BT > Nyheter

Monday, 19 August, 18:42

BT - 13 aug 19 kl. 13:05

Klassiska centrumhuset färdigt – så ser det ut på insidanNu är byggnationen på Viskaholm så gott som färdigställd – och framtidsplanerna för området är stora. BT har gått husesyn i det nya huset. – Det kommer verkligen bli en ny och attraktiv del av stadskärnan, säger Thomas Pettersson, ansvarig för uthyrningen, Riksbyggen. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Viskaholm, Thomas Pettersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klassiska, centrumhuset, färdigt, , serdet ut på , insidan
SR - 11 jul 17 kl. 17:09

Beskedet: kan vara slutkört på klassiska F1-banan

På söndag körs Storbritanniens GP på Silverstone. Men efter 2019 kan det vara färdigtävlat på den formel 1-banan – om inte en ny överenskommelse görs..

Sydsvenskan - 06 aug 15 kl. 04:00

Halmgubbarna är inte problemet – utan oviljan att övertyga

Johannes Forsberg, ledarskribent i Expressen, klagar den 3/8 över att ”halmgubbar” (eller ”nidbilder” om man inte vill använda onödiga anglicismer) förstör debattklimatet i Sverige.Det hela kan beskrivas som att de olika sidorna i debatten målar nidbilder av sina meningsmotståndare för att sedan, ivrigt påhejade av sina meningsfränder, gå till angrepp mot dessa väderkvarnar.Forsberg påstår att detta, att man numera framförallt debatterar mot nidbilder, beror på att det gamla idealet att förstå sin meningsmotståndare inte längre är hållbart när framgång i debatten mäts genom inläggens spridning på sociala medier.

YLE - 25 mar 15 kl. 04:23

Larsmo får inget statsstöd för biblioteksbygget

Staten stöder inte längre biblioteksbyggen. Larsmo blir utan statsstöd för sitt nya bibliotek och blir istället antagligen hyresgäst i fastigheten Det nya biblioteket i Larsmo byggs i anslutning till det nya Centrumhuset i Holm. Byggstarten planeras att ske efter sommarsemestrarna och huset skall stå färdigt senhösten 2016.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 06:00

”Bortom allt jag hade kunnat drömma om”

Patricia Highsmith, amerikanska noirfilmer, Alfred Hitchcock. Och så skandinaviska kriminalromaner. Det är inspirationskällorna för Daniel Mallory som under pseudonymen A J Finn debuterade som författare med Kvinnan i fönstret som är såld till 43 länder.

SmålandsPosten - 15 jan 14 kl. 07:16

Mustasch: Thank you for the demon

Ralf Gyllenhammar har ägnat den senaste tiden åt introspektion, vilket också gjort ett stort avtryck i texterna till Thank you for the demon. De personliga demonerna som bearbetas visas upp på ett trovärdigt sätt. Mustaschs förra platta var en tämligen tungrodd affär, uppryckningen till nya given är markant.

SmålandsPosten - 07 jan 15 kl. 06:21

En sista svängom i Konga

Det lätta snöfallet på trettondagens eftermiddag ramade perfekt in stämningen när julen skulle dansas ut i Konga Folkets hus. En tradition, som om man får tro Folkets hus-föreningens ordförande Paul Johansson, alltid har funnits. - Ja, så är det, sa han efter att ha hälsat omkring 90 vuxna och minst lika många barn välkomna till en sista svängom runt granen.

Sydsvenskan - 12 jul 15 kl. 04:00

Bland de saknade bitarna

Gester är det tysta språk som formulerar och förstärker tankar vi vill kommunicera. Gester kan, liksom ord och meningar i tal- och skriftspråk, klargöra eller mystifiera, skapa förståelse eller missförstånd. (Det finns naturligtvis ett helt fantastiskt språk baserat på gester för hörselskadade).

Cornucopia - 20 sep 15 kl. 10:39

Bitcoin nu en råvara i USA

Vi fortsätter på ett religiöst tema. Bloomberg rapporterar att ett nytt beslut från amerikanska CFTC, Commodities and Futures Trading Commission gör gällande att de binära ettor och noll som tillbedjarna kallar för Bitcoin juridiskt är en råvara. Därmed är Bitcoinkyrkorna nu väldigt förvirrade och vet inte riktigt vad de ska säga.

Skånskan - 26 jan 19 kl. 06:00

Fäster sin Aniara på filmduken

Den vackraste naturen på jorden finns i Skåne. I alla fall om man befinner sig ombord på rymdskeppet Aniara i regissörerna och manusförfattarna Pella Kågerman och Hugo Liljas filmversion som får Nordenpremiär på på Göteborgs filmfestival i dag.
– De här sommarbilderna som Miman visar filmade vi vid Brösarps backar, berättar Pella Kågerman.

Skånskan - 07 feb 19 kl. 06:00

Fantasilandet blev deckarsuccé

Det började med en fantasi om en önation mitt emellan Skandinavien och Storbritannien och har nu resulterat i två böcker i Doggerlandserien – Felsteg förra året och Stormvarning som kom ut i dagarna. Och författaren Maria Adolfsson är fortsatt full av idéer.
– Just nu ser jag inget stopp, säger hon glatt.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

BORÅS: Klippte av offers finger i sadistiskt dåd – nu misstänkt för nytt grovt brott

Mannen släpptes förra ifjol ett långt fängelsestraff. Brottet: grovt rån – och tortyr med ett avklippt finger. Efter att polisen för ett par veckor sedan hittat ett avsågat gevär riskerar han en ny flerårig påföljd..

BT - 45 minuter sedan

Polisen: Volvo sedd vid nytt försvinnande

Polisen rubricerar nu en 80-årings försvinnande i Malå som människorov. Polisen bekräftar också att den Volvo som stals i samband med mordet på en 70-årig man i Markaryd i Kronobergs län har setts i Malå kommun dagarna innan 80-åringen försvann..

BT - 1 timme sedan

Uppoffringarna som fört Fredricson till toppen

Peder Fredricson, 47, har medvetet – om än något motvilligt – anpassat sig till de krav som ställs på världsstjärna. Då finns inte mycket tid till annat än en ständig strävan efter perfektion..

BT - 1 timme sedan

S-veteranen Enn Kokk är död

BT - 1 timme sedan

Lars-Inge Andersson:”Vi behöver inte fler chefer- vi behöver en stadsarkitekt”

Sedan Måns Hallén på grund av kränkningsanmälningar lämnade sin tjänst som förvaltningschef i slutet på 2018, har Marks kommun saknat stadsarkitekt. Nu riktar Kristdemokraterna kritik mot Markmajoriteten. – Nu ska alla tycka till, det blir ingen enhet och allt tar längre tid, säger Lars-Inge Andersson, ledamot för KD i kommunstyrelsens arbetsutskott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.