskändisen Christer Gardell och aktivistfonden Cevian gått in som näst största ägare i telekomjätten med aktieköp för 10 miljarder kronor. Men nu kommer eventuellt ”besvärande uppgifter” från Svenska Dagbladet som visar att Ericssons ordförande gjorde egna privata storköp strax innan börsrallyt och Cevians intåg.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Så påverkar bränderna i Amazonas klimatet

Amazonas brinner.Den tropiska regnskogen fungerar vanligtvis som kolsänka – nu orsakar den i stället utsläpp.– Kombinerat med det har vi nu president Bolsonaros politik som uppmuntrar avskogning för utveckling av jordbruk, säger klimatologen Michael Mann till MSNBC..

Expressen - 1 timme sedan

Nya bevis hittade i Malmö mot misstänkta i dansk sprängning

Polisen i Sverige har gjort nya beslag i utredningen av attentatet av skattekontoret i Köpenhamn.Beslagen har gjorts hos den 23-åring som är internationellt efterlyst. Men misstänkta bevis har också hittats hos en 29-årig Malmöbo..

Expressen - 1 timme sedan

Madestam: Pressat läge för Magdalena Andersson

I dag samlas regeringen på Harpsund i Sörmland för att diskutera januariavtalets reformer på drygt 19 miljarder kronor.På plats ska finansminister Magdalena Andersson (S) redogöra för det ekonomiska läget och potentialen inför budgeten 2020.Expressens politiska expert, statsvetaren Jenny Madestam, ger sin analys inför torsdagens möte..

Expressen - 45 minuter sedan

Stopp i tågtrafiken i Årstaberg

Just nu är det ett stopp i tågtrafiken i Årstaberg. Anledningen till stoppet uppges vara en olyckshändelse. Pendeltåg, regionaltåg och fjärrtåg påverkas, rapporterar Ekot.

Expressen - 45 minuter sedan

Här är kronprinsessan på besök i Simrishamn

Det var fullspäckat utanför entrén till Marint Centrum i Simrishamn när kronprinsessan Victoria kom dit på torsdagen.Anledningen till besöket är att hon vill lära sig mer om Östersjön – och utmaningarna med spökgarn..

Expressen - 15 minuter sedan

Patientutbildning via nätet – Sahlgrenska först i landet

Sahlgrenska Universitetssjukhus erbjuder patient- och anhörigutbildning via nätet till personer med bipolär sjukdom.Det är de först i landet med och allt mindre hoppar av utbildningen, enligt ett pressmeddelande från Sahlgrenska..

Expressen - 1 timme sedan

Laurens svar på tal – efter mannens sexistiska fråga

Lauren McKeown skrev i dejting-appen att hon har jobbat på Nasa.Då insinuerade en man att hon måste jobbat ”som receptionist”, något som uppmärksammats av Daily Mail.Laurens svar var minst sagt en rejäl uppläxning för ”Mikey”..

Expressen - 1 timme sedan

Så påverkas naturen av ditt tuggummi

Fastnar de i fåglarnas näbbar, bryts de aldrig någonsin ner eller är de rätt harmlösa?Expressen Klimat reder ut myter och sanningar om tuggummin som spottas ut på marken.– Nanoplast är så liten att den kan passera genom människors och djurs cellväggar, säger Johanna Ragnartz, vd och kommunikationschef på ”Håll Sverige rent”..

Expressen - 2 timmar sedan

Arbetslösheten i Sverige högre än förväntat

Arbetslösheten var 6,9 procent i juli, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU).Enligt Infront Datas prognosenkät väntades arbetslösheten vara 5,9 procent..

Expressen - 2 timmar sedan

Somnade i duschen – vräktes av hyresvärden

En man från Karlstad tog en dusch efter han kom hem sent från en rejvfest – och somnade i duschen.Mannen väcktes av en Securitas-vakt men vattnet hade hunnit leta sig ut till tre andra lägenheter och orsakat stora vattenskador.Vattenskadorna kostade 400 000 kronor att åtgärda och hyresvärden vräkte mannen, skriver tidningen Hem & Hyra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.