SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:42

SmålandsPosten - 13 aug 19 kl. 13:08

Stå upp-scenen växer i VäxjöEfter två års uppehåll kommer Växjö Comedy Club tillbaka i höst. – Växjö kan vara en svår stad, vi valde att lägga klubben på is några år. Men nu tror jag att intresset finns för oss, säger Malin Mattson, en av initiativtagarna till klubben..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjö, Växjö Comedy Club, Malin Mattson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stå, upp-scenen, växeri , Växjö
Skånskan - 02 apr 17 kl. 15:13

Seriefest som växer

MALMÖ Det var tredje året i rad som populära Malmös Seriefest arrangerades i helgen.
En festival som bara växer och växer och även i år fyllde stadsbiblioteket med unga serietecknare som fick chans att visa upp det de gör. ERWP.

Kristianstadsbladet - 07 aug 12 kl. 19:16

Festivaldax växer fram..

På tisdagen byggdes det scener, hissades högtalare, slogs hål i asfalten och rekades platser för bajamajor.
När allt är färdigt blir det enligt vissa det bästa Festivaldax någonsin. Men månadsmarknadens torgförsäljare var inte lika nöjda: - Ja, det går väl an, det fick bli en kompromiss och vi fick ju ett extra regnskydd, säger Helsingborgaren Jan Andersson som sålt kläder på Stortorgets månadsmarknad under 25 år.

YLE - 04 mar 14 kl. 15:16

Anne Frank på scenen

"Anne Franks dagbok" är ett av de viktigaste dokumenten från Förintelsen och en av de mest lästa böckerna i världshistorien. Unga Scenkompaniet i Vasa sätter upp dagboken som scenversion med anknytning till främlingsfientlighet i vår historia och vårt samhälle idag. När Anne Frank fyllde 13 år fick hon en dagbok och hon beslöt att den röd-vit rutiga dagboken skulle bli hennes förtrogna, en bästa väninna och hon kallade boken Kitty.

Kristianstadsbladet - 24 sep 13 kl. 10:05

Mira Nair håller upp en spegel

Foto: SF film
Changez växer upp i Lahore, Pakistan. Hans familj är intellektuell. Välbärgad, men inte ekonomiskt oberoende, och Changez drömmer sig bort.

Sydsvenskan - 13 maj 15 kl. 16:12

Nick Cave fick fansen att storma scenen

En soloturné med Nick Cave, utan bandet The Bad Seeds?På papperet ser det ut som en mer intim tillställning, med en ensam Cave vid flygeln och ett mycket tydligare fokus på de stillsamma balladerna.I vissa avseenden, om än inte de väntade, stämde papperet överens med verkligheten.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 15 kl. 16:12

Nick Cave fick fansen att storma scenen

En soloturné med Nick Cave, utan bandet The Bad Seeds?På papperet ser det ut som en mer intim tillställning, med en ensam Cave vid flygeln och ett mycket tydligare fokus på de stillsamma balladerna.I vissa avseenden, om än inte de väntade, stämde papperet överens med verkligheten.

Kristianstadsbladet - 02 sep 13 kl. 08:00

Gamlegårdens kulturdag växer ?sig allt större

Foto: Lasse Ottosson
Jazz, matförsäljning i smakportionsstorlekar och större publikdragare på musikscenen. Det var nyheterna för Kulturdagen på Gamlegården som gjorde sitt elfte år på raken.
Mattältet i mitten samlade den mesta av aktiviteten.

Alingsås tidning - 16 nov 18 kl. 07:20

”AMTS har sedan länge haft en speciell plats i mitt hjärta”

Under tre helger, med premiär fredag 23 november, ger Alingsås Musikteatersällskap musikalen Rent på Palladium. Sju av alla dem som är engagerade i produktionen bloggar den här veckan om uppsättningen. Söndag 18 november Jajamän, då har denna veckan tagit slut.

Uppsalanyheter.se - 04 dec 18 kl. 02:07

Do Music Records och Interpool i jazzsamarbete

Sedan hösten 2018 har Do Music Records och Interpool inlett ett jazzsamarbete, tanken med samarbetet är att utnyttja Interpools stora och fina miljöer. Samarbetet kallas för JazzPool och varje tisdag arrangeras en jazzkonsert.Sedan hösten 2018 har Do Music Records och Interpool inlett ett jazzsamarbete, tanken med samarbetet är att utnyttja Interpools stora och fina miljöer.

Sydsvenskan - 25 maj 14 kl. 05:30

Hon tog striden – och petades

Vem? Karin Adelsköld. Massmedial mångsysslare, programledare och ståuppkomiker.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Tiotusentals tågade i Dresden mot rasism

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Springer i sex dygn – hoppas på världsrekord

I sex dygn kommer Johnny Hällnebys världsrekordförsök att pågå. Under 144 timmar kommer han att försöka springa så långt som möjligt på en inomhusbana i Milwaukee i USA..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Liverpool starkast i tungviktsmötet

Liverpool är ensamma serieledare i Premier League. Detta står klart efter en övertygande 3–1-seger mot Arsenal hemma på Anfield..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

"Mondo" över sex meter på Finnkampen

Armand Duplantis bjöd Finnkampspubliken på världsklassigt stavhopp när han flög över sex meter på första försöket. Det innebar Finnkampsrekord och dessutom att det 30 år gamla stadionrekordet på Stockholms stadion raderades..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Missy Elliott har fått ett eget museum

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Rock i Linnéparken med lokala band

I lördags intog ett antal lokala band scenen i Linnéparken. Bakom arrangemanget stod Klas Wiberg som även spelade med Bloody Fingers band. Det blev en solig dag med rock, blues, pop och lite punk på programmet..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sparande: Så ger du ekonomin en nystart efter sommaren

Har sommarmånadernas leverne grävt djupare hål i plånboken än planerat? Nu kan vara ett bra tillfälle för nystart. Här är tipsen för att få ordning på ekonomin efter semestern..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Västerås starkast i nykomlingsmötet

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Unika gravfynd kopplas till Gamla Uppsala

En grav med ett praktsvärd i guld och silver och andra unika fynd har hittats i östra Fyrislund i Uppsala. Graven tros ha tillhört en högt uppsatt makthavare med koppling till kungamakten i Gamla Uppsala för omkring 1 500 år sedan..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Landslagschefen slutar efter fyra månaderOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.