Vagabond > Utrikes

Tuesday, 20 August, 05:18

Vagabond - 13 aug 19 kl. 13:43

Här har flest svenskar behövt hjälp på semesternUnder sommaren 2019 har Spanien varit det land där svenska resenärer oftast har behövt hjälp från SOS Internationals larmcentral. De flesta som ringt larmcentralen har haft klassiska semesterproblem som turistmage, blåskatarr och andra infektioner..
Läs mer på Vagabond
Läs mer om:
Spanien, SOS Internationals

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här har flest, svenskar, behövt, hjälp, semestern
Vagabond - 27 feb 17 kl. 14:02

Här är länderna där flest svenskar skadas i trafiken

Thailand är det land där flest svenskar skadas i trafiken. Av de 416 svenskar som råkade illa ut i en trafikolycka utomlands under 2016, befann sig en stor majoritet – eller 111 av dem – på semester i Thailand. Det visar färsk statistik från SOS International som TT rapporterar om..

Expressen - 28 feb 13 kl. 17:42

Här är datumet då flest svenskar dödas

Den första januari är årets farligaste dag. Unik statistik som Expressen.se tagit fram visar att det är datumet då flest svenskar dödats de senaste 40 åren.

Norrtelje Tidning - 19 jul 17 kl. 08:21

Leif GW Persson – Grannen flest svenskar önskar sig

Leif GW Persson är den granne som flest svenskar önskar sig, närmare bestämt 32 procent av svenska folket ville helst bo vägg i vägg med just Leif..

Nerikes Allehanda - 19 jul 17 kl. 08:21

Leif GW Persson – grannen flest svenskar önskar sig

Leif GW Persson är den granne som flest svenskar önskar sig, närmare bestämt 32 procent av svenska folket ville helst bo vägg i vägg med just Leif..

BT - 19 dec 13 kl. 13:50

Hit reste flest svenskar under 2013

Turkiet och Spanien är länderna vi helst reste till 2013. Men europeiska storstäder blir allt mer populära och nu vill vi upptäcka andra platser än charterklassikerna. Spanien och Turkiet har i flera år varit våra främsta sol- och baddestinationer.

VA - 07 mar 17 kl. 11:00

Vill du göra karriär utomlands? Här får du bäst lön – och hit flyttar flest svenskar

Vi flyttar gärna: 7 procent av alla svenskar bor just nu utomlands. Här är länderna som ger mest för karriären, och hit flyttar vi helst. .

Vagabond - 21 feb 18 kl. 09:38

Ny bokningsstatistik visar – hit reser flest svenskar i påsk

Ticket har släppt sin topplista över påskens mest bokade resmål bland semestrande svenskar. Som vanligt är det inga direkta överraskningar. I topp – Spanien och Thailand..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tusentals svenskar behöver assimilerasOm skribenten

De senaste veckornas stora händelser visar tydligt att vi har seriösa problem i Sverige. Mordet på Lisa Holm, Avpixlats så kallade Pridetåg i Järva, Sverigedemokraternas osmakliga reklamkampanj och nu senast dubbelmordet på Ikea i Västerås.Alla fyra tycks de ha lockat fram det absolut sämsta i många människor.

Sydöstran - 24 mar 18 kl. 06:00

Här är skolan med flest andel behöriga lärare

Behörigheten bland lärare i Blekinge är 71 procent. Men den varierar kraftigt mellan skolorna. Lärarförbundet har listat samtliga skolor i Blekinge.

DN - 13 aug 14 kl. 10:16

Fler svenskar behöver hjälp ekonomiskt

Fler svenskar måste ha ekonomisk hjälp för att klara sitt uppehälle..

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - 13 timmar sedan

Krönika: Skamlösa resor

"Ligger vi resenärer i kan vi kanske få syndernas förlåtelse", skriver Vagabonds krönikör Per J Andersson..

Vagabond - 16 timmar sedan

Därför borde din nästa resa gå till Slovenien

Slovenien är ett litet land men rymmer så mycket. Det bjuds på en storslagen, grön och varierad natur, vällagad mat och bra service och det finns gott om saker att göra för den som vill ha en aktiv semester. Läs det här så kommer du förstå varför du borde skriva upp Slovenien på din bucket list!.

Vagabond - 16 aug 19 kl. 11:48

Succén är tillbaka – fira Halloween på Hogwarts

Fira halloween på Hogwarts? Ja, det låter väl som en alldeles lysande idé för alla Harry Potter-fans. Mellan den 25–27 oktober äger eventet rum i London.

Vagabond - 14 aug 19 kl. 14:13

Världens första flytande konstcenter har öppnat

Om du älskar konst och vill besöka världens första flytande konstcenter är det Paris du ska åka till. Fluctuart, som konstcentret kallas, är 1 000 kvadratmeter stort och ligger på floden Seine. Bäst av allt?

Vagabond - 15 aug 19 kl. 09:41

Skolstarten ger prispress på utlandsresor

I samband med att skolorna runt om i landet startar höstterminen nästa vecka, minskar efterfrågan på utlandsresor med pressade priser som följd. För de som inte behöver förhålla sig till skolloven, och fortfarande har semesterdagar kvar, finns goda fyndlägen under kommande veckor..

Vagabond - 15 aug 19 kl. 12:56

Resevloggaren tar tåget till Beijing: "Tveklöst mitt största äventyr hittills"

Idag lever Sandy Stadelmann, 29, sin dröm som resevloggare och digital nomad. Men vägen för att hamna där har inte varit spikrak. – Jag har verkligen kämpat stenhårt för att kunna göra det här, säger hon.

Vagabond - 14 aug 19 kl. 11:17

7 hotellupplevelser som gör dig ett med naturen

Intresset för naturupplevelser och friluftsliv är eftertraktat av svenskarna under semestern. Hotell- och resesöksajten momondo.se tipsar om sju unika hotell som lämpar sig bra för såväl naturälskaren som den som bara vill få en hotellupplevelse utöver det vanliga..

Vagabond - 13 aug 19 kl. 09:56

10 coola ställen i Perth

Vidsträckta stränder, hippa stadsdelar och västkustens läckraste pizzeria – allt finns i storstaden som är granne med vildmarken..

Vagabond - 12 aug 19 kl. 16:45

Perth: Staden vid världens ände

Lantlig och otämjd. Avslappnad och trendig. Vi tar tempen på Perth, en av världens mest isolerade storstäder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.